תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
19/8/2011 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7:30 | דמוי דג בינוני - JACKSON ARTIST FR80 Sinking Minnow 8g 80MM | אוט-אוט / אטוט (כחלון ים-תיכוני) | 1 | 400 גרם |
8:00 | דמוי דג בינוני - JACKSON ARTIST FR80 Sinking Minnow 8g 80MM | אריען (אמית ארין) | 1 | 1.00 |
הדו"ח:
שלום רב לכלל חברי האתר,
שמי דין מנו ואני בן 21, קצין בצהל ואוהב את מה שאני עושה.
מי שמכיר אותי יודע שאת כלל תחומי הדייג כבר בדקתי ניסיתי והתמכרתי עוד יותר
אני בעל קיאק פרולר 15 ולפחות חכה אחת מכל סוג דייג אפשרי ^_^ צלילה גם תחביב רטוב שלי
מקווה שהפורום יפעל בצורה שפורום האב פועל ושתהיה פה אחווה וכימיה בין האנשים ללא כל אינטרס כספי
תודה רבה שהקראתם עד כה וכעת לדוח.
מצלצל לרמי הכריש בערב הקודם ושואל למעשיו בשישי בבוקר,
כמובן שהוא עונה בחיוב ומציין שיוצאים לזרזר כמו תמיד טלפון ב 4:00.
אחרי הרבה זמן ללא ים אם בשל צבא או ים לא נח מרגיש עיקצוצים בקצות האצבעות ולא מצליח להרדם.
טלפון לרמי בבוקר והופ על הרגלים.. הכנת ציוד ואני מוכן פתאום אני שם לב שהמלח והרבה זמן הרסו את תיק הדמויים שלי והיום התחיל על רגל שמאל.. משפצר פתרון יעיל ויאללה לדרך.
מחכים לי למטה רמי הכריש ואיתי המכונה לאפש ודרכנו אל הים. מגיעים לאזור סורקים בחשיכה ואז בזזז קטן אצל איתי.. גומבר של 300 גרם? ממתי הם תוקפים בגדלים כאלו? טוב כמובן שלאחר שחזר למיים ממשיכים החברה בסריקה ופה אני מאבד את הדמוי הראשון שלי וזאת בשל העובדה שלא החלפתי את הקשר המחבר בין הסיכה לחוט הראשי הרבה זמן.. שוב מלח וזמן! טוב נו מה יהיה עכשיו עם היום הזה?! מחליטים לרדת לחוף לאחר חוסר מענה מצד הדגים מחליף לניקל שהביא לי לא מזמן לברקים בקיסריה של דרגון דמוי כפית. ואיך לא?! גם הוא נתקע ונשאר במיים.. טוב יום כזה עוד לא היה לי!!!!!!!!!1 מתעצבן ומחליט לחזור לבד לנקודת ההתחלה.. שם את הדמוי JACKSON ARTIST FR80 Sinking Minnow 8g 80MM Lure לאחר מספר זריקות בזזז קל משיכה לפה משיכה לשם.. ויוצא לו אוטאוט של 300 גרם באמת? על הדמוי הגדול הזה? מעניין. בנתיים אני רואה את איתי מגיע לידי ומחליט לזרוק באזור.. אני סורק את אותו קו כל הזמן.. פעם אחר פעם.. באחת הפעמים ראיתי צללית של דג עולה לכיוון הדמוי ונעלמת בזמן שהדמוי מורם מן המים.
מחליט להמשיך... סריקה של אותו קו מבלי לוותר במקביל איתי אומר כי הים מת ואין כלום ^_^ ואני רק חסר פה איזה טרולוס טועה.
ואזזז הבזזזזז המיוחל מגיע... נותן לו לקחת את הדמוי ולהתפס ב2 הקרסים מחזיק את השפולה והוקסט לפנים! סוגר קלאטצ ומתחיל להביא אותו אלי..בתחילה זאת הייתה תחושה של טרולוס.. נגיחות ימינה נגיחות שמאלה... נסיונות לרדת מתחת לסלע.. אך אני לא מאפשר לו! הפעם אתה שלייייי!!! מבקש עזרה מלאפש שיעזור בהרמה אך הוא באמצע הדייג.. אני אפריע? לא! מרים את הדג באוויר ישר לבין הרגלים שלי.. מחזיק אותו חזק ולשקית! שיחבור לאוטאוט כאן בערך הסתיים יום הדייג שלי.. שיא אישי אני חייב לציין מעולם עוד לא תפסתי אריען שזה תמיד נחמד לחקור דברים חדשים.
מאחל לכולכם המשך סופש מדהים! מלא דגים חוטים מתוחים והכי חשוב הנאה!! כי הדגים הם רק בונוס.
להל"ן מספר תמונות של הקורבנות של היום


