MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לכל חברי הפורום  אני חדש באתר אבל לא בדייג אני מכיר את רוב החברים של האתר מפורומים אחרים ,אני דג את כל הסגנונות הדייג אני דייג כבר 24 שנים אבל אוהב יותר לזרזר אחלה אתר לדייג אז שיהיה לי ולכם בהצלחה ממני מוטי 
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אהלן מוטי ברוך הבא  זה האתר להשאר בו
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אהלן momi אותך אני זוכר , נראה כך משפחה אחת גדולה של דייגים תודה אחי 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ברוך הבא מוטי 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אהלן momi אותך אני זוכר , נראה כך משפחה אחת גדולה של דייגים תודה אחי  אחלה משפחה תזכיר לי מאיפה אתה מכיר אותי
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אהלן momi אותך אני זוכר , נראה כך משפחה אחת גדולה של דייגים תודה אחי  אחלה משפחה תזכיר לי מאיפה אתה מכיר אותי נראה לי שאני יודע- צוות נוי?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לא אחי לא מצוות נוי , אבל מאתר מגביל כך אני מכיר את כולם פה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא אחי לא מצוות נוי , אבל מאתר מגביל כך אני מכיר את כולם פה  אני מניח שהתכוונת לרשום 'מקביל' ובפליטה פרוידיאנית רשמת מגביל 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
לא אחי לא מצוות נוי , אבל מאתר מגביל כך אני מכיר את כולם פה  אני מניח שהתכוונת לרשום 'מקביל' ובפליטה פרוידיאנית רשמת מגביל  ואני דווקא הסכמתי עם המגביל 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ברוך הבא
כף שנערים נכנסים ומתחברים
אהלן מוטי מה מגביל הבא
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מכיר גם מכיר במיוחד אחרי שהוספת תמונה מה שלומך מוטי 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אז שיהיה לי ולכם בהצלחה ממני מוטי  [/quote] ברוך הבא מוטי אם כבר וותיק בדייג סימן שהדוח הראשון באתר יהיה בקרוב מאד  אז שיהיה לנו בהצלחה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לא אחי לא מצוות נוי , אבל מאתר מגביל כך אני מכיר את כולם פה  אני מניח שהתכוונת לרשום 'מקביל' ובפליטה פרוידיאנית רשמת מגביל  אולי לא אולי כן חחחחח  ברוך הבא
כף שנערים נכנסים ומתחברים
אהלן מוטי מה מגביל הבא
כן אחי נער בן 38 לילד בן 18 ובת בת 16 נער אחי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אז שיהיה לי ולכם בהצלחה ממני מוטי  ברוך הבא מוטי אם כבר וותיק בדייג סימן שהדוח הראשון באתר יהיה בקרוב מאד  אז שיהיה לנו בהצלחה [/quote] נכון מאוד,  אל תשכח שאנחנו שכנים אני מנצרת עילית
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|