פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   3 ימי כיף בכנרת... |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: 3 ימי כיף בכנרת... (נקרא 4961 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דוח מדהים..העברת את החוויה במלואה  תמשיכו ליהנות מהדייג  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איזה דוח בצבע, יופי של דוח מעביר את כל מה שקרה בשטח, בתור אחד שחולה על הפקות כאלה של דייג קרפיונים אני מאוד אוהב את הדוח וההשקעה. וגם אם לא היו קרפיונים היו שפמנונים מושטים ובניות זה גם אחלה, במיוחד שאתה עם חברים ומעבירים סוף שבוע בכייף. שמחתי לבקר אתכם, ויאללה בפעם הבאה אם נצליח נגיע בייחד לדוג  זהירות אני עוד אתפוס אות במילה חחח.. 
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
כבוד על ההשקעה בדייג ובדו"ח . מקווה שנהנת מהציוד  . שירבו לך חופשות כאלו 
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה דוח בצבע, יופי של דוח מעביר את כל מה שקרה בשטח, בתור אחד שחולה על הפקות כאלה של דייג קרפיונים אני מאוד אוהב את הדוח וההשקעה. וגם אם לא היו קרפיונים היו שפמנונים מושטים ובניות זה גם אחלה, במיוחד שאתה עם חברים ומעבירים סוף שבוע בכייף. שמחתי לבקר אתכם, ויאללה בפעם הבאה אם נצליח נגיע בייחד לדוג  זהירות אני עוד אתפוס אות במילה חחח..  אל תתפוס אותו כלכך ברצינות הרי הוא כורדי עדיין לא ראיתי כורדי רציני 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תענוג של דו"ח, בעצם זה לא דו"ח- זה סיפור מסע של קמפינג דיג....  נראה שאין כאן מישהו שלא היה רוצה לבלות אתכם שם... תפיסות מגוונות, הבשרים המשובחים שלך אנדריי, בירות, וודקה ומצב רוח...  התמונה המדהימה של מישה- הכנרת בלילה- מראה איזה יופי של טבע ושלווה חוויתם... שאפו על הפירוט אנדריי- עם כל הפאן לא שכחת להתעכב על הפרטים בצד המקצועי... השפמנון הענק מרשים  על איזה עובי חוט הוא נתפס?! כנ"ל הבינית המכובדת... ובכלל נראה כי לצד החגיגות על אוכל ושתייה חגגתם יפה עם תפיסות... כן יירבו ימים כאלה... 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תענוג של דו"ח, בעצם זה לא דו"ח- זה סיפור מסע של קמפינג דיג....  נראה שאין כאן מישהו שלא היה רוצה לבלות אתכם שם... תפיסות מגוונות, הבשרים המשובחים שלך אנדריי, בירות, וודקה ומצב רוח...  התמונה המדהימה של מישה- הכנרת בלילה- מראה איזה יופי של טבע ושלווה חוויתם... שאפו על הפירוט אנדריי- עם כל הפאן לא שכחת להתעכב על הפרטים בצד המקצועי... השפמנון הענק מרשים  על איזה עובי חוט הוא נתפס?! כנ"ל הבינית המכובדת... ובכלל נראה כי לצד החגיגות על אוכל ושתייה חגגתם יפה עם תפיסות... כן יירבו ימים כאלה...  השפנון נתפס על חוט 0.35 של shimano דגם catana
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
איזה דוח פצצה אנדרי  כיף לראות את החברה הצעירים מבלים כמו שצריך ולא איפה שלא (חופש גדול ) בנוגע לקרפיון בקיץ ,לפני שנתיים יצאנו ללילה עם המון פידור כמו שצריך ,הוצאת חוט עם קיאק ומערך של 9 מקלות השורה התחתונה היא דג אחד של 2 קילו אבל באור ראשון מתקפה של שפמנונים בכל מיני גדלים עד 5-6 קילו ובעיקר פייטים קשים איתם . בחורף לעומת זאת המצב שונה לגמרי הרבה יותר נעים לשבת יש אקשן כמעט בכל שעה (אם הדגים באיזור...) ובגדול האווירה הרבה יותר רגועה ושלווה . אתה מוזמן לנסות בחורף זה הרבה יותר כיף בעיקר אם אתה מסודר עם קיאק שתוכל להוציא חוט ל 120-150 מטר. החוויה של קרפיון גדול היא משהו שלא ניתן לתאר (בטח אם הם באים בהתקפות  )
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה דוח פצצה אנדרי  כיף לראות את החברה הצעירים מבלים כמו שצריך ולא איפה שלא (חופש גדול ) בנוגע לקרפיון בקיץ ,לפני שנתיים יצאנו ללילה עם המון פידור כמו שצריך ,הוצאת חוט עם קיאק ומערך של 9 מקלות השורה התחתונה היא דג אחד של 2 קילו אבל באור ראשון מתקפה של שפמנונים בכל מיני גדלים עד 5-6 קילו ובעיקר פייטים קשים איתם . בחורף לעומת זאת המצב שונה לגמרי הרבה יותר נעים לשבת יש אקשן כמעט בכל שעה (אם הדגים באיזור...) ובגדול האווירה הרבה יותר רגועה ושלווה . אתה מוזמן לנסות בחורף זה הרבה יותר כיף בעיקר אם אתה מסודר עם קיאק שתוכל להוציא חוט ל 120-150 מטר. החוויה של קרפיון גדול היא משהו שלא ניתן לתאר (בטח אם הם באים בהתקפות  ) צודק ב100% כל מילה בסלע, קמפינג של כמה ימים רק בחורף, היה כ"כ חם אז
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה דוח בצבע, יופי של דוח מעביר את כל מה שקרה בשטח, בתור אחד שחולה על הפקות כאלה של דייג קרפיונים אני מאוד אוהב את הדוח וההשקעה. וגם אם לא היו קרפיונים היו שפמנונים מושטים ובניות זה גם אחלה, במיוחד שאתה עם חברים ומעבירים סוף שבוע בכייף. שמחתי לבקר אתכם, ויאללה בפעם הבאה אם נצליח נגיע בייחד לדוג  זהירות אני עוד אתפוס אות במילה חחח..  בכייף אני אשמח לצאת יחד....צור מה אתה מקנא? 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתין עליכם חברה.. דו"ח מדהים..והתמונות סוף 
|
|
|
|
Oded
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
47
חוטים מתוחים!!!
|
|
וואי איזה כייף, לא פלא שלא ישנתם  מהתאורים כבר חשבתי שאני שם  פירוט מקצועי, תענוג.
|
אוהב לדוג 
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח חופשה ספונטנית עם דייג היא הכי כייף דוח מפורט עם הצלחות
נראה שעשיתם חיים שם בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כפי שרשמתי לך כבר קודם מגיע לך מברוק גדול על הרצון ההתמדה וההצלחה בסוף, גם אם לא בא קרפ העיקר שעשית ספתח ונהנית מהפייט זה הכי חשוב 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אחלה דוח לחתיכת יציאת דיג  שפמנונים נותנים פייט מהנה ביותר, ואתם נהנתם מכל העולמות (חברותא, דיג פיתיונות, ז'ירז'ור, קיאק...). כיף לקרוא ולראות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|