yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 8/7/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - | בננה / רופוס (גובוס גלילי ) | 79 | כמעט 2 קילו |
הדו"ח:טוב יום שישי בלילה יצאנו לדוג באופן ספונטני אחרי ארוחת שבת טעימה בא אכלנו לוקוסים שאבא הביא , שעה 9 מגיעים לשובר מתחילים לפתוח ציוד המסעדה שעל החוף מספקת אחלה של תאורה מנסים לז'רז'ר לא הולך מקפל את המקל ז'רז'ור black spin carbon רולר shimano zirca 2500 f עובר לחכה שלי dam 2 חלקים החכה שאני מאוד אוהב קלה נוחה ופשוט כיפית וגם מאוד רגישה לדגים קטנים. בשעה 10 ככה מתחילות האכילות ומתחילים להוציא בננות כמו מים לסיום מאוד נהניתי מהדייג סיפק אותי ברמות וגם הוצאתי אחלה דגים שלמחרת בבוקר טוגנו כמו שצריך והיו מאוד טעימות קריאה מהנה (זה הדוח הראשון שלי מתנצל על אי המקצועיות אבל הרגשתי צורך לשתף ) יובל וקנין 
|
-------------------------------
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה שיתוף ועוד דוח ראשון  ואני בטוח שגם לא אחרון  שיהיה לך בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יובל. קודם כל תודה על השיתוף !  ברכות על דוח ראשון ודיג מהנה עד מאוד שכלל גם ארוחת צ'יפס ענקית...תענוג.  אהבתי. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
טוב שהרגשת צורך לשתף  זו בדיוק המהות של פורום דייג. אחלה יציאה, גרמת לי לשקול לחזור למזח ילדותי  אגב, אתה בטוח שזה בננות ולא טלוויזיות ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
|
|
עדי אני מתכוון לטלוויזיות אבל אני חושב שזה אותו דג יש להם כמה שמות לא ?
|
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
2 דגים שונים. לדוגמא: זה סילגו נודד - טלוויזיה  מתוך http://www.noeyeddeer.com/fish/species/sillago-sihama.html
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחלה יציאת דייג תמשיך לכתוב אף אחד פה לא מקצועי כולם התחדדו עם הזמן 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
כל הכבוד אחלה של דוח ואני מקווה ובטוח של אחרון
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אתה בסדר גמור למרות שהקונצנזוס החליט שהסילגו זו הטלויזיה והגובוס זו הבננה...  גם אני הכרתי את הסילגו בתור בננות... דקות,ארוכות,צהובות וכשהן מתייבשות הן מתעקלות לקשת כמו בננה... מה זה משנה? אחלה קצב ויופי של ארוחה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Oded
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
47
חוטים מתוחים!!!
|
|
מגניב, אתה יכול לפרט יותר על סגנון הדיג, לא הבנתי, דגת עם בוס ומצוף בעצם? איזה גודל קרסים? תודה על השתוף
|
אוהב לדוג 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תענוג של דוח!!!!
מי אמר לך שיש בו משהו לא בסדר?
רוצים אותך הרבה בממשק הדוחות - תן בראש גם כשיש דגיג קטן ולבטח כשיש רבים בשקית.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קריאה מהנה (זה הדוח הראשון שלי מתנצל על אי המקצועיות אבל הרגשתי צורך לשתף ) איזו התנצלות ואיזו אי מקצועיות  דו"ח מצויין  מעולם לא הוצאתי כמות כזאת של דגים ביציאה אחת 
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
|
|
תודה רבה אני קורא את זה ונהנה שתותחים כמוכם מפרגנים לי מעריך אתכם 
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
|
|
עודד זה דיג פשוט שאני מאוד אוהב הציוד שהשתמשתי בו זה רולר של אוקומה silvarva sv 35 חוט טרבוקו 0.35 מקל dam 2 חלקים קרס 8 ושרימפס בתור פיתיון
|
|
|
|
Oded
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
47
חוטים מתוחים!!!
|
|
עודד זה דיג פשוט שאני מאוד אוהב הציוד שהשתמשתי בו זה רולר של אוקומה silvarva sv 35 חוט טרבוקו 0.35 מקל dam 2 חלקים קרס 8 ושרימפס בתור פיתיון
כן פספסתי את זה שזה דייג חוף, כל הכבוד בחיים לא הוצאתי כמות כזאת בדייג חוף 
|
אוהב לדוג 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|