פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   בדיקת שטח... |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: בדיקת שטח... (נקרא 5365 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי  וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה יוצא מהבית בזריזות ומדלג לכיוון הים(5 דקות הליכה) מגיעה לשובר ואין אף אחד מתחיל בסיליקון עם הבומבט ואין כלום, יש ערמות של ביזרי אבל אין זכר לדגים לאחר מכן עובר לשובר אחר קצת יותר צפונה ואותו סיפור ערמות של ביזרי אבל משו שיחמוד את sammy של לאקי קראפט ממשיך לנדוד בכמה מקומות עד 8 בבוקר כבר מתחיל להיות חם מחליט לקפוץ למים ובנוסף מחליט שזו הזדמנות מצויינת לתפוס איזה תמונה מצחיקה לפורום עם האטימה המיוחדת לצילום מתחת למים נ.ב זה היה קשה בטירוף לתפוס תמונה טובה  שייקה פה הפשלה שלך: לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה אחי מה איתך? בגילך כשגל אנרגיה עטף אותי הייתי מנשק אותה בחזרה ומתחיל להפשיט... מה דיג בראש שלך? מה דיג? איזה נוער יש היום? מי חינך אתכם?
|
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
אלוף הארץ אתה מספר 1 שייקה !!!!
|
-------------------------------
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה זה קורה לי הרבה, הכי טוב להסתובב לצד השני ולישון עד 8  שי , האמת , כמה פעמים צללת כדי לתפוס את התמונה הזאת ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה זה קורה לי הרבה, הכי טוב להסתובב לצד השני ולישון עד 8  שי , האמת , כמה פעמים צללת כדי לתפוס את התמונה הזאת ? עדי יותר מידי פעמים אחי. התמונה הזאת עלתה לי בבליעה של ליטר מים אבל שטויות 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה זה קורה לי הרבה, הכי טוב להסתובב לצד השני ולישון עד 8  שי , האמת , כמה פעמים צללת כדי לתפוס את התמונה הזאת ? עדי יותר מידי פעמים אחי. התמונה הזאת עלתה לי בבליעה של ליטר מים אבל שטויות  איכככככככככס  אתה יודע כמה שתן של דגים יש בליטר מי ים יש לך מזל שמצב הדגים בשפל המדרגה
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה זה קורה לי הרבה, הכי טוב להסתובב לצד השני ולישון עד 8  שי , האמת , כמה פעמים צללת כדי לתפוס את התמונה הזאת ? עדי יותר מידי פעמים אחי. התמונה הזאת עלתה לי בבליעה של ליטר מים אבל שטויות   איכככככככככס  אתה יודע כמה שתן של דגים יש בליטר מי ים יש לך מזל שמצב הדגים בשפל המדרגה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה זה קורה לי הרבה, הכי טוב להסתובב לצד השני ולישון עד 8  שי , האמת , כמה פעמים צללת כדי לתפוס את התמונה הזאת ? עדי יותר מידי פעמים אחי. התמונה הזאת עלתה לי בבליעה של ליטר מים אבל שטויות  איכככככככככס  אתה יודע כמה שתן של דגים יש בליטר מי ים יש לך מזל שמצב הדגים בשפל המדרגה  אם היו דגים הוא בטוח לא היה מתחפש לדג (לפי השיניים הוא מזכיר גומבר  ).
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
לא יודע מה נפל עלי אבל קם היום ב4 בבוקר ומרגיש גל של אנרגיה עוטף אותי וישר עולה בראש המחשבה דיג והרבה זה קורה לי הרבה, הכי טוב להסתובב לצד השני ולישון עד 8  שי , האמת , כמה פעמים צללת כדי לתפוס את התמונה הזאת ? עדי יותר מידי פעמים אחי. התמונה הזאת עלתה לי בבליעה של ליטר מים אבל שטויות  איכככככככככס  אתה יודע כמה שתן של דגים יש בליטר מי ים יש לך מזל שמצב הדגים בשפל המדרגה  אם היו דגים הוא בטוח לא היה מתחפש לדג (לפי השיניים הוא מזכיר גומבר  ). לאבונפחה הוא יותר דומה לגומבר השיניים מוסתרות קצת ויותר קטנות 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2012, 17:59:45 PM על ידי שי בגדדי
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואלק אתההההההההההההההה 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
וואלק אתההההההההההההההה  חסדיה?? משלים חוסרים אחי? 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|