תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/7/2012 | ירדן - דרום לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10 - 13:00 | ספינר - כל מיני | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 14 | מספיק |
הדו"ח:
אויי כמה שהתגעגעתי לביניות האלה, שבועיים בלי הירדן הרגישו לי כמו נצח!
מיום רביעי הידיים מתחילות כבר לגרד, רק דייג זה מה שיש בראש, והזמן עובר לאטטט לאטטט, תיק תק תיק תק תיק תק.
יום שישי בערב מתאמים עם כולם כבר (אני אביב ואיתמר)
מתארגן זריז בבוקר ואביב כבר אצלי, מעמיסים ציוד לרכב וממשיכים בדרך, מגיעים לכרכום לאסוף את איתמר, הנסיעה הארוכה בחיי! (שתהיה בריא איפה אתה גר..)
מתעדכנים קצת אחד עם השני והופ הגענו לגשר אריק, אני ואיתמר מתארגנים זריז
אבל אביב? לוקח את הזמן, שם עליו את כל הציוד קומנדו שלו ובנתיים אני ואיתמר הולכים למים ומתחילים בזריקות, וואלה הפעם יבש שם כמו מדבר, אין תקיפות אין רדיפות פשוט שממה, מנסים מנסים ולא הולך אז עושים קצת חושבים ומחליטים לעבור מקום.
לוקחים כפכפים ויוצאים לטייל לנו לחפש נקודה חדשה, אחרי 15 דקות הליכה אני חושב מגיעים למקום ומתחילים בזריקות, כולנו עם ספינרים וגם פה יבש כבר, אולי כי באנו מאוחר? אולי הדמויים לא טובים? לא יודעים..
איתמר ואביב מחליפים דמויים כל 5 – 10 דקות, אני נשאר עם הספינר שלי..
אחרי חצי שעה מגיעה אצלי הנעילה סוף סוף, מביא אותה קצת לא רגוע ופזיז מידי, עכשיו צריך רשת, איפה הרשת? אצל אביב על החגורת קומנדו שלו, עכשיו החגורה קשורה בחוט לאביב, ואיתמר לוקח פיקוד על הרשת אז איתמר מושך לא רק את הרשת אלא גם את אביב

איתמר במקצועיות רבה שולף את הבינית מהמים, בינית יפיפייה מצלמים קצת ומשחררים לחופשי, ואז מתחיל האקשן האמיתי! קפיצה פה ושם ושם ופה, ואנחנו זורקים ומחפשים את התקיפה המיוחלת, והופ גם איתמר נעול על דג יפה אבל הוא לא מעוניין בתמונה אז אין של הבינית הזאת.
ואז ממשיכים עם ביניות יחסית קטנות 200-400 גרם.
מצב הדגים זה ככה:
איתמר – 4 ביניות
אני -6 ביניות
אביב – 0
מיכה (אבא של אביב) – 0
אביב עכשיו מתמרמר על החיים שהוא לא מצליח לתפוס והופ! אביב תפס סלע, רגע לא..
אביב תפס בן אדם תמים ששוחה לו, רגע לא, אביב תפס בינית שנכנסה למכנסיים של הבן אדם התמים ששחה לו. צוחקים קצת וממשיכים לדוג.
ויישש!! גם מיכה זוכה לטעום מהביניות, אחלה בינית מיכה!
ועכשיו אביב הפך לשחור אמיתי (נאחס), כל זריקה בשיח \ עץ \ סלע
כל פעם אביב מקבל תקיפה \ נעילה ומשתחרר, לא נורא חבר, יש גם ימים כאלו.
אומרים עוד 5 דקות וזזים, אני זורק מביא עוד בינית (בנתיים אביב מתעצבן עלי כבר חחח)
אביב שוב – ננעל ומשתחרר
ואז התקיפה המיוחלת הגיעה! מושכת ולוקחת קלאץ' (עובדים עם קלאץ' סגור סגור)
המקפל בצורה שלא דמיינתי אותו והיא נכנסה לשיחים לידנו איתמר מהר שולף אותה עם הרשת ומתגלה בינית מדהימה!
מצלמים משחררים והולכים לרכב.
שוב כמו בכל פעם כל הביניות משוחררות על המקום (לפעמים מתעכבות לתמונה לפני השחרור)
איתמר ואביב היה מצחיק מאוד, היה אחלה, לא נורא אם אני הדייג הכי טוב מבינינו
(חחח סתם סתם)
נתראה פעם הבאה, עמרי.