ולחלק שלי
היציאה הזו הייתה בכלל ספונטנית והכל הסתדר בדקה 90 +
יום לפני מתקשר רפי ושואל אם יוצאים למלכות עם סער ועוד חברה וחבל שלא יכולנו בחמישי בלילה
הייתי עסוק מעל הראש

ובהמשך תבינו למה מצטער שלא היה בחמישי
רפי מבקש שנארגן יציאה בקרוב קובע עם אשרף סוגרים לשישי בערב עד השעה 2-3 לפנות בוקר
כלום לא מאורגן והכל התארגן בדקה 90 מבחינת ציוד ופתיון
אשרף דאג לי ל 2 קילו גמברי קריסטל כל כך טרי שהייתי מוכן לאכול ללא טיגון
התכנון לצאת ב 6 וחצי כי הדגים באטרף בשקיעה וזה מדיווחים של חברים שהיו שתי ימים ברצף לפני !!
אשרף מבקש שנזוז ב 7 איחור של חצי שעה ובכל זאת אני זה שמאחר ויוצאים רק ב 7 וחצי !!
הכל מתוקתק מבחינת ציוד ופתיון אפילו מקל לפלמידה במידה ונמצא רתיחה על הדרך
המרחק לנקודה לא לא כזה קרוב 9.8 קילומטר וזה מדויק !!
ים של בראונזות זה ים מבורבר ועם החסקה וההפלגה מול הגלים הקצרים לא כזו נעימה
למי שלא רגיל לזה
רפי סער אייל ואשרף כולם מאחור קרוב למנוע ואני הייתי בחרטום וחטפתי את כל החבטות מאותם גלים
לא כזה נורא כי רגיל חי ונושם את זה ..למרות שיצאנו אחרונים מהמרינה הגענו ראשונים לפני כולם
תחילת הערב הברבורים עבדו והדריפת היה חזק יחסית ..תוך דקות ספורות עברנו את ה 200 מטר ובקלות
שעה אחרי הכל נרגע והסוול הפך לרחב כזה שהרים את הסירה בלי שנרגיש ..רק במידה והסתכלנו על
החוף יכולנו לראות כמה הסוול גבוה !!
כמה וכמה דריפטים וכמה נסיונות שלא הניבו עפעף .. ובכל זאת אווירה של צחוקים וסיפורי דייגים
כמובן וכאן זה תופס אותי באמצע וריצת חוט מטורפת שהעמידה אותי בסטנד ביי לתת קונטרה
יש ריצת חוט לא נוגעים ולא נותנים הוקסט וחובה להישאר רגוע ...עוד ריצת חוט ועוד מחכה
לשלישית שהגיעה תוך שניות ספורות ואז קונטרה ובלי הוקסט כמובן ומתחיל להתענג על הדג
הדג נתן פייט נחמד והיו כמה יציאות חוט רציתי להמשיך ולהביא את הדג לאט אבל נזכרתי
שהכרישים תמיד באזור ומדובר על ספתח לעונה בצפון ...דקות ספורות ויש דג בסירה

מחכים שיגמר הדריפט ורפי מקבל עוד אכילה ועם הצטלבות החוטים עם אייל החוט בד נקרע
דווקא לרפי והדג הלך
הים נרגע והדריפט נהיה חלש מאד והחסקה בקושי זזה
הירח עלה והציפיה הייתה שהאכילות יתחקו אבל ציפיות לחוד ומציאות לחוד ודווקא הקטנים
הם אלה שהרימו ראש והתחילו לנשנש את הפתיון

גם שאר הסירות וכל אחת מהן עם 11-14 אנשים לא היה משהו מיוחד
חשוב לציין שהעונה כן התחילה ויום לפני היו 8 דגים אצל חברים משלי ועוד 3 יומיים לפני
יש ימים כאלה וזה טבעי בים ..יש ימים שהדג פותח את הפה וכאלה שלא

סער לא המשיך בדייג ותפס שינה בחסקה
אייל עבד דווקא נכון והקיא 3-4 פעמים וזה בסדר גמור ( כולנו היינו בסרט הזה וזו לא בושה )
בכללית היה ערב נחמד עם החברה מהפורום ..נהניתי מאד עם החשמלית

וסער וזה אמיתי ..במקומך הייתי יוצא עוד ועוד הפעם ואל דאגה..בסוף זה יסתדר לך
אישית נהניתי מאד