פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   על חשבון מי הבדיחה הזו....? |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....? (נקרא 221986 פעמים) |
הדפסה |
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
יום יפה אחד הנשר נח לו על אחד העצים שביער ופתאום רואה רץ ארנב וכולו בדם. הנשר שואל אותו: "ארנב למה אתה כולך בדם?" הארנב עונה: "לפילה יש מחזור והיא משתמשת בי כמו בתחבושת." למחרת קורה אותו הדבר וכך זה נמשך שבוע שלם. אחרי חודש, ביום בהיר ויפה אחד, יושב לו הארנב על אחת האבנים ביער ופתאום רואה את הנשר רץ וכולו בדם. הארנב שואל את הנשר: "נשר למה כולך בדם?" אז הנשר עונה: "איזה מנוול אתה!!, זה אתה אמרת לפילה שעם כנפיים זה יותר טוב?"
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
בחורה חוזרת מהכותל, מה זה בוכה..., נכנסת לקיוסק הקרוב, ומבקשת קולה, המוכר שואל אותה: "בכית?". היא עונה לו: "אדוני, מה אכפת לך", הוא שואל בשנית "בכית?", שוב היא אומרת לו "אדוני זה לא עניינך, ביקשתי קולה!". הוא שואל שלישית והיא ממש מתעצבנת, אז הוא אומר לה "בכית או בקבוק...  "
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
המורה נכנסת לכיתה ורואה שטר של 100 שקל על ריצפת הכיתה אבל כשהיא מנסה להרים את השטר היא רואה שזה רק ציור.
שואלת בעצבים, "מי צייר את זה?"
קם אחד התלמידים אומר, "אני המורה."
"עכשיו אני רוצה את אבא שלך פה", היא אומרת.
"אבל אבא שלי בבית חולים", הוא אומר, "הוא כולו שרוף."
המורה העצבנית לא מאמינה ואומרת, "אם כך אז בוא נלך לבדוק."
כשהם מגיעים היא רואה שהאבא באמת שרוף. טוב היא אומרת לעצמה לפחות אני אספר לו בעקיפין אם כבר הגענו, "אתה יודע יש לך ילד כישרוני מאוד, הוא צייר שטר של מאה דולר על ריצפת הכיתה..."
"אני יודע שהוא מוכשר", מפסיק אותה האבא, "הזבל הזה צייר 200 שקל בשקע של החשמל..."

|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
איש בן 80 מגיע לרופא כשהוא סובל מתשישות. אחרי שהרופא מסיים הוא שואל אותו כמה פעמים בשבוע אתה מקיים יחסי מין ? עונה לו הקשיש: "ביום ראשון, ביום שני, ביום שלישי וביום חמישי" הרופא מסתכל עליו ואומר: "זה קצת יותר מדי לגילך, תוריד את יום שני." הזקן שומע את זה ומתחיל לרקוד מרוב שמחה, שואל אותו הרופא "למה אתה כל כך שמח?" עונה הזקן: "כי ביום שני זה עם אשתי"!...
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
|
|
רפול - הצחוק ממשיך ! במיוחד בשבילך : "תן לי להבין" אומר התובע לנאשם, "נכנסת הביתה מוקדם מהרגיל ומצאת את אישתך עם גבר זר במיטה?" "בדיוק!" עונה הנאשם. "ואז שלפת אקדח וירית באישתך, נכון?" ממשיך התובע. "בהחלט!" עונה הנאשם. "השאלה שלי היא מדוע ירית דווקא באישתך ולא בגבר?" שואל התובע. "ובכן" אומר הנאשם, "זה הרבה יותר פשוט מאשר לירות כל יום בגבר אחר..."  ************ רופא מכובד נסע לחופשה בריביירה הצרפתית, שם הוא פגש חבר עו"ד שלו. "מה מעשיך כאן?" התפלא הד"ר. "אתה זוכר את הבית המסכן שהיה לי? אז הוא נשרף כליל והנה אני עם כספי הביטוח. ומה אתה עושה פה?" שאל העו"ד בחזרה. "זוכר את הבית הקטן שהיה לי? אז הוא הושמד כליל בשטפון, והנה אני נהנה מכספי התביעה!" "באמת?" מביט בו עורך הדין המבולבל, "איך הצלחת להצית שיטפון...?"  ***************** בחור אחד נכנס לחנות מוחות. הוא ניגש למחירון ומתחיל לעבור עליו: מוח של מהנדס - 70 ש"ח לגרם. מוח של טייס - 85 ש"ח לגרם. מוח של מנתח - 90 ש"ח לגרם. מוח של עורך דין - 750 ש"ח לגרם. הבחור פונה למוכר ושואל, "תגיד, למה המוח של עורך הדין כל כך יקר?" המוכר משיב לו, "בטח שיהיה יקר! אתה יודע כמה עורכי דין צריך בשביל להשיג גרם אחד של מוח?" 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
 |
|
|
איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?  שני דוסים נוסעים באופנוע, שוטר תנועה עוצר אותם ורואה שהם נסעו בסדר גמור, והם הראשונים היום שהוא עצר על אופנוע שנסעו מתחת למהירות המותרת בחוק, הוא ניגש אליהם ואומר להם, כל הכבוד לכם שאתם יודעים לשמור את חוקי התנועה, אז אומר לו אחד מהם, נו מה אתה רוצה ? השם איתנו. אז השוטר אמר לו : השם איתכם ?? שלושה על אופנוע, רישיונות בבקשה !  בחור צעיר בשם דורון מגיע למבחנים לקבוצת כדורגל, בינתיים שאחרים נבחנים שואל אותו המאמן מה הוא יודע לעשות, דורון אומר לו : אני יודע לרוץ לכיוון השער של היריב. המאמן אומר לו : נו אבל מה זה עוזר לי ? מה עוד אתה יודע לעשות ? ודורון במבטא הומואי כזה עונה לו : אני עובר את כל שחקני ההתקפה ואמצע המגרש של היריב, המאמן מתחיל לגלות עניין ושואל אותו : נו ואז מה אתה עושה ? אז דורון עונה עדיין במבטא הומואי, אני עובר את כל ההגנה של היריב עובר את השוער עומד מול שער ריק, המאמן כבר כולו לחוץ אומר לו : נו !! ומה אז אתה עושה ? דורון משיב לו : אני בועט מעל השער ! המאמן שואל אותו : למה לעזאזל אתה בועט מעל השער ? אז דורון עונה : כי אני אוהב לשמוע שהקהל צועק לי דורון ההומו ! שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות אחד ליד השני ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית 4, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית 8, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, למה שאני גר ב-100 שערים.. 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
רפול - הצחוק ממשיך ! במיוחד בשבילך : "תן לי להבין" אומר התובע לנאשם, "נכנסת הביתה מוקדם מהרגיל ומצאת את אישתך עם גבר זר במיטה?" "בדיוק!" עונה הנאשם. "ואז שלפת אקדח וירית באישתך, נכון?" ממשיך התובע. "בהחלט!" עונה הנאשם. "השאלה שלי היא מדוע ירית דווקא באישתך ולא בגבר?" שואל התובע. "ובכן" אומר הנאשם, "זה הרבה יותר פשוט מאשר לירות כל יום בגבר אחר..."  ************ רופא מכובד נסע לחופשה בריביירה הצרפתית, שם הוא פגש חבר עו"ד שלו. "מה מעשיך כאן?" התפלא הד"ר. "אתה זוכר את הבית המסכן שהיה לי? אז הוא נשרף כליל והנה אני עם כספי הביטוח. ומה אתה עושה פה?" שאל העו"ד בחזרה. "זוכר את הבית הקטן שהיה לי? אז הוא הושמד כליל בשטפון, והנה אני נהנה מכספי התביעה!" "באמת?" מביט בו עורך הדין המבולבל, "איך הצלחת להצית שיטפון...?"  ***************** בחור אחד נכנס לחנות מוחות. הוא ניגש למחירון ומתחיל לעבור עליו: מוח של מהנדס - 70 ש"ח לגרם. מוח של טייס - 85 ש"ח לגרם. מוח של מנתח - 90 ש"ח לגרם. מוח של עורך דין - 750 ש"ח לגרם. הבחור פונה למוכר ושואל, "תגיד, למה המוח של עורך הדין כל כך יקר?" המוכר משיב לו, "בטח שיהיה יקר! אתה יודע כמה עורכי דין צריך בשביל להשיג גרם אחד של מוח?"  
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?  שני דוסים נוסעים באופנוע, שוטר תנועה עוצר אותם ורואה שהם נסעו בסדר גמור, והם הראשונים היום שהוא עצר על אופנוע שנסעו מתחת למהירות המותרת בחוק, הוא ניגש אליהם ואומר להם, כל הכבוד לכם שאתם יודעים לשמור את חוקי התנועה, אז אומר לו אחד מהם, נו מה אתה רוצה ? השם איתנו. אז השוטר אמר לו : השם איתכם ?? שלושה על אופנוע, רישיונות בבקשה !  בחור צעיר בשם דורון מגיע למבחנים לקבוצת כדורגל, בינתיים שאחרים נבחנים שואל אותו המאמן מה הוא יודע לעשות, דורון אומר לו : אני יודע לרוץ לכיוון השער של היריב. המאמן אומר לו : נו אבל מה זה עוזר לי ? מה עוד אתה יודע לעשות ? ודורון במבטא הומואי כזה עונה לו : אני עובר את כל שחקני ההתקפה ואמצע המגרש של היריב, המאמן מתחיל לגלות עניין ושואל אותו : נו ואז מה אתה עושה ? אז דורון עונה עדיין במבטא הומואי, אני עובר את כל ההגנה של היריב עובר את השוער עומד מול שער ריק, המאמן כבר כולו לחוץ אומר לו : נו !! ומה אז אתה עושה ? דורון משיב לו : אני בועט מעל השער ! המאמן שואל אותו : למה לעזאזל אתה בועט מעל השער ? אז דורון עונה : כי אני אוהב לשמוע שהקהל צועק לי דורון ההומו ! שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות אחד ליד השני ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית 4, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית 8, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, למה שאני גר ב-100 שערים..  
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
המפקח על הבנקים הגיע בוקר אחד לסניף בנק בירושלים, ונדהם לראות תור אחד שכולו גברים, ותור נפרד שכולו נשים... "מה זה צריך להיות?!", התפרץ אל מנהל הסניף, "עשיתם פה הדרת נשים??" "אם תסתכל טוב", השיב המנהל, "תראה שמה שעשינו זה תור אחד להפקדות בלבד, ותור נפרד למשיכות"... 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
55
|
|
המפקח על הבנקים הגיע בוקר אחד לסניף בנק בירושלים, ונדהם לראות תור אחד שכולו גברים, ותור נפרד שכולו נשים... "מה זה צריך להיות?!", התפרץ אל מנהל הסניף, "עשיתם פה הדרת נשים??" "אם תסתכל טוב", השיב המנהל, "תראה שמה שעשינו זה תור אחד להפקדות בלבד, ותור נפרד למשיכות"...   חזק
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
|