פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   על חשבון מי הבדיחה הזו....? |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: על חשבון מי הבדיחה הזו....? (נקרא 221946 פעמים) |
הדפסה |
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ג`בול וחמוס יושבים בחפלה. שואל ג`בול את חמוס: "איך זה שליהודים, יש משרדים עם מזגנים ומזכירות ולנו, הערבים, כולנו פועלי בנין??? חמוס עונה: "זה הכל ענין של אינטיליגנציה". ג`בול: "מה זה אינטיליגנציה?" חמוס: "וואללה לא יודע, אני אשאל את יוסי" חמוס הולך אל יוסי, הישראלי, שואל אותו: "מה זה אינטיליגנציה?" יוסי עונה: "אוקיי" ושם את היד על הקיר, "תן לי אגרוף ביד" חמוס נותן אגרוף ויוסי מזיז את היד ברגע האחרון, ויוסי אומר: "זו אינטיליגנציה!" חמוס: "אהההההה" חמוס חוזר אל ג`בול ואומר לו: "גיליתי מה זה אינטיליגנציה!!!" ג`בול:"מה זה?" חמוס מחפש קיר, לא מוצא, חושב, שם את היד על הפרצוף ואומר לג`בול: "תן, תן אגרוף" 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ילד ערבי אחד בשם אפ`נר, הולך לבית ספר יהודי. אומרת לו המורה: "אפ`נר, אם אתה רוצה שהילדים לא יציקו לך אתה צריך להתנהג כיהודי. מהיום קוראים לך אבנר." באותו יום שיחק הילד הערבי בכדורגל, ניצח במשחק ונהיה למלך הכיתה. כשחזר הביתה אמרה לו אימו: "אפ`נר, לך לשטוף כלים ולעשות שיעורי בית." אמר לה הילד: "אמא, מהיום קוראים לי אבנר, אני יהודי." שמעה זאת האם והכניסה לו סטירה מצלצלת. כשחזר האב הביתה סיפרה לו האם מה אמר בנם והוא התרגז מאוד והכניס לו מכות גם כן. למחרת הלך הילד לבית הספר כשהוא סגול מרוב המכות שחטף. "מה קרה?" שאלה אותו המורה. "אל תשאלי", אומר לה הילד הערבי, "אתמול בערב תפסו אותי שני ערבים והכניסו לי מכות..." 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איזה כורדי יושב בבית, פתאום הוא מקבל טלפון ומתחיל לבכות, אישתו שואלת אותו: "מה קרה? " הוא מספר לה: "אבא שלי נפטר..." היא מרגיעה אותו . ושוב הטלפון מצלצל, הפעם הוא בוכה יותר מהפעם הראשונה, אז אישתו שואלת: "מה קרה" הוא מספר לה: "אחי התקשר וגם אבא שלו מת..." 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אנשים נוסעים במטוס. פתאום מגיע עוזר הטייס ואומר: "המטוס מאבד שיווי משקל ומישהו חיב לקפוץ!" כולם צועקים: הכושי!! הכושי!! אומר עוזר הטייס: "אל תהיו כאלה גזענים!" "אני אשאל כל אחד שאלה מי שיטעה יקפוץ. שואל את היהודי: "מי ראש הממשלה שלך?" "אריאל שרון" "נכון אתה נשאר!" שואל את הערבי: "מה המקום הכי נמוך בעולם?" "ים המלח" "נכון" מגיע אל הכושי: "כמה אנשים יש ביפן?" 1992735,2312" "שמות, אדוני, שמות!!" 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
גרוזיני רב עם השכן שלו. השכן מתעצבן, מרים בלטה ובא לזרוק עליו. הגרוזיני אומר: "אל תערב אחים..."  שאלה: "באיזה מחנה פליטים מאוכסנים כל הגרוזינים?" תשובה: "במחנה הפליטים בלטה..."  שאלה: "איך קוראים לכוכבת פורנו גרוזינית?" תשובה: "שבי-לי..."  שאלה: "למה לגרוזינים יש חלונות עגולים?" תשובה: "כדי שהילדים לא יוכלו לברוח מהבית..."  למה אסור להרוג זבובים בגרוזיה? כי זו ציפור לאומית  איך טלפון גרוזיני מצלצל? שוילי לי לי שוילי לי לי 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איש אחד לא הצליח להירדם בלילה. הוא התהפך על משכבו ונאנח, "מה יהיה? מה יהיה?" "מה קרה?", שאלה אותו אשתו. "לפני חודש נתתי צ`ק דחוי של מאה אלף ש"ח. מחר מועד הפרעון, ולצ`ק אין כיסוי", הוא אמר, "מה יהיה? מה יהיה?" האיש המשיך להתהפך ולהאנח במשך שעה ארוכה, עד שלפתע קם וניגש בהחלטיות לסלון. שם שוחח בקצרה בטלפון, ואז שב למיטתו שופע חיוכים, כאילו אין יותר כל בעיה. "מה עשית?", שאלה אשתו, "איך הכל הסתדר?" "טלפנתי אל האיש שנתתי לו את הצ`ק ואמרתי לו שלצ`ק אין כיסוי", הוא סיפר, "עכשיו, שהוא לא יישן..." 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
במשרד אחד מנהל חדש מחליף את סגן המנהל הקודם שהיה פופולרי בקרב העובדים. המנהל החדש רוצה לבחון את הסגן מנהל שהוא מקבל ושואל, "תאר לך שאתה מפליג בים בסירה ופתאום פורצת סערה, מה תעשה?" הסגן אומר,"אני אשליך עוגן." "יפה", אומר המנהל, "ואם פורצת עוד סערה?" "אז אני אשליך עוגן נוסף", משיב הסגן. "יפה מאוד", אומר המנהל, "ואם פורצת עוד סערה?" "אז אני אשליך עוד עוגן", אומר הסגן. "מה זה?", מתפלא המנהל, "מאיפה אתה מביא את כל העוגנים האלה?" הסגן אומר, "מאותו מקום שאתה מביא את כל הסערות..." 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נוסעים במטוס ממתינים שהטיסה תצא. הדלת נפתחת ושני אנשים, לבושי בחליפות טייסים נכנסים פנימה. שניהם מרכיבים משקפיים כהים. אחד מובל ע"י כלב הנחייה, והשני ממשש את דרכו במעבר, בעזרת מקל עיוורים. צחקוקים עצבניים נשמעים פה ושם, אך שני האנשים נכנסים לתא הטייס וסוגרים את הדלת. המנועים מתחילים לפעול. הנוסעים מחפשים סימנים למתיחה כלשהי, אך לשוא... המטוס מתחיל לרוץ על המסלול, והאנשים בחלונות מבינים, שהוא רץ הישר אל תוך האגם שבקצה המסלול... כאשר מתחיל להיות ברור שהמטוס לא ימריא, ושהם עומדים לצלול לתוך המים, זעקות היסטריות ממלאות את חלל תא הנוסעים... בדיוק באותו הרגע, המטוס מתנתק מן המסלול וברכות ממריא אל על. בתא הטייס, טייס המשנה פונה לטייס הראשי ואומר "אני אומר לך בוב, יום אחד הם יצרחו מאוחר מדי, ואנחנו כולנו נלך לעזאזל..." 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52