פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   בדיקת איות או תיקון שגיאות |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בדיקת איות או תיקון שגיאות (נקרא 14586 פעמים) |
הדפסה |
|
מנהל תחזוקה
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים יקרים
הדיון הפך לזירת התנגחות מיותרת ולכן הנהלת האתר החליטה לנעול אותו.
שיהיה לכולנו שבת שלום
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לאחר שהרוחות קצת התקררו, הדיון נפתח מחדש.... קראתי בעיון את כל התגובות כאן, ההתרשמות הברורה שלי היא שאף אחד מהכותבים לא התכוון לפגוע באחרים... פרשנות לא נכונה הובילה להתנגחויות- קורה במשפחות הכי טובות... רואה מי המעורבים- כולם חברים איכותיים, אכפתיים ומעורבים... אנחנו בהחלט סומכים על המעורבים שינצלו את פתיחת הדיון לאחר שהלהט קצת ירד, כדי לקרוא בעיון מה כתבו האחרים- ובמטרה להבין את כוונתם... לפרש לכף זכות... ולתת לדיון הזה סיום עם טעם טוב... הדיון פתוח, יום טוב לכולם 
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
לאחר שהרוחות קצת התקררו, הדיון נפתח מחדש.... קראתי בעיון את כל התגובות כאן, ההתרשמות הברורה שלי היא שאף אחד מהכותבים לא התכוון לפגוע באחרים... פרשנות לא נכונה הובילה להתנגחויות- קורה במשפחות הכי טובות... רואה מי המעורבים- כולם חברים איכותיים, אכפתיים ומעורבים... אנחנו בהחלט סומכים על המעורבים שינצלו את פתיחת הדיון לאחר שהלהט קצת ירד, כדי לקרוא בעיון מה כתבו האחרים- ובמטרה להבין את כוונתם... לפרש לכף זכות... ולתת לדיון הזה סיום עם טעם טוב... הדיון פתוח, יום טוב לכולם  רפי אתה צודק ,דוב אחי אתה רשמתה : וסליחה שחשבתי שאפשר ושיש דרכים לעזור לחברים כאן שסובלים מבעיות כאלה ואחרות. אני מקבל את מה שאתה אומר עם נפגעתה אני מבקש סליחה אבל צריך להבין שזה לא בכוונה לפגוע חס וחלילה אבל אני בטוח שיש עוד הרבה חברים שלא כותבים מהסיבה הזאת . וצריך לתת הזדמנות לכולם לכתוב גם עם שגיאות כתיב בקשר לעזור לכתוב, כתיבה צריכה לבוא מבנאדם שרוצה לחלוק איתנו חוויה שהיה לו בדייג או כל דבר אחר במילים שלו, אנחנו כאן בפורום למדנו לכבד את האחר לא משנה איך הוא כותב טוב או לא טוב זה לא בידיים שלנו מנסים לכתוב כמה שפחות טעויות הפורום נותן במה לכולם וכך זה צריך להיות אני רוצה לרשום ציטוט : הרעיון הבסיסי הוא להקשיב ולהביע. מצד אחד, לכבד את האחר, להיות מודע לצרכים שלו (שבדרך כלל זהים לשלנו), לזכור שתמיד יש שני צדדים למטבע. להקשיב למה שאומרים לנו מבלי לחשוב מיד על תגובה ומבלי להפוך את השיחה לוויכוח ולמאבק על מי צודק. להקשיב תוך ניסיון לשים את עצמנו בנעליו של האחר. כל זה, לא על חשבון ביטול הצרכים והדעות שלנו, להפך. ככל שנשמור יותר בבטן כך יש יותר סיכוי שנתפוצץ. חשוב מאוד להיות מודע לרצונות שלנו, להבין איפה פגעו בנו ולאן אנחנו שואפים להגיע – ולהגיד את זה לשני. דוב אחי מה שיש לי להגיד לך זה  גדול שיהיה לנו אחלה יום לכולם ממני מוטי 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 09, 2012, 09:51:23 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
 |
|
|
לאחר שהרוחות קצת התקררו, הדיון נפתח מחדש.... קראתי בעיון את כל התגובות כאן, ההתרשמות הברורה שלי היא שאף אחד מהכותבים לא התכוון לפגוע באחרים... פרשנות לא נכונה הובילה להתנגחויות- קורה במשפחות הכי טובות... רואה מי המעורבים- כולם חברים איכותיים, אכפתיים ומעורבים... אנחנו בהחלט סומכים על המעורבים שינצלו את פתיחת הדיון לאחר שהלהט קצת ירד, כדי לקרוא בעיון מה כתבו האחרים- ובמטרה להבין את כוונתם... לפרש לכף זכות... ולתת לדיון הזה סיום עם טעם טוב... הדיון פתוח, יום טוב לכולם  רפי אתה צודק ,דוב אחי אתה רשמתה : וסליחה שחשבתי שאפשר ושיש דרכים לעזור לחברים כאן שסובלים מבעיות כאלה ואחרות. אני מקבל את מה שאתה אומר עם נפגעתה אני מבקש סליחה אבל צריך להבין שזה לא בכוונה לפגוע חס וחלילה אבל אני בטוח שיש עוד הרבה חברים שלא כותבים מהסיבה הזאת . וצריך לתת הזדמנות לכולם לכתוב גם עם שגיאות כתיב בקשר לעזור לכתוב, כתיבה צריכה לבוא מבנאדם שרוצה לחלוק איתנו חוויה שהיה לו בדייג או כל דבר אחר במילים שלו, אנחנו כאן בפורום למדנו לכבד את האחר לא משנה איך הוא כותב טוב או לא טוב זה לא בידיים שלנו מנסים לכתוב כמה שפחות טעויות הפורום נותן במה לכולם וכך זה צריך להיות דוב אחי מה שיש לי להגיד לך זה  גדול שיהיה לנו אחלה יום לכולם ממני מוטי  מוטי אח יקר. מה שכתבת נכון רק תיקון קטן- אני בטוח שדוב לא התכוון שאנשים עם שגיאות כתיב יפסיקו לכתוב אלא הציע דרך לעזור. הפורום נתן וימשיך לתת במה לכולם כולל כולם. העיקר הוא השיתוף ולא הצורה בה כותבים. 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
לאחר שהרוחות קצת התקררו, הדיון נפתח מחדש.... קראתי בעיון את כל התגובות כאן, ההתרשמות הברורה שלי היא שאף אחד מהכותבים לא התכוון לפגוע באחרים... פרשנות לא נכונה הובילה להתנגחויות- קורה במשפחות הכי טובות... רואה מי המעורבים- כולם חברים איכותיים, אכפתיים ומעורבים... אנחנו בהחלט סומכים על המעורבים שינצלו את פתיחת הדיון לאחר שהלהט קצת ירד, כדי לקרוא בעיון מה כתבו האחרים- ובמטרה להבין את כוונתם... לפרש לכף זכות... ולתת לדיון הזה סיום עם טעם טוב... הדיון פתוח, יום טוב לכולם  רפי אתה צודק ,דוב אחי אתה רשמתה : וסליחה שחשבתי שאפשר ושיש דרכים לעזור לחברים כאן שסובלים מבעיות כאלה ואחרות. אני מקבל את מה שאתה אומר עם נפגעתה אני מבקש סליחה אבל צריך להבין שזה לא בכוונה לפגוע חס וחלילה אבל אני בטוח שיש עוד הרבה חברים שלא כותבים מהסיבה הזאת . וצריך לתת הזדמנות לכולם לכתוב גם עם שגיאות כתיב בקשר לעזור לכתוב, כתיבה צריכה לבוא מבנאדם שרוצה לחלוק איתנו חוויה שהיה לו בדייג או כל דבר אחר במילים שלו, אנחנו כאן בפורום למדנו לכבד את האחר לא משנה איך הוא כותב טוב או לא טוב זה לא בידיים שלנו מנסים לכתוב כמה שפחות טעויות הפורום נותן במה לכולם וכך זה צריך להיות דוב אחי מה שיש לי להגיד לך זה  גדול שיהיה לנו אחלה יום לכולם ממני מוטי  מוטי אח יקר. מה שכתבת נכון רק תיקון קטן- אני בטוח שדוב לא התכוון שאנשים עם שגיאות כתיב יפסיקו לכתוב אלא הציע דרך לעזור. הפורום נתן וימשיך לתת במה לכולם כולל כולם. העיקר הוא השיתוף ולא הצורה בה כותבים.  אלי אח שלי היקר  יש משהו שאני חושב שאנחנו צריכים להבין קבל אחי : הרעיון הבסיסי הוא להקשיב ולהביע. מצד אחד, לכבד את האחר, להיות מודע לצרכים שלו (שבדרך כלל זהים לשלנו), לזכור שתמיד יש שני צדדים למטבע. להקשיב למה שאומרים לנו מבלי לחשוב מיד על תגובה ומבלי להפוך את השיחה לוויכוח ולמאבק על מי צודק. להקשיב תוך ניסיון לשים את עצמנו בנעליו של האחר. כל זה, לא על חשבון ביטול הצרכים והדעות שלנו, להפך. ככל שנשמור יותר בבטן כך יש יותר סיכוי שנתפוצץ. חשוב מאוד להיות מודע לרצונות שלנו, להבין איפה פגעו בנו ולאן אנחנו שואפים להגיע – ולהגיד את זה לשני. בגלל זה אני אומר שדוב גם צודק ,ועדי עוד יותר  זה גם דרך חיים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים אני חושב שכל הבלגן נגרם כתוצא מאי הבנה וניסוח לא נכון של כמה משפטים שנכתבו על ידי המשתתפים בדיון ברור שדב לא התכוון לפגוע או להעליב ואני בטוח שאף אחד מהמשתתפים בדיון רצה שהוא יגיע לאן שהיגיע אני אישית שלחלתי לדב במסר אישי את מה שאני חושב וגם הבעתי התנצלות עם נפגע אני מקווה שפתיחת הדיון מחדש תאפשר לכל הצדדים להבהיר מחדש את הדברים ואולי גם להתנצל שיהיה המשך יום טוב לכולם
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 |
|
|
לאחר שהרוחות קצת התקררו, הדיון נפתח מחדש.... קראתי בעיון את כל התגובות כאן, ההתרשמות הברורה שלי היא שאף אחד מהכותבים לא התכוון לפגוע באחרים... פרשנות לא נכונה הובילה להתנגחויות- קורה במשפחות הכי טובות... רואה מי המעורבים- כולם חברים איכותיים, אכפתיים ומעורבים... אנחנו בהחלט סומכים על המעורבים שינצלו את פתיחת הדיון לאחר שהלהט קצת ירד, כדי לקרוא בעיון מה כתבו האחרים- ובמטרה להבין את כוונתם... לפרש לכף זכות... ולתת לדיון הזה סיום עם טעם טוב... הדיון פתוח, יום טוב לכולם  רפי אתה צודק ,דוב אחי אתה רשמתה : וסליחה שחשבתי שאפשר ושיש דרכים לעזור לחברים כאן שסובלים מבעיות כאלה ואחרות. אני מקבל את מה שאתה אומר עם נפגעתה אני מבקש סליחה אבל צריך להבין שזה לא בכוונה לפגוע חס וחלילה אבל אני בטוח שיש עוד הרבה חברים שלא כותבים מהסיבה הזאת . וצריך לתת הזדמנות לכולם לכתוב גם עם שגיאות כתיב בקשר לעזור לכתוב, כתיבה צריכה לבוא מבנאדם שרוצה לחלוק איתנו חוויה שהיה לו בדייג או כל דבר אחר במילים שלו, אנחנו כאן בפורום למדנו לכבד את האחר לא משנה איך הוא כותב טוב או לא טוב זה לא בידיים שלנו מנסים לכתוב כמה שפחות טעויות הפורום נותן במה לכולם וכך זה צריך להיות דוב אחי מה שיש לי להגיד לך זה  גדול שיהיה לנו אחלה יום לכולם ממני מוטי  מסכים איתך לגמרי אחי. נוצר פה מצב של- "כולם צודקים וכולם טועים " סוג של דיון שאני בטוח שאם היה קורה בחיים ולא בפורום אז הוא היה נשמע וגם נגמר אחרת. אני מקווה שאף אחד לא ייפגע (ומי שנפגע שיסלח) ושלא יפסיקו לשתף . מוטי אח יקר. מה שכתבת נכון רק תיקון קטן- אני בטוח שדוב לא התכוון שאנשים עם שגיאות כתיב יפסיקו לכתוב אלא הציע דרך לעזור. הפורום נתן וימשיך לתת במה לכולם כולל כולם. העיקר הוא השיתוף ולא הצורה בה כותבים.  אלי אח שלי היקר  יש משהו שאני חושב שאנחנו צריכים להבין קבל אחי : הרעיון הבסיסי הוא להקשיב ולהביע. מצד אחד, לכבד את האחר, להיות מודע לצרכים שלו (שבדרך כלל זהים לשלנו), לזכור שתמיד יש שני צדדים למטבע. להקשיב למה שאומרים לנו מבלי לחשוב מיד על תגובה ומבלי להפוך את השיחה לוויכוח ולמאבק על מי צודק. להקשיב תוך ניסיון לשים את עצמנו בנעליו של האחר. כל זה, לא על חשבון ביטול הצרכים והדעות שלנו, להפך. ככל שנשמור יותר בבטן כך יש יותר סיכוי שנתפוצץ. חשוב מאוד להיות מודע לרצונות שלנו, להבין איפה פגעו בנו ולאן אנחנו שואפים להגיע – ולהגיד את זה לשני. בגלל זה אני אומר שדוב גם צודק ,ועדי עוד יותר  זה גם דרך חיים  מסכים איתך לגמרי אחי. נוצר פה מצב של - "כולם צודקים וכולם טועים" אני מאמין שאם הדיון הזה היה קורה פנים מול פנים הוא היה נשמע ונגמר אחרת. מקווה שאף אחד לא נפגע (ומי שנפגע שיסלח) וימשיכו בשיתוף מלא כי אנחנו באמת לא שופטים אף אחד לרעה אלא ההיפך. 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
נו חברים פורום כזה יש רק אחד וזה כאן וזה אמיתי  שחברים יכולים לסלוח אחד לשני ,אנחנו משפחה לא וכולנו באותו סירה משפחה של דייגים אך איזה מילים בא לי  סתם אוהב אותכם 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חברים אני חושב שכל הבלגן נגרם כתוצא מאי הבנה וניסוח לא נכון של כמה משפטים שנכתבו על ידי המשתתפים בדיון ברור שדב לא התכוון לפגוע או להעליב ואני בטוח שאף אחד מהמשתתפים בדיון רצה שהוא יגיע לאן שהיגיע אני אישית שלחלתי לדב במסר אישי את מה שאני חושב וגם הבעתי התנצלות עם נפגע אני מקווה שפתיחת הדיון מחדש תאפשר לכל הצדדים להבהיר מחדש את הדברים ואולי גם להתנצל שיהיה המשך יום טוב לכולם
צור אני מעריך (ובטוח שעוד רבים) את הבגרות וההבנה. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני מצפה עדיין לתגובות של יריב ושל דובדוב...  אין לי ספק שהם באותה דעה של מי שכתב מאז נכתב השרשור, מוטי, צור ואלי- שאפו על התגובות  אגב, כל מי שרוצה להעביר תגובה להגהה, מדבר על דוח דיג או מאמר או משהו משמעותי- יכול לשלוח אלי במסר אישי ומבטיח להחזיר אליו במהרה את המלל המתוקן במסר אישי חוזר... מי שמתאים לו להעלות ללא הגהה- גם זה בסדר, אני מבין את התוכן והמסר באותה מידה- עם או בלי שגיאות כתיב...
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני מצפה עדיין לתגובות של יריב ושל דובדוב...  אין לי ספק שהם באותה דעה של מי שכתב מאז נכתב השרשור, מוטי, צור ואלי- שאפו על התגובות  אגב, כל מי שרוצה להעביר תגובה להגהה, מדבר על דוח דיג או מאמר או משהו משמעותי- יכול לשלוח אלי במסר אישי ומבטיח להחזיר אליו במהרה את המלל המתוקן במסר אישי חוזר... מי שמתאים לו להעלות ללא הגהה- גם זה בסדר, אני מבין את התוכן והמסר באותה מידה- עם או בלי שגיאות כתיב... רפי אני לא שכחתי כמובן שקראתי שוב את כול מה שניכתב פעמיים למען שוב תהיה אי הבנה או עלית טורים שלא לצורך בהחלט הייתה כן כוונה משותפת מצידי שהיא איפושהו הלכה לעיבוד עקב חוסר שפה משותפת ביגלל סיבות של גיל,ניסיון עבר שלי , ואולי קצת חוסר הבנת הנושא (שגיעוט קטיב  ) לאחר קריאה אני לוקח את המילים שלי בחזרה ומתנצל באופן אישי כלפי דוב הרי הוא זה שעצם בא עם כוונה טובה שלא הובנה על ידי בקריאה ראשונה אבל עברה בקריאה שלישית  בכול מיקרה אני קורה לאלו שעדיין מפחדים לכתוב בגלל שפת אם בגלל שפת רחוב או סיבות מאובחנות תיכתבו והרבה ותניחו את הפחדים של לעג בצד  דוב קבל 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכל החברים אני רוצה שוב ובפעם המי יודע כמה להתנצל בפני כל מי שנפגע אפילו במעט מדברים שכתבתי לא זאת הייתה כוונתי. גם אני אחרי שקראתי שוב מהתחלה,הבנתי שהניסוח שלי לא היה מוצלח כל כך ולכן קרה מה שקרה ,ולא קרה כלום לא נעלבתי ואני לא כועס על אף חבר,חשבתי על הנושא עם עצמי והבנתי שככל הנראה גם אני הייתי מגיב בצורה דומה מוטי יריב צור וכל שאר החברים שלא מעזים לכתוב,דיר בלאק אם תפסיקו עם שגיאות בלי שגיאות זה לא מה שחשוב העיקר שתשתפו ותשתתפו כמה שיותר. ואם יש שחוששים לכתוב אז בבקשה אל תחששו כלל. ושוב גם אני מציע את עזרתי לכל מי שחפץ בכך בפרטי לעשות לו הגהה בחפץ לב. הפורום הזה באמת שונה ומיוחד וכדאי שישאר כך. תאמינו לי אני חבר כבר הרבה שנים בעוד פורומים בנושא צילום בכלל ,וטבע וציפורים בפרט . ואין דברים כאלה של הערכה ושיתוף כמו שיש כאן. לסיכום שיהיה לכולם דייג מוצלח והרבה דוחו״ת והרבה שיתוף. יום קסום לכולם
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי יריב צור וכל שאר החברים שלא מעזים לכתוב דוב כן אני לא כותב יותר אין לי מספיק תגובות חסר לי כמה אבל .......... 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יריב ודובדוב כל הכבוד על הבגרות והיחס,כל הכבוד על ההבנה של הצד השני והכבוד ההדדי זה מה שמייחד אותנו והופך אותנו ל - 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דובילה אוהב אותך אחי. פנק אותנו קצת בתמונות של ציפורים. מי שלא ראה את התמונות של דב, לא ראה תמונות מימיו. מחכה אחי
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|