פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   בדיקת איות או תיקון שגיאות |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בדיקת איות או תיקון שגיאות (נקרא 14590 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מוטי סיכם נכון : לא לפחד לכתוב  יש כלים להיעזר בהם, וגם בלעדיהם עדיין ניתן ורצוי שכולם יגיבו וישאלו בפורום. יריב,צור, מוטי -סליחה ומחילה - לא היתה לי כוונה לפגוע בכם בתשובתי לשאלה מכאן שאלה למנהלי האתר,אין אפשרות לתיקון שגיאות מובנה בממשק התגובות?. אני משוכנע שאם dovdov היה מעריך שלכך יתגלגל הדיון הוא היה פונה להנהלה בפרטי, אין לי ספק בכלל שאין ולא הייתה לו כוונה לפגוע במישהו. אין בן אנוש מושלם, גם אני לא סליחה מכולכם.  עדי לרגע לא נפגעתי מתגובתך לכן אין צורך בהתנצלות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
דבר ראשון אני מתנצל בפני כל מי שנפגע או נעלב ,באמת שהכוונה שלי לא הייתה שמישהו יפגע או יעלב. יריב נכון כתבתי את זה אחרי התגובה לדו״ח שלך וציינתי במפורש שזה לא אישי,פשוט הדו״ח נצפה מאוד וחשבתי שיגיע להרבה חברים ולמנהלים כך. אחרי כמה זמן הבנתי שזה יכול להתפרש לא טוב, אז ערכתי אבל לא שיניתי כלום פשוט גזרתי והדבקתי כאן. כמו שכתבו זה לא פורום של מדעני גרעין או האקדמיה ללשון,גם אני לא כזה אין לי בגרות בלשון,פשוט רציתי לשאול אם אין דרך ״לעזור״למי שרוצה כמובן לשפר את הכתיבה שלו,לא העלתי בדעתי שלא ימשיכו לכתוב בגלל השגיאות,זאת במפורש לא הייתה הכוונה. בקשר לדיון קודם מתנצל לא ראיתי אותו ולא ידעתי אודותיו. סה״כ שאלתי אם ישנה דרך שיכולה לשפר למי שרוצה לשפר,לא יכול ולא רוצה לחייב אף אחד לנסות לשפר. פשוט העניין הוא לא מחלה חשוכת מרפא ואפשר להתמודד איתה, כמו שכתב אביב יש כאלה שישמחו בזה,ויש שנעלבים ,וחבל. שוב קבלו כל מי שנפע אפילו במעט את התנצלותי ,באמת שלא זאת הייתה כוונתי. תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב. אחלה סוף שבוע לכולם ודייג מוצלח ופורה.
כמעט ושכחתי כל מי שמעונין בעזרה בהגהה (תיקון שגיאות) מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית את הטקסט ואני אשמח לעזור.
דוב לצערי אתה שוב תועה בגישה להגיד ''תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב.'' זה לא נכון תבין זה לא איך שבא לכם אלה איך שאתם יכולים תאמין לי לאף אחד לא בא לכתוב עם שגיאות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
דבר ראשון אני מתנצל בפני כל מי שנפגע או נעלב ,באמת שהכוונה שלי לא הייתה שמישהו יפגע או יעלב. יריב נכון כתבתי את זה אחרי התגובה לדו״ח שלך וציינתי במפורש שזה לא אישי,פשוט הדו״ח נצפה מאוד וחשבתי שיגיע להרבה חברים ולמנהלים כך. אחרי כמה זמן הבנתי שזה יכול להתפרש לא טוב, אז ערכתי אבל לא שיניתי כלום פשוט גזרתי והדבקתי כאן. כמו שכתבו זה לא פורום של מדעני גרעין או האקדמיה ללשון,גם אני לא כזה אין לי בגרות בלשון,פשוט רציתי לשאול אם אין דרך ״לעזור״למי שרוצה כמובן לשפר את הכתיבה שלו,לא העלתי בדעתי שלא ימשיכו לכתוב בגלל השגיאות,זאת במפורש לא הייתה הכוונה. בקשר לדיון קודם מתנצל לא ראיתי אותו ולא ידעתי אודותיו. סה״כ שאלתי אם ישנה דרך שיכולה לשפר למי שרוצה לשפר,לא יכול ולא רוצה לחייב אף אחד לנסות לשפר. פשוט העניין הוא לא מחלה חשוכת מרפא ואפשר להתמודד איתה, כמו שכתב אביב יש כאלה שישמחו בזה,ויש שנעלבים ,וחבל. שוב קבלו כל מי שנפע אפילו במעט את התנצלותי ,באמת שלא זאת הייתה כוונתי. תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב. אחלה סוף שבוע לכולם ודייג מוצלח ופורה.
כמעט ושכחתי כל מי שמעונין בעזרה בהגהה (תיקון שגיאות) מוזמן לשלוח לי בהודעה פרטית את הטקסט ואני אשמח לעזור.
דוב לצערי אתה שוב תועה בגישה להגיד ''תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב.'' זה לא נכון תבין זה לא איך שבא לכם אלה איך שאתם יכולים תאמין לי לאף אחד לא בא לכתוב עם שגיאות מצטער אך הפעם נראה לי שאתה טועה בגדול לצערי. זה אכן איך שבא לכם, ולא איך שאתם יכולים, כי יש דרך לנסות לתקן אם אתם רוצים,אולי לא הכל יתוקן כמו שציינו כי התוכנות לא מושלמות. אני חושב שבן אדם שמשקיע לא מעט מזמנו לכתוב דו״ח/תגובה/מאמר ,יכול להשקיע עוד דקה שתיים בהעתקת הטקס והדבקתו והרצתו בתוכנה או כל כלי עזר אחר ויש אותם בשפע ברשת. שוב מי שרצה לקבל את התנצלותי הכנה אני אשמח, מי שלא לא חייב. משהו קטן שלימדו אותי לפני כמה שנים, להעלב בוחרים, בטח ובטח שזה לא נכתב באופן אישי למישהו.
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
 |
|
|
דוב לצערי אתה שוב תועה בגישה להגיד ''תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב.'' זה לא נכון תבין זה לא איך שבא לכם אלה איך שאתם יכולים תאמין לי לאף אחד לא בא לכתוב עם שגיאות מצטער אך הפעם נראה לי שאתה טועה בגדול לצערי. זה אכן איך שבא לכם, ולא איך שאתם יכולים, כי יש דרך לנסות לתקן אם אתם רוצים,אולי לא הכל יתוקן כמו שציינו כי התוכנות לא מושלמות. אני חושב שבן אדם שמשקיע לא מעט מזמנו לכתוב דו״ח/תגובה/מאמר ,יכול להשקיע עוד דקה שתיים בהעתקת הטקס והדבקתו והרצתו בתוכנה או כל כלי עזר אחר ויש אותם בשפע ברשת. שוב מי שרצה לקבל את התנצלותי הכנה אני אשמח, מי שלא לא חייב. משהו קטן שלימדו אותי לפני כמה שנים, להעלב בוחרים, בטח ובטח שזה לא נכתב באופן אישי למישהו. דוב ידידי מבחינתי הכול בסדר רק לידע כללי את הדוח שלי שהערתה לי עליו כתבתי בוורד אפילו תישאל את אייל (סקווידוויד) בדיוק שכתבתי את הדוח דיברתי איתו בטלפון והוא שאל אותי למצב הדוח ועניתי לו שבדיוק אני עובר עליו בוורד דרך הגב דוב יקירי הגב הינה ציטוט שלך ''תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב.'' אתה מזהה את שגיאת הכתיב ? התשובה היא בקושי בגלל שהמוח שלך יודע מה רציתה לכתוב והוא באופן אוטומתי מזהה את המילה רק במבט חטוף אפילו מבלי שסמתה לב שלא השלמתה את המילה "לקוא" כך זה אצל דיסלקטים שבת שלום חברים לכולם אני חושב שהעיניין מיצה את עצמו ואפשר לחזור לקדמותו
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 14:58:37 PM על ידי יריב
|
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יריב,צור, מוטי -סליחה ומחילה - לא היתה לי כוונה לפגוע בכם בתשובתי לשאלה סליחה ומחילה על מה עדי , סליחה אנחנו מבקשים אתה בסדר אחי כמו שאייל רשם יש לך לב גדול עדי ועל זה 
|
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי כאחד שמודע לבעית הדיסלקציה עצתי היא לא להתביש לנסות לקרוא את המאמרים וללמוד מהם וכך לשפר את עמכם שבת שלום 
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
דוב לצערי אתה שוב תועה בגישה להגיד ''תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב.'' זה לא נכון תבין זה לא איך שבא לכם אלה איך שאתם יכולים תאמין לי לאף אחד לא בא לכתוב עם שגיאות מצטער אך הפעם נראה לי שאתה טועה בגדול לצערי. זה אכן איך שבא לכם, ולא איך שאתם יכולים, כי יש דרך לנסות לתקן אם אתם רוצים,אולי לא הכל יתוקן כמו שציינו כי התוכנות לא מושלמות. אני חושב שבן אדם שמשקיע לא מעט מזמנו לכתוב דו״ח/תגובה/מאמר ,יכול להשקיע עוד דקה שתיים בהעתקת הטקס והדבקתו והרצתו בתוכנה או כל כלי עזר אחר ויש אותם בשפע ברשת. שוב מי שרצה לקבל את התנצלותי הכנה אני אשמח, מי שלא לא חייב. משהו קטן שלימדו אותי לפני כמה שנים, להעלב בוחרים, בטח ובטח שזה לא נכתב באופן אישי למישהו. דוב ידידי מבחינתי הכול בסדר רק לידע כללי את הדוח שלי שהערתה לי עליו כתבתי בוורד אפילו תישאל את אייל (סקווידוויד) בדיוק שכתבתי את הדוח דיברתי איתו בטלפון והוא שאל אותי למצב הדוח ועניתי לו שבדיוק אני עובר עליו בוורד דרך הגב דוב יקירי הגב הינה ציטוט שלך ''תמשיכו לכתוב איך שבא לכם, אני אמשיך לקוא בשקיקה ובהנאה ואמשיך להגיב ולפרגן בכיף מכל הלב.'' אתה מזהה את שגיאת הכתיב ? התשובה היא בקושי בגלל שהמוח שלך יודע מה רציתה לכתוב והוא באופן אוטומתי מזהה את המילה רק במבט חטוף אפילו מבלי שסמתה לב שלא השלמתה את המילה "לקוא" כך זה אצל דיסלקטים שבת שלום חברים לכולם אני חושב שהעיניין מיצה את עצמו ואפשר לחזור לקדמותו יריב התגובה האחרונה שלך לא מוסיפה לך כלום,אולי רק ממעיטה. ניסתי להביא דוגמה למקרים שהמוח משלים,אבל זאת לא דוגמה טובה בכלל במקרה הזה. מה שאתה מדבר עליו זה מקרים של החלפת מיקום בין אותיות ולא אותיות חסרות. כאן ״הלקוא ״זאת טעות הקלדה ברורה ,ולא שגיאת כתיב, בעיקר כי אין מילה כזאת. בדיוק כמו שציינתי בפתיחת הדיון הזה,שיש הבדל בין טעויות הקלדה לבין שגיאות כתיב. הבחירה של להקטין ראש ולצעוק בראש חוצות מה אתם רוצים אני דיסלקט,זאת הבחירה הכי קלה. אבל זאת הבחירה שלך. אף אחד לא הציע לך ללכת לעשות קורס באוניברסיטה או משהו כזה ,פשוט להשקיע עוד כמה דקות מבלי לקום מהכסא של המחשב, קודם כל בשביל איך שאתה נראה דרך ההתכתבויות שלך בפורומים השונים ובכלל ,וכלפי חוץ לכל מי שקורא את דברייך. תראה אתה קצת יותר צעיר ממני,והתנצחויות בסגנון הזה עברתי הרבה בחיים,זה לעולם לא נגמר ,בעיקר כי הצד הנעלב ללא סיבה , מתחפר בעמדתו ולא מנסה לפתוח את הראש,ולראות מה הוא באמת יכול להרוויח בסופו של יום מהדיון הזה. ושוב לכל מי שנעלב מפתיחת הנושא מתנצל לא לזה התכוונתי,יכול להיות באמת שהייתי צריך לכתוב על זה בפרטי להנהלה.. שבת שלום לכולם
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 17:27:39 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אני לא יודע למה זה כתב בתוך הציטוט,ולא הצלחתי לערוך את זה דרך האייפד
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
שלום דוב כדי לסדר את "הבעיה" אתה צריך פשוט לגזור את ה-[/quote] בסוף התגובה שלך כשאתה נמצא במצב של עריכה כמובן ולהדביק אותה לפני התגובה שכתבתה
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
 |
|
|
ב ? התשובה היא בקושי בגלל שהמוח שלך יודע מה רציתה לכתוב והוא באופן אוטומתי מזהה את המילה רק במבט חטוף אפילו מבלי שסמתה לב שלא השלמתה את המילה "לקוא" כך זה אצל דיסלקטים
שבת שלום חברים לכולם אני חושב שהעיניין מיצה את עצמו ואפשר לחזור לקדמותו
יריב התגובה האחרונה שלך לא מוסיפה לך כלום,אולי רק ממעיטה. ניסתי להביא דוגמה למקרים שהמוח משלים,אבל זאת לא דוגמה טובה בכלל במקרה הזה. מה שאתה מדבר עליו זה מקרים של החלפת מיקום בין אותיות ולא אותיות חסרות. כאן ״הלקוא ״זאת טעות הקלדה ברורה ,ולא שגיאת כתיב, בעיקר כי אין מילה כזאת. בדיוק כמו שציינתי בפתיחת הדיון הזה,שיש הבדל בין טעויות הקלדה לבין שגיאות כתיב. הבחירה של להקטין ראש ולצעוק בראש חוצות מה אתם רוצים אני דיסלקט,זאת הבחירה הכי קלה. אבל זאת הבחירה שלך. אף אחד לא הציע לך ללכת לעשות קורס באוניברסיטה או משהו כזה ,פשוט להשקיע עוד כמה דקות מבלי לקום מהכסא של המחשב, קודם כל בשביל איך שאתה נראה דרך ההתכתבויות שלך בפורומים השונים ובכלל ,וכלפי חוץ לכל מי שקורא את דברייך. תראה אתה קצת יותר צעיר ממני,והתנצחויות בסגנון הזה עברתי הרבה בחיים,זה לעולם לא נגמר ,בעיקר כי הצד הנעלב ללא סיבה , מתחפר בעמדתו ולא מנסה לפתוח את הראש,ולראות מה הוא באמת יכול להרוויח בסופו של יום מהדיון הזה. ושוב לכל מי שנעלב מפתיחת הנושא מתנצל לא לזה התכוונתי,יכול להיות באמת שהייתי צריך לכתוב על זה בפרטי להנהלה.. שבת שלום לכולם
אני מבין שאין טעם להמשיך איתך רק תוספת קטנה לידע המורכב שלך על דיסלקציה אבל אתה בטוח תחשוב שזו עצלנות מצד הכותב אחד האיפיונים של דיסלקציה זה גם החסרת/השמתת אותיות יש לך מישפטים שמעוררים בי בחילה וזה אחד מהם קודם כל בשביל איך שאתה נראה דרך ההתכתבויות שלך בפורומים השונים ובכלל ,וכלפי חוץ לכל מי שקורא את דברייךאם הייתי חושב כך לא הייתי כותב מילה בפורום הזה או בכול מקום אחר אבל זה כניראה שזה מה שהייתה רוצה לא כך בגלל שלא נעים לך ליקרוא ליפני התגובה האחרונה שלך הארכתי אותך יותר
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 21:12:47 PM על ידי יריב
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חברים, אתם לוקחים את זה למקום ממש לא טוב  אני קורא מהצד ורואה איך דברים יוצאים מהקשרם ומקבלים צבע ממש לא מחמיא וחבל... לדיסלקציה יש רמות שונות וצורות שונות שהיא באה לידי ביטוי וכול אחד מתמודד איתה בצורה שונה. יש לי חבר שמסתובב עם חולצה שכתוב עליה " אני דיסקט" בתחילת דרכי בפורומים חשבתי שההודעות שהיו מלאות בשגיאות כתיב ועיוותי מילים נבעו מחוסר תשומת לב ופירשתי את העניין כזילזול בקוראים האחרים. עם הזמן נחשפתי לנושא הדיסלקציה (והדיסגרפיה...) והבנתי שיש דברים שאפשר לתקן וישנם דברים שלא... לעשות ספירת מלאי על 15 מיליון ש"ח עם שני דיסלקטים יכול להיות מאד משעשע אם זה לא היה כ"כ מסוכן...  היום אני כבר יודע לזהות שגיאות כתיב שנובעות מחוסר שליטה בשפה (עולים חדשים למשל) או אם הכותב סובל מדיס-משהו ומפריע לי יותר לראות הודעות קצרות ומהירות של אנשים שאני יודע בוודאות שאינם סובלים מדיסלקציה או דיסגרפיה ופשוט לא אכפת להם וככה גם ההודעה נראית  אני מצטרף לקודמי שהבהירו וביקשו שלא להפסיק לכתוב ויהי מה  רק לא בשירשור הזה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
ב ? התשובה היא בקושי בגלל שהמוח שלך יודע מה רציתה לכתוב והוא באופן אוטומתי מזהה את המילה רק במבט חטוף אפילו מבלי שסמתה לב שלא השלמתה את המילה "לקוא" כך זה אצל דיסלקטים
שבת שלום חברים לכולם אני חושב שהעיניין מיצה את עצמו ואפשר לחזור לקדמותו
יריב התגובה האחרונה שלך לא מוסיפה לך כלום,אולי רק ממעיטה. ניסתי להביא דוגמה למקרים שהמוח משלים,אבל זאת לא דוגמה טובה בכלל במקרה הזה. מה שאתה מדבר עליו זה מקרים של החלפת מיקום בין אותיות ולא אותיות חסרות. כאן ״הלקוא ״זאת טעות הקלדה ברורה ,ולא שגיאת כתיב, בעיקר כי אין מילה כזאת. בדיוק כמו שציינתי בפתיחת הדיון הזה,שיש הבדל בין טעויות הקלדה לבין שגיאות כתיב. הבחירה של להקטין ראש ולצעוק בראש חוצות מה אתם רוצים אני דיסלקט,זאת הבחירה הכי קלה. אבל זאת הבחירה שלך. אף אחד לא הציע לך ללכת לעשות קורס באוניברסיטה או משהו כזה ,פשוט להשקיע עוד כמה דקות מבלי לקום מהכסא של המחשב, קודם כל בשביל איך שאתה נראה דרך ההתכתבויות שלך בפורומים השונים ובכלל ,וכלפי חוץ לכל מי שקורא את דברייך. תראה אתה קצת יותר צעיר ממני,והתנצחויות בסגנון הזה עברתי הרבה בחיים,זה לעולם לא נגמר ,בעיקר כי הצד הנעלב ללא סיבה , מתחפר בעמדתו ולא מנסה לפתוח את הראש,ולראות מה הוא באמת יכול להרוויח בסופו של יום מהדיון הזה. ושוב לכל מי שנעלב מפתיחת הנושא מתנצל לא לזה התכוונתי,יכול להיות באמת שהייתי צריך לכתוב על זה בפרטי להנהלה.. שבת שלום לכולם
אני מבין שאין טעם להמשיך איתך רק תוספת קטנה לידע המורכב שלך על דיסלקציה אבל אתה בטוח תחשוב שזו עצלנות מצד הכותב אחד האיפיונים של דיסלקציה זה גם החסרת/השמתת אותיות יש לך מישפטים שמעוררים בי בחילה וזה אחד מהם קודם כל בשביל איך שאתה נראה דרך ההתכתבויות שלך בפורומים השונים ובכלל ,וכלפי חוץ לכל מי שקורא את דברייךאם הייתי חושב כך לא הייתי כותב מילה בפורום הזה או בכול מקום אחר אבל זה כניראה שזה מה שהייתה רוצה לא כך בגלל שלא נעים לך ליקרוא ליפני התגובה האחרונה שלך הארכתי אותך יותר יריב נראה לי שאתה מעלה טורים לחינם אין טעם בהתנצחויות יכול להיות שאתה צודק אבל התנצחות לא לא תעזור לך אלה להפך כח עצה מחבר ספור עד 10 תרגע ואולי אפילו עדיף שלא תגיב אני חושב שהדיון מיצה את עצמו מי שלא נעם לו לקרוא דוח עם שגיאות לא חייב לעשות זאת אני בטוח שמי שכותב עם שגיאות מודע לכך וכל אחד יעשה עם הענין כרצונו מה שבטוח לא נפסיק לכתוב
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
יריב נראה לי שאתה מעלה טורים לחינם אין טעם בהתנצחויות יכול להיות שאתה צודק אבל התנצחות לא לא תעזור לך אלה להפך כח עצה מחבר ספור עד 10 תרגע ואולי אפילו עדיף שלא תגיב אני חושב שהדיון מיצה את עצמו מי שלא נעם לו לקרוא דוח עם שגיאות לא חייב לעשות זאת אני בטוח שמי שכותב עם שגיאות מודע לכך וכל אחד יעשה עם הענין כרצונו מה שבטוח לא נפסיק לכתוב
התנצחויות? מי מתנצח בכלל למה כול פעם שדיון כזה עולה חושבים שמישהו ניפגע מתעצבן או מתנצח אני מאמין שדוב כתב את מה שכתב לא בכוונה לזלזל במישהו אלה מתוך חוסר הבנה ב"בתופעה" שים לב לתגובה של גיא בתחילת דרכי בפורומים חשבתי שההודעות שהיו מלאות בשגיאות כתיב ועיוותי מילים נבעו מחוסר תשומת לב ופירשתי את העניין כזילזול בקוראים האחרים. עם הזמן נחשפתי לנושא הדיסלקציה (והדיסגרפיה...) והבנתי שיש דברים שאפשר לתקן וישנם דברים שלא...
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 22:20:19 PM על ידי יריב
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
שלום דוב כדי לסדר את "הבעיה" אתה צריך פשוט לגזור את ה- בסוף התגובה שלך כשאתה נמצא במצב של עריכה כמובן ולהדביק אותה לפני התגובה שכתבתה [/quote] כן אני יודע משום מה לא הצלחתי בזה. טוב אני מצטער אבל יש אנשים שלצערי כנראה חסר להם אקשן או לא יודע מה,נראה שמחפשים מלחמות ופחות פתרון בעיות והצעות יעול. אולי זה באמת רק הבנת הנקרא,שזאת בעיה רצינית. לא צריך תיקון שגיאות ,תמשיכו לכתוב עם שגיאות ולהתלות בבעיה מוכרת ,אבל ניתנת לשיפור יש כלים,אבל כנראה אין רצון אולי עצלנות אולי אטימות,או אולי פשוט נוח להם ככה לא יודע, כל מה שאני יודע זה שאני נתקל בהמון שגיאות כתיב,הדבר הראשון שעולה לי לראש זה בטח לא דיסלקציה או כל דיסקים למינייהם, ואני יודע בוודאות שזה לא רק אני,נתקלתי בזה בכמה פורומים בתחומים אחרים שאני גולש בהם,אבל כאן התגובות היו ממש לא לעינין ומתלהמות,פשוט ראשבקיר וחבל. אשמח אם האשכול הזה ינעל ועדיף שימחק,מכיוון שיש כאן לא מעט תגובות שלא מחמיאות לאתר הזה. כנראה שאנשים מסויימים כאן לא יודעים לנהל דיון עינייני ופורה על נושא שהוא לא דייג. גיא לפעמים עדיפה תגובה קצרה ועיניינית מאשר לחזור על מה שאחרים כבר כתבו,או תגובה ארוכה אבל בלתי קריאה.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 23:09:55 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יריב אני מבין שדברים שכתבתי גרמו לך לבחילה אני מצטער אבל עכשיו אני מבין את רמת בעיית הבנת הנקרא שלך. אתה פשוט לוקח מה שמתאים לך ומוציא אותו מהקשרו בצורה קיצונית. מה לעשות אם תעשה סקר רחוב תקח איזה חיבור או מאמר עם שגיאות כתיב רבות ובסיסיות ותשאל מה אנשים חושבים על מי שכתב אני די בטוח שדיסלקציה לא תהיה התשובה הראשונה שלהם,הם יחשבו דברים אחרים ולזה התכוונתי במשפט ההוא שציטטת בגדול ובאדום בוהק. מה לעשות ששגיאת כתיב מרובות ובסיסיות כל כך לא נראות ועושות רושם טוב ויהי מה. וסליחה שחשבתי שאפשר ושיש דרכים לעזור לחברים כאן שסובלים מבעיות כאלה ואחרות. האמת שדי הוצאת לי את החשק להשתתף ולשתף כאן,אין לי רצ׳ון וכוח ועיקר זמן להלחם בטחנות רוח.
טוב אני סיימתי להגיב בנושא הזה עייפתי.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 23:35:25 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|