פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   בדיקת איות או תיקון שגיאות |
עמודים: [1] 2 3 ... 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בדיקת איות או תיקון שגיאות (נקרא 14557 פעמים) |
הדפסה |
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
משהו שהוא לא אישי חס וחלילה והיית שמח אם היה מצב לעשות בדיקת אייות לפני שמפרסמים, דו"חות / תגובות. לי אישית לא נעים לקרוא דו״ח/תגובה עם כל כך הרבה שגיאות כתיב,ואני בטוח שיש עוד שכמותי, נכון אתם יכולים לומר לא נעים לך אל תקרא. אני חושב שגם הכותב יוצא טוב יותר ללא שגיאות כתיב מרובות.(לא מדבר על שגיאות הקלדה) היום זה פשוט מעתיקים ומדביקים בוורד והוא מתקן או מציע תיקונים,זה באמת לא כל כך קשה לדעתי. מכאן שאלה למנהלי האתר,אין אפשרות לתיקון שגיאות מובנה בממשק התגובות? תודה
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 01:17:45 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הנושא עלה לא מזמן באחד הדיונים, וברצוני להדגיש לכל מי שקורא הודעה זו בטרם הוא מגיב , כמו ש dovdov ציין, אין כאן משהו אישי והצעתו לא באה לפגוע באיש  אכן יש אפשרות לכתוב ב word , לתקן ואז לפרסם . מי שגולש עם גוגל כרום, תיקון השגיאות מופיעה בגוף התגובה בפורום. לגבי מימשק מובנה שיסייע למי שגולש בדפדפן אחר - העניין בבדיקה  שמתי לב שבתקופה האחרונה יש כמה חברים שאימצו את ההצעות מאותו דיון ובהחלט התוצאה מורגשת.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 05:31:03 AM על ידי עדי
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מה עני עף פאם לו קטבטי אם שגיעוט חטיו  ועכשיו ברצינות אני לא משתמש בוורד ואם יוצא לי שגיאת כתיב פעם בכמה זמן זה כי לא שמתי לב אבל יש פה משתמשים שהם גם דיסלקטים ולהם גם אני ממליץ להשתמש בוורד(למי שלא יודע דיסלקציה זאת לא קללה אלא בעיה בקריאה וכתיבה) חברים מי שמודע למצבו אם הוא דיסלקט או שהוא יודע שיש לו שגיאות שישתמש בוורד לא סתם רשמתי את המשפט הראשון זה משפט שכולו שגיאות וקשה מאוד לקרוא ולהבין מה כתוב בו באותה המידה גם לנו קשה לקרוא מאמרים או דוחות או סתם תגובות שיש בהם שגיאות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
dovdov ו עדי אני אחד מאילו שכותבים עם שגיאות אני מבין את הרעיון אך קצת קשה לי עם זה שהוא עולה שוב לדיון כמו שנאמר בדיון הקודם יש לא מעת חברים שיש להם דיסגרפיה ודיסלקציה שתי בעיות שגורמות לאנשים לכתוב עם שגיאות אני יכול להגיד לכם שיש לא מעת אנשים שמתבשם במגבלה זו ונמנעים מלכתוב פה ובכלל כדי לא לקבל תגובות כמו זו למרות שהיא נעשתה בצורה יפה ומכובדת הביטחון העצמי של חלק גדול מהאנשים עם בעיות אילו נמוך וכל הערה אפילו כמו זו עושה להם לא טוב וגורמת להם להימנע מלכתוב אני אישית נמנעתי לכתוב גם בבית הספר וגם במחשב עד לפני מספר שנים פשות התבישתי דבר אשר גרם לי להימנע מלהתקדם וללמוד לכן אני מבקש חברים כבדו את או אותם חברים שיש להם מגבלה ותאפשרו להם להרגיש בנח כדי שיוכלו להמשיך לכתוב בלי חשש שיקבלו תגובה על הענן אני מבין את חוסר הנוחות בקריאת מאמר עם שגיאות אבל אני מבקש גם להבין את אילו שיש להם מיגבלות אני בטוח שאותם אנשים לא נהנים מלכתוב עם שגיאות ובכול זאת הם מתאמצים ומשתפים ועל זה כל הכבוד להם
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עוד דבר קטן נתקלתי בלא מעט פעמים שמתקן הגיאות של וורד וגוגל מסמן שגיאה ובעצם ואין שיאה
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
|
|
חברים יקרים.  פורום ה-ISF מכבד , מעריך ומוקיר את כל החברים בו על כל מה שהם , מי שהם ועל התרומה שלהם לפורום ולכלל החברים בו.  "אף אחד אינו מושלם" כך אומרים כולם ! יש כאלה שאין להם צורך לחשוף את ה"מינוסים" שלהם תוך כדי תרומה לפורום בהיותם חברים כאן כיוון של"מינוס" זה אין נגיעה והשפעה כאן. ישנם כאלה , כפי הנידון בדיון זה , שבעיה מסוימת נראית מיד לעיניי כל כמו בעיית הכתיבה. כפי שלא נדון במכלול בעיות כל אחד מהחברים כאן הידועות או שאינן ידועות , כך גם נכבד חברים שלמרות בעיה קלה שכזו עדין אין הם נותנים לה להוריד ולו במעט את הרצון שלהם לשתף , להסביר , ללמד ולשאול כאן בפורום בצורה היחידה שהם יכולים כאן , בכתיבה. אני לא מוכן לוותר , גם במחיר אי נוחות רגעי , על דבר ממה שחברים אלה תורמים כאן בכל יום מחדש ואני יותר מכך , מבקש מכל אחד ואחד מכם , גם כאלה הנמנעים כרגע מכתיבה בגלל הסיבה עליה דובר כאן , להתחיל ולכתוב כאן כמה שיותר ובלי בושה כי אני בטוח שיש בכם הרבה בכדי לתרום לקהילת החברים והדייגים כאן ! בתור מנהל אני מוכן לעזור בעריכה ובבדיקת הכתוב ככל שאדרש ואוכל לכל חבר שיש בו חשש כלשהו להעלות מספר שורות או יותר בהם לדעתו שגיאות כתיב . רק בכדי להזכיר שאין כאן המנהלים עורכים תגובות חברים בגלל איות כזה או אחר על דעת עצמם , כך שאם יבקש פלוני עזרה , אז יקבל אותה מכל אחד ואחד מהמנהלים , ואני בטוח שגם מהחברים היקרים כאן.ולסיום , לימדו אותי שגם ה' אינו מושלם שהרי איך ברא הוא סלע שאין לו היכולת להרים ? 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
|
|
חברים יקרים.  פורום ה-ISF מכבד , מעריך ומוקיר את כל החברים בו על כל מה שהם , מי שהם ועל התרומה שלהם לפורום ולכלל החברים בו.  "אף אחד אינו מושלם" כך אומרים כולם ! יש כאלה שאין להם צורך לחשוף את ה"מינוסים" שלהם תוך כדי תרומה לפורום בהיותם חברים כאן כיוון של"מינוס" זה אין נגיעה והשפעה כאן. ישנם כאלה , כפי הנידון בדיון זה , שבעיה מסוימת נראית מיד לעיניי כל כמו בעיית הכתיבה. כפי שלא נדון במכלול בעיות כל אחד מהחברים כאן הידועות או שאינן ידועות , כך גם נכבד חברים שלמרות בעיה קלה שכזו עדין אין הם נותנים לה להוריד ולו במעט את הרצון שלהם לשתף , להסביר , ללמד ולשאול כאן בפורום בצורה היחידה שהם יכולים כאן , בכתיבה. אני לא מוכן לוותר , גם במחיר אי נוחות רגעי , על דבר ממה שחברים אלה תורמים כאן בכל יום מחדש ואני יותר מכך , מבקש מכל אחד ואחד מכם , גם כאלה הנמנעים כרגע מכתיבה בגלל הסיבה עליה דובר כאן , להתחיל ולכתוב כאן כמה שיותר ובלי בושה כי אני בטוח שיש בכם הרבה בכדי לתרום לקהילת החברים והדייגים כאן ! בתור מנהל אני מוכן לעזור בעריכה ובבדיקת הכתוב ככל שאדרש ואוכל לכל חבר שיש בו חשש כלשהו להעלות מספר שורות או יותר בהם לדעתו שגיאות כתיב . רק בכדי להזכיר שאין כאן המנהלים עורכים תגובות חברים בגלל איות כזה או אחר על דעת עצמם , כך שאם יבקש פלוני עזרה , אז יקבל אותה מכל אחד ואחד מהמנהלים , ואני בטוח שגם מהחברים היקרים כאן.ולסיום , לימדו אותי שגם ה' אינו מושלם שהרי איך ברא הוא סלע שאין לו היכולת להרים ?  כל מילה בסלע טלטול  בתור מנהל אני מוכן לעזור בעריכה ובבדיקת הכתוב ככל שאדרש ואוכל לכל חבר שיש בו חשש כלשהו להעלות מספר שורות או יותר בהם לדעתו שגיאות כתיב . רק בכדי להזכיר שאין כאן המנהלים עורכים תגובות חברים בגלל איות כזה או אחר על דעת עצמם , כך שאם יבקש פלוני עזרה , אז יקבל אותה מכל אחד ואחד מהמנהלים , ואני בטוח שגם מהחברים היקרים כאן. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני יכול להגיד לכם שיש לא מעת אנשים שמתבשם במגבלה זו ונמנעים מלכתוב פה ובכלל כדי לא לקבל תגובות כמו זו למרות שהיא נעשתה בצורה יפה ומכובדת צור - תגובה / דיון זה הינו למטרה אחת בלבד : ללמד שיש דרכים לסייע למתקשים ,לעודד אותם לכתוב וההשתתפות של כולם רצוייה. יש לי לא מעט דוגמאות וגם שיחות עם חברים שסיפרו כי מאז שהחלו להשתתף אף שיפרו את יכולת הכתיבה וההבעה שלהם. ואני שותף לכל מה שטל כתב : אני לא מוכן לוותר , גם במחיר אי נוחות רגעי , על דבר ממה שחברים אלה תורמים כאן בכל יום מחדש ואני יותר מכך , מבקש מכל אחד ואחד מכם , גם כאלה הנמנעים כרגע מכתיבה בגלל הסיבה עליה דובר כאן , להתחיל ולכתוב כאן כמה שיותר ובלי בושה כי אני בטוח שיש בכם הרבה בכדי לתרום לקהילת החברים והדייגים כאן !
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אנחנו נותנים במה לכל אחד - גם אם הוא דיסלקט או אם הוא כותב בעיברת רהוטה. מבחינתנו אין בדל של הבדל. כמו שעדי אמר - יש חברים שסיפרו על שיפור ביכולות הכתיבה שמבחינתנו זה סיפוק עצום ואדיר - כי כל תרומה שתרמנו למישהו כאן שווה בעיננו המון ולשמוע שתרמנו וסייענו בעצם מתן הבמה למי מהחברים - זה הפרס הכי גדול. רבים משתמשים בתוכנות עם יכולות זיהוי שגיאות אולם אם רצית לכתובף 'להעיר' וכתבת 'להאיר' הרי שהספלר לא ימצא שום שגיאה אולם הקורא את הדו"ח יתהה מה כוונת הכותב. לי אישית זה לא מפריע - להיפך. טוב לי לראות איך החברים מתמודדים ומתאמצים ומתעקשים. ואם יורשה לי - מתוך עמדה של קורא, לא מבקר (חלילה) - רואים התקדמות ממשית ביכולות הכתיבה של החברים המתקשים. וגאים על חלקנו בהתקדמות זו. דע לך דוב, שגם דוח שעלה רווי שגיאות הוא דוח מושקע ואני מבין את ההשקעה וגודל החשש של הכותב ומעריך את אומץ ליבו להחשף עם 'מגרעותיו'. ביננו - את הדוחות הללו אני הכי אוהב ומחייך למקרא כל שגיאה. חסר לו לחבר שאשמע עליו כי נמנע לכתוב דו"ח בגלל קשיים אלה או אחרים  להיפך, כדי לשלמוד לשחות- חייבים לקפוץ למים, ולכן אתם, החברים בעלי לקות כתיבה, עולים חדשים או כל בעיה שהיא - אתם מוזמנים להעלות דוחות ללא חשש שכן אנו שמחים למקרא כל תגובה וכל שכן למקרא כל דו"ח ולמען הגילוי הנאות - יש לי בת שאובחנה כדיסלקטית ואני יודע כמה קשה להביא אותה לכתוב ולקרוא.
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
 |
|
|
אני יכול להגיד לכם שיש לא מעת אנשים שמתבשם במגבלה זו ונמנעים מלכתוב פה ובכלל כדי לא לקבל תגובות כמו זו למרות שהיא נעשתה בצורה יפה ומכובדת צור - תגובה / דיון זה הינו למטרה אחת בלבד : ללמד שיש דרכים לסייע למתקשים ,לעודד אותם לכתוב וההשתתפות של כולם רצוייה. יש לי לא מעט דוגמאות וגם שיחות עם חברים שסיפרו כי מאז שהחלו להשתתף אף שיפרו את יכולת הכתיבה וההבעה שלהם. ואני שותף לכל מה שטל כתב : אני לא מוכן לוותר , גם במחיר אי נוחות רגעי , על דבר ממה שחברים אלה תורמים כאן בכל יום מחדש ואני יותר מכך , מבקש מכל אחד ואחד מכם , גם כאלה הנמנעים כרגע מכתיבה בגלל הסיבה עליה דובר כאן , להתחיל ולכתוב כאן כמה שיותר ובלי בושה כי אני בטוח שיש בכם הרבה בכדי לתרום לקהילת החברים והדייגים כאן !
עדי מטרת הדיון הזה שיפור את ההרגשה של דוב כאשר הוא קורא דוח מאמר או סתם תגובה ממך דווקה התאכזבתי שחיזקתה את ידו לאומת תגובתו של טל הרי שניכם מנהלים מוערכים פה בפורום לדעתי האינסטינקט הראשוני שהייתה צריכה להופיע אצלך זו תגובה כמו טל כן אישי או לא אישי זה סיפורי מעשיות זה פשוט אנוכי " לי באופן אישי לא נעים לי לקרוא " דוב זה ציטוט שלך אז אל תגיד לי לא אישי הערתה לי שכתבתי את הדוח בחרתי להתעלם ממך אבל בחרתה לפתוח דיון על זה אז הינה הגבתי לא רוצה להתאמץ כדי לשפר את שגיאות הכתיב שלי 33 שנה אני חיי עם זה איך כתבתה לא נעים לך רק שתדע אני כותב עם שגיאות כתיב כול פעם שאתה דוח שלי מאמר שלי או סתם תגובה שכתבתי כמו זו פשוט אל תיקרא אני לא נעלב ועוד משהוא בקשתה ממני תיאור של הריג שהשתמשתי בגומבר אבל מכיוון שלא נעים לך לקרוא מה שאני כותב בגלל שגיאות כתיב ולא משהוא אישי אז פשוט לא תיארתי בכדי לחסוך לך עוגמת נפש אז סליחה ומחילה ממך מכווה שתבין  יום טוב חברים סוף שבוע 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 09:03:41 AM על ידי יריב
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
עדי מטרת הדיון הזה שיפור את ההרגשה של דוב כאשר הוא קורא דוח מאמר או סתם תגובה ממך דווקה התאכזבתי שחיזקתה את ידו לאומת תגובתו של טל הרי שניכם מנהלים מוערכים פה בפורום לדעתי האינסטינקט הראשוני שהייתה צריכה להופיע אצלך זו תגובה כמו טל כן אישי או לא אישי זה סיפורי מעשיות זה פשוט אנוכי " לי באופן אישי לא נעים לי לקרוא " דוב זה ציטוט שלך אז אל תגיד לי לא אישי הערתה לי שכתבתי את הדוח בחרתי להתעלם ממך אבל בחרתה לפתוח דיון על זה אז הינה הגבתי לא רוצה להתאמץ כדי לשפר את שגיאות הכתיב שלי 33 שנה אני חיי עם זה איך כתבתה לא נעים לך רק שתדע אני כותב עם שגיאות כתיב כול פעם שאתה דוח שלי מאמר שלי או סתם תגובה שכתבתי כמו זו פשוט אל תיקרא אני לא נעלב ועוד משהוא בקשתה ממני תיאור של הריג שהשתמשתי בגומבר אבל מכיוון שלא נעים לך לקרוא מה שאני כותב בגלל שגיאות כתיב ולא משהוא אישי אז פשוט לא תיארתי בכדי לחסוך לך עוגמת נפש אז סליחה ומחילה ממך מכווה שתבין  יום טוב חברים סוף שבוע  יריב אחי עכשיו כל מילה בסלע אהבתי ואתה צודק ב 100% גם לי יש שגיאות כתיב מי שרוצה להבין יבין ומי שלא לא מעניין אותי גם לא חייב לקרוא , זה פשוט מצחיק שכל מי שכתב פה מאמרים רובם יש להם שגיאות כתיב וחברים הכי פעילים כאן בפורום יש להם שגיאות כתיב מוזר מאוד  אתם צריכים להבין שכל מי שיש לו שגיאות כתיב לא כולם רושמים כאן וזה אחד מהסיבות בגלל זה התגובה של טל כמו שצריך חברים אנחנו דייגים לא פרופסורים אז גם לתת כבוד לחברים כאן שכותבים בשגיאות כתיב כי פשוט מה שנאמר כאן לא היה במקום בכלל , אז כדי שיהיה פורום שכיף להיות בו עדיף שיהיה כמו שהוא לא כולנו מושלמים כי מאז שהחלו להשתתף אף שיפרו את יכולת הכתיבה וההבעה שלהם. עדי זה נכון מאוד ואני אחד מהם ,אני אומר ככה מי שרוצה להבין יבין יותר פשוט מזה אין חסר לו לחבר שאשמע עליו כי נמנע לכתוב דו"ח בגלל קשיים אלה או אחרים להיפך, כדי לשלמוד לשחות- חייבים לקפוץ למים, ולכן אתם, החברים בעלי לקות כתיבה, עולים חדשים או כל בעיה שהיא - אתם מוזמנים להעלות דוחות ללא חשש שכן אנו שמחים למקרא כל תגובה וכל שכן למקרא כל דו"ח אייל מה אני יכול להגיד חברים לא לפחד לכתוב, ,ולכתוב לכתוב
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור, יריב ומוטי
HOLD YOUR HORSES
קחו אוויר ותכניסו חזרה את כפפות האיגרוף לתיק.
להרגע
תקראו בנחת את כל השרשור מההתחלה ותראו שלמרות אולי, שלדוב זה מפריע הוא לא מציין שמות ולא מכוון אישית אל אף אחד מכם, או אל משהו אחר. זה מפריע לו אישית ולכן ציין זאת כמי שאינו מרגיש שהוא בדבריו, מייצג הרבה אנשים, אלא אישית את עצמו בלבד.
עדי מיהר להגיב בהבינו כמה הדיון הזה 'נפיץ' בבקשה לקרוא היטב בטרם הוא מגיב תגובה אמוציונאלית מהמותן.
יריב יקירי. קראתי היטב כל תגובה שעלתה פה כדי לנטר את מה שעדי ציין ולנטרל תגובות שעלולות לפגוע. אני חייב להגיד לך שכצופה מהצד לא ראיתי משהו פוגעני בדברי עדי - אחרת מייד הייתי מעיר לו. אבל שוב - אני רק צופה מהצד ולמרות הגילוי הנאות שגיליתי בבסיס תגובתי, אולי איני רגיש כמוך לדברים.
בואו וניקח אוויר, ונקרא את הדברים מחדש, לפעמים בלהט הקריאה והזעם המצטבר אנו מפספסים את כוונת הכותב האמיתית, בואו נקרא ונתקן - אם צריך - תגובות שהגבנו.
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אייל ראה את הדוח שהעלתי "ירח מלא" בעצם אחשיו אני רואה שהמילים נערכו שם אבל תגובתו של דוב היתה בעיקר על שגיאות הכתיב שלי הוא פשוט העתיק משם את מילותיו ופתח על זה דיון אני לא הוצאתי כפפות אגרוף בגלל שאין לי צורך בהם אני לא מתגונן כי הגעתי להסגים בחיי הפרטיים עם שגיאות הכתיב המרובות שלי לא כתבתי שעדי כתב משהוא פוגעני אלה מיהר לתת לי או לאחרים פתרון כיצד להימנע משגיאות כתיב במקום לקבל את זה כמו טל וכמוך בהמשך (פשוט לא ראיתי את התגובה שלך שכתבתי את שלי) קצט התאכזבתי בגלל שאני מעוד מאריך אותו ואין לי תינה  אליו ותאמין לי קראתי את כול התגובות לפני שכתבתי את שלי למען חלילה אכתוב משהוא שלא הבנתי נכון לסיכום לקבל משהוא כמו שהוא במקום לנסות לתקן אותו יביא אותכם למקומות שלא חשבתם אפילו
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 10:24:33 AM על ידי יריב
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
קודם כל בוקר טוב לכולם, אנשים אני שם לב שבזמן האחרון, יש כמה דיונים שמתחילים בתור עצה, שאלה, המלצה וכ'ו , ולאט לאט הופכים לריבים אישיים , וחבל להרוס פורום כל כך טוב, וכל כך חברי, לעוד סתם פורום קר ומנוכר.לדעתי הטעות היחידה של דוב זה איך שהוא כתב את זה שגרם לכם לחשוב שזה באופן אישי אליכם. ועכשיו לעניין, אני בתור דיסלקט אומר את זה, לדעתי מה שדוב הציעה דווקא יעזור לחלק מאיתנו, מאז שניכנסתי לפורום השגיאות כתיב שלי ירדו מאוד וגם סיגנון הכתיבה עלה בהתאם , אבל עדיין נשארו כמה מילים שמה לעשות עוד לא קלטתי נגיד לי זה מאוד יעזור בכתיבת הדוחות,כי גם אני לא אוהב לכתוב עם שגיאות ואני מאמין שאף אחד מכם לא רוצה בזה, כולכם משקיעים המון בדוחות, ואני מאמין שיהיה לכם יותר כיף לקרוא דוח שלכם שלא יהיו בוא שגיאות אני נהנה לקרוא את כל הדוחות בפורום הזה, גם אם הם נכתבים עם מלא שגיאות כתיב, אבל אני מסכים עם דוב שזה יותר יפה בעין לקרוא דוח בלי שגיאות. כל מה שדוב הציעה זה מתקן שגיאות בפורום,( אני מציעה רק לשנות קצת את סגנון הבקשה) לא צריך לכעוס עליו. חברים, אתם ואני יודעים כמה הפורום הזה חשוב, חבל להרוס אותו על דברים שטותיים כמו כעס של רגע . יום טוב ושבת שלום לכוולם 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 06, 2012, 10:38:35 AM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל ראה את הדוח שהעלתי "ירח מלא" בעצם אחשיו אני רואה שהמילים נערכו שם אבל תגובתו של דוב היתה בעיקר על שגיאות הכתיב שלי הוא פשוט העתיק משם את מילותיו ופתח על זה דיון אני לא הוצאתי כפפות אגרוף בגלל שאין לי צורך בהם אני לא מתגונן כי הגעתי להסגים בחיי הפרטיים עם שגיאות הכתיב המרובות שלי לא כתבתי שעדי כתב משהוא פוגעני אלה מיהר לתת לי או לאחרים פתרון כיצד להימנע משגיאות כתיב במקום לקבל את זה כמו טל וכמוך בהמשך (פשוט לא ראיתי את התגובה שלך שכתבתי את שלי) קצט התאכזבתי בגלל שאני מעוד מאריך אותו ואין לי תינה  אליו ותאמין לי קראתי את כול התגובות לפני שכתבתי את שלי למען חלילה אכתוב משהוא שלא הבנתי נכון לסיכום לקבל משהוא כמו שהוא במקום לנסות לתקן אותו יביא אותכם למקומות שלא חשבתם אפילו טעות אחת יש לך - עדי הוא המורה והמנחה של רבים מאיתנו, כולל מנהלי האתר האחרים בסוגיות של קבלת האחר, מתינות, ועדינות (כשמו כן הוא - עדי הוא גם עדי וגם עדין) ולכן לדעתי בתגובתך חטאת כלפיו, וחבל. שם לב שהוא לא קבע עמדה ולא הגיב אלא רק ביקש מכולם לחשוב לפני שמגיבים.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 ... 6
|