|
שלום חברים,
שמתי לב שכמעט ואין חוקים בדייג, אבל יש כמה דברים שתמיד חוזרים על עצמם:
1.בזריקה האחרונה תמיד נתפס הדמוי בסלע. 2.הדייג עם הכי פחות ניסיון תמיד תופס הכי גדול. 3.כאשר יש פלונטר, מתחיל קפיצות ביזרי. 4.אף פעם אין מספיק ציוד.
בקיצור יש המון,
אשמח לשמוע את שלכם:)
|
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
בעמידה על ריף יבש כל הדיג דווקא בדקה האחרונה מקבל שפריץ ודופק מקלחת לא רצויה
|
|
|
|
|
לפעמים לא משנה מה תעשה זה שלידך יתפוס דגים ואתה לא למרות
שאתם עם אותו פיתיון והכל אותו דבר ותזרוק לאותו מקום
אם תעבוד עם מספר חכות תמיד תיהיה חכה אחת שמוציאה והאחרות לא
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אצלי תמיד שמתחיל האקשן מקבל טלפון מהעבודה
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
חחחחחח יש חוקים בדייג!  בעמידה על ריף יבש כל הדיג דווקא בדקה האחרונה מקבל שפריץ ודופק מקלחת לא רצויה
הרגת אותי! כל כך נכון!
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אצלנו בחבורה יש חוק - לא יוצאים עם משה לדוג...  כי אם יוצאים איתו, רק הוא תופס  בנוסף, רוב החוקים בדיג הם חוקי מרפי: - הבאתי איתי מצלמה, 2 תיקים עם דמויים ושתייה ואוכל לכל היום? לא יהיה דג אחד.
- יצאתי ספונטנית מהבית סתם להסתכל על הים בשביל הנפש? כל הים רותח וביזרי עפים לכל כיוון.
- כולם אומרים "פה בחיים לא תתפוס?", על הזריקה הראשונה יש דג
(זה דווקא חוק חביב...) - לא משנה כמה דגים תפסת בחיים - שאתה רואה אכילה אתה קופץ וצוהל כמו ילד קטן.
ויש עוד הרבה, אבל צריך לחזור ללמוד 
|
|
|
|
|
אני הייתי יוצא עם משהו אבל בתנאיי שהוא לא ידוג אלה יגע לי בחכה אולי יעביר מזל כמו מומי שמעביר מזל בנגיעות  ויש עוד משהו דווקא ברגע שאתה הכי לא מוכן יבוא לך פיצוץ למקל
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בים יש רק חוק אחד והוא: אין חוקים בים!!! 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
כמו בכל מסודר החוקים בדיג מתחילים ב-א' ונגמרים ב-ת' !  ב-'א זה תמיד "אבו נפחא".... ב-ת' זה "תודה רבה - הבנתי את הרעיון " ....  אז הולכים הביתה. 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
כמו בכל מסודר החוקים בדיג מתחילים ב-א' ונגמרים ב-ת' !  ב-'א זה תמיד "אבו נפחא".... ב-ת' זה "תודה רבה - הבנתי את הרעיון " ....  אז הולכים הביתה.  שכחת את שאר האותיות א- אבו נפחא ב- בעעעעעע ג- גרררררררררררררר ד- די כבר ה- היינו בסרט הזה ו- וואי וואי וואי עוד פעם?  ז- טוב את זה אני משאיר לך(אני סטרייט  ) ח- חרא של דג ט- טוב הבנו יאלה שיבוא כבר משהו אחר י- יופי של אכילה כ- כוס אמו האבו נפחות האלה ל- למה הם באים אלי כל הזמן  מ- מניי....... נ- ננסה פתיון אחר ס- ססססעמק פ- פייייי עוד כמה אבו נפחות יש פה צ- צריך לשנות מקום ק- קרחנה ר- ראה ערך "ז"  ש- שחכתי כבר. טוב אז נראה שוב את ערך "ז" ת- תודה רבה - הבנתי את הרעיון
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש רק חוק אחד. לצאת... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כשמביאים רשת להרמת דגים לא תופסים כלום וכשמשאירים אותה באותו מגיע הדג שבשבילו היא נועדה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כמו בכל מסודר החוקים בדיג מתחילים ב-א' ונגמרים ב-ת' !  ב-'א זה תמיד "אבו נפחא".... ב-ת' זה "תודה רבה - הבנתי את הרעיון " ....  אז הולכים הביתה.  שכחת את שאר האותיות א- אבו נפחא ב- בעעעעעע ג- גרררררררררררררר ד- די כבר ה- היינו בסרט הזה ו- וואי וואי וואי עוד פעם?  ז- טוב את זה אני משאיר לך(אני סטרייט  ) ח- חרא של דג ט- טוב הבנו יאלה שיבוא כבר משהו אחר י- יופי של אכילה כ- כוס אמו האבו נפחות האלה ל- למה הם באים אלי כל הזמן  מ- מניי....... נ- ננסה פתיון אחר ס- ססססעמק פ- פייייי עוד כמה אבו נפחות יש פה צ- צריך לשנות מקום ק- קרחנה ר- ראה ערך "ז"  ש- שחכתי כבר. טוב אז נראה שוב את ערך "ז" ת- תודה רבה - הבנתי את הרעיון יפה 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כל עונה הספינר המנצח שאתה חושב שהוא הכי טוב, מתגלה כמעפן ומתחלף בעונה הבאה ( לא חשוב שמות meps).
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כמו בכל מסודר החוקים בדיג מתחילים ב-א' ונגמרים ב-ת' !  ב-'א זה תמיד "אבו נפחא".... ב-ת' זה "תודה רבה - הבנתי את הרעיון " ....  אז הולכים הביתה.  שכחת את שאר האותיות א- אבו נפחא ב- בעעעעעע ג- גרררררררררררררר ד- די כבר ה- היינו בסרט הזה ו- וואי וואי וואי עוד פעם?  ז- טוב את זה אני משאיר לך(אני סטרייט  ) ח- חרא של דג ט- טוב הבנו יאלה שיבוא כבר משהו אחר י- יופי של אכילה כ- כוס אמו האבו נפחות האלה ל- למה הם באים אלי כל הזמן  מ- מניי....... נ- ננסה פתיון אחר ס- ססססעמק פ- פייייי עוד כמה אבו נפחות יש פה צ- צריך לשנות מקום ק- קרחנה ר- ראה ערך "ז"  ש- שחכתי כבר. טוב אז נראה שוב את ערך "ז" ת- תודה רבה - הבנתי את הרעיון ז - זריקה אחרונה 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|