MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חוף דדו,פיתיון?
נכון מאוד חוף דדו אבל פיתיון לא חושב 
|
-------------------------------
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ירין זה לא דוח אחי כי אני לא תפסתי זה חבר מעבודה Sent from my GT-I9000 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
|
|
|
|
|
ירין זה לא דוח אחי כי אני לא תפסתי זה חבר מעבודה Sent from my GT-I9000 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2 אההההההההההה על איזה פיתיון
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ירין זה לא דוח אחי כי אני לא תפסתי זה חבר מעבודה Sent from my GT-I9000 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2 אההההההההההה על איזה פיתיון זה הסוד  Sent from my GT-I9000 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
|
|
|
|
|
ירין זה לא דוח אחי כי אני לא תפסתי זה חבר מעבודה Sent from my GT-I9000 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2 אההההההההההה על איזה פיתיון זה הסוד  Sent from my GT-I9000 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2 נו תספר מוטי בחיאאת מוטי בלי סודות
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הוא כבר כותב מהסמסונג משמע הוא בדרך הביתה, סבלנות 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
טוב חברים אז ככה od:חבר מעבודה ,אתמול אומר לי אחי הייתי בחוף דדו אני נכנס למים מרגיש מישהו נוגע לי ברגל שאני מסתכל במים רואה צל גדול לא עובר שניה אני עם דג ביד  ,הוא אומר לי אחי תפסתי אינטיאס אני אומר לו יש לך תמונה הוא אומר לי כן ,בוא תראה איזה תמונה דג גדול הוא אומר לי . מה המצחיק בכל זה, הוא אומר לי אתה רואה אני לא צריך חכות אני מוציא דגים בידיים  נו חברים אז מה אתם חושבים יש מוסרים בצפון אולי צריך לנסות לדוג 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
טוב חברים אז ככה od:חבר מעבודה ,אתמול אומר לי אחי הייתי בחוף דדו אני נכנס למים מרגיש מישהו נוגע לי ברגל שאני מסתכל במים רואה צל גדול לא עובר שניה אני עם דג ביד  ,הוא אומר לי אחי תפסתי אינטיאס אני אומר לו יש לך תמונה הוא אומר לי כן ,בוא תראה איזה תמונה דג גדול הוא אומר לי . מה המצחיק בכל זה, הוא אומר לי אתה רואה אני לא צריך חכות אני מוציא דגים בידיים  נו חברים אז מה אתם חושבים יש מוסרים בצפון אולי צריך לנסות לדוג  מזכיר לי את תקופת הלוקוסים עוד כשהייתי ילד היינו מוציאים אותם בידיים מהמים הרדודים ממש בחוף
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
טוב חברים אז ככה od:חבר מעבודה ,אתמול אומר לי אחי הייתי בחוף דדו אני נכנס למים מרגיש מישהו נוגע לי ברגל שאני מסתכל במים רואה צל גדול לא עובר שניה אני עם דג ביד  ,הוא אומר לי אחי תפסתי אינטיאס אני אומר לו יש לך תמונה הוא אומר לי כן ,בוא תראה איזה תמונה דג גדול הוא אומר לי . מה המצחיק בכל זה, הוא אומר לי אתה רואה אני לא צריך חכות אני מוציא דגים בידיים  נו חברים אז מה אתם חושבים יש מוסרים בצפון אולי צריך לנסות לדוג  חחחח חזק כמה שוקל המוסר ושמע מוטי זה אחלה של פיתיון יש לך מושג מאיפה משיגים אותו אם אפש ראת אותו פיתיון של חבר שלך את הידים שלו אולי יבואיו לי מזל בגדולים 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
טוב חברים אז ככה od:חבר מעבודה ,אתמול אומר לי אחי הייתי בחוף דדו אני נכנס למים מרגיש מישהו נוגע לי ברגל שאני מסתכל במים רואה צל גדול לא עובר שניה אני עם דג ביד  ,הוא אומר לי אחי תפסתי אינטיאס אני אומר לו יש לך תמונה הוא אומר לי כן ,בוא תראה איזה תמונה דג גדול הוא אומר לי . מה המצחיק בכל זה, הוא אומר לי אתה רואה אני לא צריך חכות אני מוציא דגים בידיים  נו חברים אז מה אתם חושבים יש מוסרים בצפון אולי צריך לנסות לדוג  חחחח חזק כמה שוקל המוסר ושמע מוטי זה אחלה של פיתיון יש לך מושג מאיפה משיגים אותו אם אפש ראת אותו פיתיון של חבר שלך את הידים שלו אולי יבואיו לי מזל בגדולים  הפתיון הוא שיערות רגליים פתיון שזז במים איכותי ביותר ניתן להשיג בחנויות המובחרות 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
טוב חברים אז ככה od:חבר מעבודה ,אתמול אומר לי אחי הייתי בחוף דדו אני נכנס למים מרגיש מישהו נוגע לי ברגל שאני מסתכל במים רואה צל גדול לא עובר שניה אני עם דג ביד  ,הוא אומר לי אחי תפסתי אינטיאס אני אומר לו יש לך תמונה הוא אומר לי כן ,בוא תראה איזה תמונה דג גדול הוא אומר לי . מה המצחיק בכל זה, הוא אומר לי אתה רואה אני לא צריך חכות אני מוציא דגים בידיים  נו חברים אז מה אתם חושבים יש מוסרים בצפון אולי צריך לנסות לדוג  חחחח חזק כמה שוקל המוסר ושמע מוטי זה אחלה של פיתיון יש לך מושג מאיפה משיגים אותו אם אפש ראת אותו פיתיון של חבר שלך את הידים שלו אולי יבואיו לי מזל בגדולים  המשקל שלו 8 קילו 
|
|
|
|
|
טוב חברים אז ככה od:חבר מעבודה ,אתמול אומר לי אחי הייתי בחוף דדו אני נכנס למים מרגיש מישהו נוגע לי ברגל שאני מסתכל במים רואה צל גדול לא עובר שניה אני עם דג ביד  ,הוא אומר לי אחי תפסתי אינטיאס אני אומר לו יש לך תמונה הוא אומר לי כן ,בוא תראה איזה תמונה דג גדול הוא אומר לי . מה המצחיק בכל זה, הוא אומר לי אתה רואה אני לא צריך חכות אני מוציא דגים בידיים  נו חברים אז מה אתם חושבים יש מוסרים בצפון אולי צריך לנסות לדוג  חחחח חזק כמה שוקל המוסר ושמע מוטי זה אחלה של פיתיון יש לך מושג מאיפה משיגים אותו אם אפש ראת אותו פיתיון של חבר שלך את הידים שלו אולי יבואיו לי מזל בגדולים  המשקל שלו 8 קילו  ואוו חזקק
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|