|
ron porat
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שמעו חזרתי הביצה אחרי התחרות לא הרגשתי טוב וזה הקאתי וכו.. חח לעוד מישהו זה היה? יש עוד מישהו מהפרום ( שני ) שגם אמר שכאבה לא הבטן.. מי הביא את האכול המקולקל 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקולקל ? לא יודע מה אכלתם חחח אבל האוכל היה מעולה ואני ועוד 3 חברים שאכלנו מלא  הרגשנו טוב מאוד 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מה אכלתה אני אכלתי את כל האוכל שהיה וחלקו אני הבאתי ולא היה לי שום דבר 
|
|
|
|
|
|
|
יכול להיות שהיתייבשת ולא שתית מספיק לכ זה קרה
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט התייבשות היא אפשרות. ועוד מילה - רון לפני שמטיחים אשמה עם אייקונים זועמים צריך לבדוק בנחת אחרת אתה עלול לפגוע במי שטרח ושילם מכספו ועמד ובישל. לתשומת לבך 
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
בטח צור והקציצות שלו  חחחח.. סתם היה ממש טעים
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט התייבשות היא אפשרות. ועוד מילה - רון לפני שמטיחים אשמה עם אייקונים זועמים צריך לבדוק בנחת אחרת אתה עלול לפגוע במי שטרח ושילם מכספו ועמד ובישל. לתשומת לבך  צודק 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני מוכן לטעום מכל מה שהיה שם , רק תזמינו אותי לשידור החוזר 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
ron porat
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהחלט התייבשות היא אפשרות. ועוד מילה - רון לפני שמטיחים אשמה עם אייקונים זועמים צריך לבדוק בנחת אחרת אתה עלול לפגוע במי שטרח ושילם מכספו ועמד ובישל. לתשומת לבך  סקוויד תאמין לי אני לא באמת נוזף במישהו... היה אוכל מעולה כניראה לא שתיתי מספיק... 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
בהחלט התייבשות היא אפשרות. ועוד מילה - רון לפני שמטיחים אשמה עם אייקונים זועמים צריך לבדוק בנחת אחרת אתה עלול לפגוע במי שטרח ושילם מכספו ועמד ובישל. לתשומת לבך  סקוויד תאמין לי אני לא באמת נוזף במישהו... היה אוכל מעולה כניראה לא שתיתי מספיק...  נכון יש מצב 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
בהחלט התייבשות היא אפשרות. ועוד מילה - רון לפני שמטיחים אשמה עם אייקונים זועמים צריך לבדוק בנחת אחרת אתה עלול לפגוע במי שטרח ושילם מכספו ועמד ובישל. לתשומת לבך  סקוויד תאמין לי אני לא באמת נוזף במישהו... היה אוכל מעולה כניראה לא שתיתי מספיק...  לי לא קרה כלום, ההיפך הוא הנכון ופה הזמן להודות לאנדריי על כל ההכנסת אורחים, תודה רבה איש יקר. רון? : ברכת?? 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אני מוכן לטעום מכל מה שהיה שם , רק תזמינו אותי לשידור החוזר  אין שידור חוזר !!!  בתחרות הבאה יהיו רק מים כדי שלאנשים לא תכאב הבטן ויגרדו להם הידיים.....  עדי , לי עכשיו כואבת הבטן כשאני נזכר באוכל .... 
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
גם לי בבית היה קצת כאבי ראש ובטן אבל לא משו רציני ולא אכלתי בתחרות זה היה בטוח התייבשות
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם לי בבית היה קצת כאבי ראש ובטן אבל לא משו רציני ולא אכלתי בתחרות זה היה בטוח התייבשות
כן יש מצב התייבשתם חברים היה חם מאוד בשישי 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כואב לי הבטן, כאב לי הראש, יש לי בחילה, כאב לי היד מלזרוק כל הזמן ספינרים..... פורום של כוסיות ניהיה לנו. טוב שלא תפסתם דגים גדולים.... עוד הייתם עלולים להתאמץ 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|