gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני מתחזק ככה את הציוד שלי: קונה רק ציוד של חברות מוכרות ואמינות, בסוף כל יציאה שם את הציוד במחסן,מוציא ולוקח אותו לים ביציאה הבאה. מעולם לא שטפתי ובוודאי לא שימנתי רולר, והם מחזיקים מעמד יפה מאוד בינתיים.  מרקו נו באמת,זו לא חוכמה...  עם כמות הציוד שיש לך,הבלאי על רולר אחד הוא אפסי ...  עם הגובה שלך,הרולרים גם נמצאים רחוק מהמים... 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה לא נכון שלא לטפל בציוד . חול ומיים מלוחים נמצאים כל הזמן באויר, מתישבים בכל מיני מקומות על הציוד.
מי שנתקע לו פעם מקל טלסקופי ואחד החלקים לא נסגר בוודאי יודע למה הכוונה, חול ומלח שהתקשו על מסדר החוט, אפילו בגודל מיקרוסקופי גרמו לפלונטר ואובדן חוט באמצע הדייג והשביתו השימחה. זה קרה, קורה ויקרה ואנשים לא יבינו למה,
שטיפה פשוטה יכולה למנוע תקלות כאלו
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דיון מעניין בו נתקלתי במקרה... לטובת מי שפספס... ואם יש למישהו מה להוסיף, להעיר או להאיר - בכייפ 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה רק מראה על האיכויות של הפורום הזה  אנשים מקצועיים מצד אחד ומצד שני שמחים לתת מידע אם אפשר ברשותכם סיכום עם מספר נקודות שחזרו פה בדיון זה רק ממה כמה בודדות ובהחלט יהיה נחמד אם ייוצר כאן סיכום מסודר: 1: אין להשרות את הרולר כלל 2: בעת שטיפת הרולר יש לסגור את הקלאצ' לגמרי וכן את השפולה לכןן לגמרי למטה כדי למנוע חדירת מים. כרגע אין לי זמן ליותר אני מקווה ששאר החברים יעזרו לסיכומון הזה אם זה כדאי .
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני שותף אחרי כל יציאה לדייג משמן מידי כמה יציאות ולא נתקע לי אף פעם שום דבר מידי פעם מפרק ומשמן טוב ומגרז מה שצריך.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כשחיפשתי משהו קפץ לי הדיון הזה.... עתיק יומין אך לטעמי דיון חשוב.... מוקפץ לטובת מי שפספס ויכול להפיק מזה משהו... וגם למקרה שיש לחברים נוספים להעיר ולהאיר בנושא - ביחס למה שנאמר וביחס אל מה שלא נאמר  הדיון מועבר בשלב זה לפורום דיג פתיונות מהחוף ובהמשך יועבר לסיבוב בכל הפורומים המקצועיים...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כשחיפשתי משהו קפץ לי הדיון הזה.... עתיק יומין אך לטעמי דיון חשוב.... מוקפץ לטובת מי שפספס ויכול להפיק מזה משהו... וגם למקרה שיש לחברים נוספים להעיר ולהאיר בנושא - ביחס למה שנאמר וביחס אל מה שלא נאמר  הדיון מועבר בשלב זה לפורום דיג פתיונות מהחוף ובהמשך יועבר לסיבוב בכל הפורומים המקצועיים... הגיע הזמן להעביר את הדיון לפורום דיג בז'רז'ור 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כשחיפשתי משהו קפץ לי הדיון הזה.... עתיק יומין אך לטעמי דיון חשוב.... מוקפץ לטובת מי שפספס ויכול להפיק מזה משהו... וגם למקרה שיש לחברים נוספים להעיר ולהאיר בנושא - ביחס למה שנאמר וביחס אל מה שלא נאמר  הדיון מועבר בשלב זה לפורום דיג פתיונות מהחוף ובהמשך יועבר לסיבוב בכל הפורומים המקצועיים... הגיע הזמן להעביר את הדיון לפורום דיג בז'רז'ור  מועבר לפורום דיג מקיאק - לטובת הקיאקיסטים....
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אכן דיון מעניין. התחיל עם כל מיני גישות שונות באחזקה השוטפת, חלקן מאוד לא נכונות... אבל גם לפני 8 שנים היו פה מקצוענים רציניים (שחבל שכבר אינם), שהעמידו את הדברים על דיוקם... תודה על ההקפצה, רפי!
|
|
|
|
|
אולי כדאי לעשות כאן איזשהי סגירת מעגל. לדעתי חלק מהדברים שנאמרו אינם נכונים לרולרים של ימינו. למשל עניין שימון דיסקיות הדראג. לפי הבנתי, רוב היצרנים אומרים שכן משמנים את הדיסקיות. זה משהו שקפץ לי לעין, ולדעתי צריך להבהיר את העניין. מה יגידו המומחים?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אולי כדאי לעשות כאן איזשהי סגירת מעגל. לדעתי חלק מהדברים שנאמרו אינם נכונים לרולרים של ימינו. למשל עניין שימון דיסקיות הדראג. לפי הבנתי, רוב היצרנים אומרים שכן משמנים את הדיסקיות. זה משהו שקפץ לי לעין, ולדעתי צריך להבהיר את העניין. מה יגידו המומחים?
אתה צודק בעיקרון. דיסקיות הקלאצ' מגיעות מגורזות, בגריז ייעודי. אם חשוב לך לגרז אותן (רק בטיפול תקופתי ולא באופן שוטף), אז כמובן שצריך לעשות עם הגריז המתאים ולא עם גריז לשימוש כללי. בכל מקרה, הספגה של דיסקיות קלאצ' במים ובמיוחד דיסקיות טקסטיל, הורסת אותן, כנ"ל גם מגע עם שמן נוזלי או שימוש בגריז לא מתאים. קיטים טובים של דיסקיות לפעמים מגיעים עם שקית גריז קטנטנה יעודית, אני אישית מסתפק בגירוז המקורי או בהחלפת הדיסקיות אבל לא בטוח שאני לגמרי צודק בבחירה הזו....
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
סרטון טוב, ברור ומובן. כמו שאמרתי, ההתעסקות עם הדיסקיות רק בטיפול התקופתי ולא בשוטף. חידוש מעניין, הגריז הכללי של דאיווה (501) מתאים גם לשימוש לסיכוך הדיסקיות בקלאצ'. תודה על שיתוף הסירטון, ז'ניה!
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יש לי תחושה שזה קפץ בגלל השאלה שלי והתגובה שבימינו קונים חדש ולא מטפלים...  תודה רי וכל שותפי הדיון!
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יש לי תחושה שזה קפץ בגלל השאלה שלי והתגובה שבימינו קונים חדש ולא מטפלים...  תודה רי וכל שותפי הדיון! מטפלים, בטח מטפלים... רק שאם מגיעים למצב שצריך חלקי חילוף רציניים, וצריך לאתר ולמצוא ולהזמין וגם ככה הרולר לא משהו- שם כבר חושבים לחדש
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|