
אין כמויות, הכל לפי העדפה אישית
מצרכים:
עגבניות שרי
פלפל ירוק חריף
כוסברה טרייה
מלח גס (אפשר גם רגיל)
שמן
לימון
ההכנה :
לחתוך את העגבניות לחצאים, במידה והעגבניות גדולות אפשר גם לרבעים.
את הפלפלים החריפים והטריים לקצוץ לטבעות ולהוציא את הגרעינים מבפנים.
את הכוסברה לקצוץ לפי העדפה - קצוץ דק או בצורה אחרת.
לערבב את העגבניות, הכוסברה והפלפלים ביחד.
להוסיף שמן לימון ומלח גס.
רצוי לתבל ממש לפני ההגשה, אם הצטברו נוזלים - מומלץ לנקז.