פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   זירזור |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: זירזור (נקרא 5788 פעמים) |
הדפסה |
|
דורון כהן
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
זירזור
« ב- : אוגוסט 15, 2011, 14:29:37 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 15/8/2011 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11 | דמוי סיליקון - רגלו | טרכון ים תיכוני | 2 | קילו |
הדו"ח:שלום לחברי הפורום ! אני פעם ראשונה כותב דוח. היום בסביבות 11 בבוקר באיזור הצפון הלכנו לזרזר מומי, ציקו, ואני כמובן . לא היו הרבה תקיפות 2 טרכונים נחמדים יצאו בסוף. אין תמונות . דורון קרית ים.
|
|
|
|
|
מלך 
|
-------------------------------
. !
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחלה שהתחלת לכתוב דוחות וברוך הבא לפורום פעם הבאה תשקיע חחחח ותתחיל לצלם
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא כמות המילים קובעת אלא מה שכתוב... נשמח אם תרחיב בפעמים הבאות לגבי התחושות,מהלך הדיג,סגנון הז'ירז'ור וכול מה שעולה בדעתך שעשוי לעניין. וברוך הבא 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
מי שמכיר אותו [ מקווה שאניני טועה בזיהוי ] יודע שמבחינתו יש בדוח שנתן מילה אחת או שתיים יותר מידי ! 
|
. !
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מי שמכיר אותו [ מקווה שאניני טועה בזיהוי ] יודע שמבחינתו יש בדוח שנתן מילה אחת או שתיים יותר מידי !  חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון מאוד לא נראה לי שטעית בזיהוי מי אתה???
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מברוק על התפיסות !! לא נורא שאין תמונות בסוף כולם יודעים מה זה טרכון אבל ובאותה מידה זה מוסיף המון איזה עומק מים היה ג'רג'רתם? איזה קרקעית? ולאיזה מרחק נזרק הדמוי? בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מי שמכיר אותו [ מקווה שאניני טועה בזיהוי ] יודע שמבחינתו יש בדוח שנתן מילה אחת או שתיים יותר מידי !  חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון מאוד לא נראה לי שטעית בזיהוי מי אתה??? בראל  מי אתה ??
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2011, 15:16:52 PM על ידי בראל
|
|
. !
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אח של דורון מדריך אותי קרב מגע אז אני צריך לשקול מילים בתגובה אחרת באימונים הבאים כל ההדגמות יהיו עלי  מלך  מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך icon_pray;מלך 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אח של דורון מדריך אותי קרב מגע אז אני צריך לשקול מילים הלך על הא"נ..  אני מבין עכשיו למה אתה מוכר את הגאנצ' , המחבת בייסבול , הרשת ועוד.. רק ידיים ! 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אח של דורון מדריך אותי קרב מגע אז אני צריך לשקול מילים בתגובה אחרת באימונים הבאים כל ההדגמות יהיו עלי  רגע, אם נשמיץ את דורון- זה יעזור לקדם את ההדגמות עלייך?  מי שמכיר אותו [ מקווה שאניני טועה בזיהוי ] יודע שמבחינתו יש בדוח שנתן מילה אחת או שתיים יותר מידי !
אם כך, אז דורון צ'יפר אותנו... כנראה שהמקום מצא חן בעיניו....  דו"ח הוא דו"ח- עם או בלי תמונות, הדעה שלי- דו"ח בלי תמונות זה כמו לאכול ג'חנון טעים בלי סחוג, טעים אבל יותר טעים עם בתיבול... לכן, גם ללא תמונות מוטב שיעלה הדו"ח- עדיין טעים...  ברוך הבא דורון, לפי איך ששמחים כאן לקראתך- הגעת הביתה אז תתרווח ותתפנק 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אח של דורון מדריך אותי קרב מגע אז אני צריך לשקול מילים בתגובה אחרת באימונים הבאים כל ההדגמות יהיו עלי  רגע, אם נשמיץ את דורון- זה יעזור לקדם את ההדגמות עלייך?  מי שמכיר אותו [ מקווה שאניני טועה בזיהוי ] יודע שמבחינתו יש בדוח שנתן מילה אחת או שתיים יותר מידי !
אם כך, אז דורון צ'יפר אותנו... כנראה שהמקום מצא חן בעיניו....  דו"ח הוא דו"ח- עם או בלי תמונות, הדעה שלי- דו"ח בלי תמונות זה כמו לאכול ג'חנון טעים בלי סחוג, טעים אבל יותר טעים עם בתיבול... לכן, גם ללא תמונות מוטב שיעלה הדו"ח- עדיין טעים...  ברוך הבא דורון, לפי איך ששמחים כאן לקראתך- הגעת הביתה אז תתרווח ותתפנק  רפי מה ג'חנון. מה כבר שבת .שיט שוב לא התעוררתי 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם כך, אז דורון צ'יפר אותנו... כנראה שהמקום מצא חן בעיניו....  דו"ח הוא דו"ח- עם או בלי תמונות, הדעה שלי- דו"ח בלי תמונות זה כמו לאכול ג'חנון טעים בלי סחוג, טעים אבל יותר טעים עם בתיבול... לכן, גם ללא תמונות מוטב שיעלה הדו"ח- עדיין טעים...  ברוך הבא דורון, לפי איך ששמחים כאן לקראתך- הגעת הביתה אז תתרווח ותתפנק  רפי מה ג'חנון. מה כבר שבת .שיט שוב לא התעוררתי  אבי,  אשכנזים, מה כבר יש לצפות..... 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אם כך, אז דורון צ'יפר אותנו... כנראה שהמקום מצא חן בעיניו....  דו"ח הוא דו"ח- עם או בלי תמונות, הדעה שלי- דו"ח בלי תמונות זה כמו לאכול ג'חנון טעים בלי סחוג, טעים אבל יותר טעים עם בתיבול... לכן, גם ללא תמונות מוטב שיעלה הדו"ח- עדיין טעים...  ברוך הבא דורון, לפי איך ששמחים כאן לקראתך- הגעת הביתה אז תתרווח ותתפנק  רפי מה ג'חנון. מה כבר שבת .שיט שוב לא התעוררתי  אבי,  אשכנזים, מה כבר יש לצפות.....  רגע אחד מה לא שבת יש לא נוסעים לאיקאה 
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2011, 18:09:00 PM על ידי בראל
|
|
. !