gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של מושטים ומקום יפיפה  בקישור שהכנסת יש יותר טעויות מהסביר אבל המחיר בהחלט אטרקטיבי 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סחתיין מישה  וכל זה לפני שהחופש התחיל  אחלה תמונות
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אין ספק שהמתוקים מפציצים העונה מישה תמשיך כי אף פעם לא נימאס מיזה
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בכיף חברים, שמח שאתם נהנים לקרוא את הדוחות שלי 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כל זה אימונים לתחרות?  יופי של דוח ותפיסות ..והמקום נראה מדהים  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה שאתה מחמם מנועים חזק לקראת התחרות...  יופי של דו"ח- מפורט ומענין, שאפו על השיתוף המפורט בדמויים כולל תמונות, היו כמה עדדים מרשימים  אגב מישה, אם כבר תמונות- אז קצת נופים לתחרות התמונה המנצחת... כבר רמזנו- לתמונות בלי דגים סיכויים גבוהים לא פחות מאשר תמונות של דגים....  מחפשים "תמונות עוצרות נשימה"- ודגים בתמונה שגרתית לרוב לא עוצרים נשימה...
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון - בהחלט כן, אם אני יצליח להגיע בכלל אליה  נראה שאתה מחמם מנועים חזק לקראת התחרות...  יופי של דו"ח- מפורט ומענין, שאפו על השיתוף המפורט בדמויים כולל תמונות, היו כמה עדדים מרשימים  אגב מישה, אם כבר תמונות- אז קצת נופים לתחרות התמונה המנצחת... כבר רמזנו- לתמונות בלי דגים סיכויים גבוהים לא פחות מאשר תמונות של דגים....  מחפשים "תמונות עוצרות נשימה"- ודגים בתמונה שגרתית לרוב לא עוצרים נשימה... תודה רבה רפי, אני לא צלם גדול אבל הנה זוג תמונות יפות שצילמתי באותו יום כי הייתה שקיעה יפה  איך הם ? 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אם לא יהיו תפיסות בתחרות - כולם באים למישה בטענות  למה הוא גמר את הדגים בכנרת
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יפה מאוד דוח משובח ...... 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מאמון - בהחלט כן, אם אני יצליח להגיע בכלל אליה  נראה שאתה מחמם מנועים חזק לקראת התחרות...  יופי של דו"ח- מפורט ומענין, שאפו על השיתוף המפורט בדמויים כולל תמונות, היו כמה עדדים מרשימים  אגב מישה, אם כבר תמונות- אז קצת נופים לתחרות התמונה המנצחת... כבר רמזנו- לתמונות בלי דגים סיכויים גבוהים לא פחות מאשר תמונות של דגים....  מחפשים "תמונות עוצרות נשימה"- ודגים בתמונה שגרתית לרוב לא עוצרים נשימה... תודה רבה רפי, אני לא צלם גדול אבל הנה זוג תמונות יפות שצילמתי באותו יום כי הייתה שקיעה יפה  איך הם ?  הן יפיפיות...  בהחלט יכולות להיות מועמדות ראויות לתחרות התמונה המנצחת....
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון - בהחלט כן, אם אני יצליח להגיע בכלל אליה  נראה שאתה מחמם מנועים חזק לקראת התחרות...  יופי של דו"ח- מפורט ומענין, שאפו על השיתוף המפורט בדמויים כולל תמונות, היו כמה עדדים מרשימים  אגב מישה, אם כבר תמונות- אז קצת נופים לתחרות התמונה המנצחת... כבר רמזנו- לתמונות בלי דגים סיכויים גבוהים לא פחות מאשר תמונות של דגים....  מחפשים "תמונות עוצרות נשימה"- ודגים בתמונה שגרתית לרוב לא עוצרים נשימה... תודה רבה רפי, אני לא צלם גדול אבל הנה זוג תמונות יפות שצילמתי באותו יום כי הייתה שקיעה יפה  איך הם ?  הן יפיפיות...  בהחלט יכולות להיות מועמדות ראויות לתחרות התמונה המנצחת.... 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד מישה דוח לתפארת ואחלה דגים!!!!!
בהצלחה בהמשךך
|
|
|
|
|
דו"ח ודגים פצצה ! שאפו 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |