פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עדכונים לתחרות הז'ירז'ור בכנרת- מיקום, שינוי לו"ז ועוד... |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: עדכונים לתחרות הז'ירז'ור בכנרת- מיקום, שינוי לו"ז ועוד... (נקרא 4304 פעמים) |
הדפסה |
|
|
moshe
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן עודד, חמך משה מוזמן בכל מקרה ובינתיים נרשם- אך ישתתף בתחרות רק אם הינו רשום כחבר פורום, אז לטיפולך לוודא זאת...  [/quote] אהלן אני משה מגיע לתחרות.
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
נכון לאנשים לא אכפת לקום שעה קודם כי הם גרים בטבריה כרכרום ובסביבה ממש חכמים גדולים
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
נכון לאנשים לא אכפת לקום שעה קודם כי הם גרים בטבריה כרכרום ובסביבה ממש חכמים גדולים
מה הבעיה ליאור? מיכאל הולך יום חמישי תלך איתו  Ohav0401 תדבר איתו הוא גם בא בחמישי ויכול להיות שהוא עובר ליד עפולה הוא בא מבאר שבע 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מה הבעיה ליאור? מיכאל הולך יום חמישי תלך איתו  Ohav0401 תדבר איתו הוא גם בא בחמישי ויכול להיות שהוא עובר ליד עפולה הוא בא מבאר שבע  חברים סיבות תמיד אפשר למצוא זה לא בעיה מי שרוצה לבוא למפגש יגיע גם מחו"ל .
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לידיעתך , יגיעו לא מעט מאזור ראשלצ אשדוד ואפילו באר-שבע
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
מה הבעיה ליאור? מיכאל הולך יום חמישי תלך איתו  Ohav0401 תדבר איתו הוא גם בא בחמישי ויכול להיות שהוא עובר ליד עפולה הוא בא מבאר שבע  הוא לא עונה לי בנתיים עם מי הוא הולך ואיך?
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני ינסה לדבר איתו בפייסבוק  הוא בא אם אבא שלו בחמישי באוטו
|
|
|
|
|
|
Tsuf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אפשר במקום סל רשת להביא דלי?
לא יצא לי לקנות ...
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא יצא לי לקנות ...
בדלי הדגים יחזיקו בערך 20 דקות אחרי שהשמש תעלה...  נסה למצוא פתרון יצירתי כלשהו...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
לא יצא לי לקנות ...
בדלי הדגים יחזיקו בערך 20 דקות אחרי שהשמש תעלה...  נסה למצוא פתרון יצירתי כלשהו... דלי ומשאבת אוויר שאני משתמש בשביל הקלמרי 
|
|
|
|
|
|
Tsuf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין