פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עוד יום מוצלח |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: עוד יום מוצלח (נקרא 3699 פעמים) |
הדפסה |
|
Shuky
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 13/6/2012 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7.00 | דמוי דג גדול - | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | לזוג |
הדו"ח:אין צורך במילים צריך לראות מה יש לנו בסל! אני רואה שיש דרישה מאוד גדולה לקבל פרטים נוספים על התפיסה ובכן ברקודה נתפסת עם חשיכה ולפני עלות השחר, בדרך כלל הם נמצאים במים עמוקים כגון צמוד למזחים על יד המרינות, במקומות אלה המים עמוקים יותר הפעם היא נתפסה צמוד לריפים במים די רדודים, להערכתי בין חצי מטר למטר , לא ירדתי לבדוק את העומק. במרחק לא גדול מהריף לערך 7-8 מטר, מיד מרגישים בסוג הדג שנתפס במיוחד בברקודה בגלל אורכה, כך שהמלחמה להוצאת מן המים נותנת תחושה של דג גדול שמשחק לכל הכיוונים. הדמוי העדיף לברקודות, הוא דמוי גדול בצבעים בהירים במיוחד בגלל החשיכה, אני משתמש בדמוי לבן עם צהוב. בהתאם לזמני עלות השחר בעונה זו, יש להגיע לים בשעה 4 לערך, בדרך כלל נמצאים לבד בחוף וזו תחושה של התבודדות שלך והים, כיף לא נורמלי. הם כאן וצריך להגיע מוקדם ולהתחיל לזרזר בחשיכה, בהצלחה!
|
|
עריכה אחרונה: יוני 15, 2012, 11:42:53 AM על ידי Shuky
|
|
|
|
|
Redsik
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
30
|
|
אחלה דגים אבל לדעתי יש צורך בדוח זה כל הקטע בדוח ..
|
-------------------------------
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צריך שוקי צריך  תעשיר אותנו, ואני יודע שיש לך המון מה לתת כאן  מאד מאד שמח לראות ממך את הדו"ח הזה.  שהחברים יכירו אותך הם יבינו על מה אני מדבר ...... אז בוא ננסה לראות אם מישהו קלט כבר ? רמז : תסתכלו שוב בתמונה. ברוך הבא איש יקר 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
דומה לאח שוקי..וכמו שרשם עדי...כמה מילים להעברת החוויה ו/או משהו ללמוד ממנו אני בטוח שמוקי יסביר יותר טוב ממני  בכל מצב ברוך הבא איש ..ונשמח לקצת פירוט בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
דומה לאח בינגו  הנה האח - מוקי  
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דומה לאח בינגו  הנה האח - מוקי   זה קטע משפחתי להסתובב עם דג ביד?
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
נהניתי מהתמונות.  עכשיו אני רוצה ליהנות גם מהסיפור....  פנק...וברוך הבא. 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אני דורש דוח!!! נכון שתמונה אחת שווה לאלף מילים אבל הידע שמועבר בדוח אחד יכול להיות שווה כמה דגים
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לראות ברקודות לשם שינוי...מזמן לא ראינו דוחות שלהם...
נשמח לדוח, חוף טבעי\לא טבעי, עומק, שעת תפיסה, דמוי ומהירות גרירה... בתודה מראש
אכן דוח כן יעזור....
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
אחלה דגים חסר דוח 
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
|
|
|
|
Shuky
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רואה שיש דרישה מאוד גדולה לקבל פרטים נוספים על התפיסה ובכן ברקודה נתפסת עם חשיכה ולפני עלות השחר, בדרך כלל הם נמצאים במים עמוקים כגון צמוד למזחים על יד המרינות, במקומות אלה המים עמוקים יותר הפעם היא נתפסה צמוד לריפים במים די רדודים, להערכתי בין חצי מטר למטר , לא ירדתי לבדוק את העומק. במרחק לא גדול מהריף לערך 7-8 מטר, מיד מרגישים בסוג הדג שנתפס במיוחד בברקודה בגלל אורכה, כך שהמלחמה להוצאת מן המים נותנת תחושה של דג גדול שמשחק לכל הכיוונים. הדמוי העדיף לברקודות, הוא דמוי גדול בצבעים בהירים במיוחד בגלל החשיכה, אני משתמש בדמוי לבן עם צהוב. בהתאם לזמני עלות השחר בעונה זו, יש להגיע לים בשעה 4 לערך, בדרך כלל נמצאים לבד בחוף וזו תחושה של התבודדות שלך והים, כיף לא נורמלי. הם כאן וצריך להגיע מוקדם ולהתחיל לזרזר בחשיכה, בהצלחה!
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני רואה שיש דרישה מאוד גדולה לקבל פרטים נוספים על התפיסה ובכן ברקודה נתפסת עם חשיכה ולפני עלות השחר, בדרך כלל הם נמצאים במים עמוקים כגון צמוד למזחים על יד המרינות, במקומות אלה המים עמוקים יותר הפעם היא נתפסה צמוד לריפים במים די רדודים, להערכתי בין חצי מטר למטר , לא ירדתי לבדוק את העומק. במרחק לא גדול מהריף לערך 7-8 מטר, מיד מרגישים בסוג הדג שנתפס במיוחד בברקודה בגלל אורכה, כך שהמלחמה להוצאת מן המים נותנת תחושה של דג גדול שמשחק לכל הכיוונים. הדמוי העדיף לברקודות, הוא דמוי גדול בצבעים בהירים במיוחד בגלל החשיכה, אני משתמש בדמוי לבן עם צהוב. בהתאם לזמני עלות השחר בעונה זו, יש להגיע לים בשעה 4 לערך, בדרך כלל נמצאים לבד בחוף וזו תחושה של התבודדות שלך והים, כיף לא נורמלי. הם כאן וצריך להגיע מוקדם ולהתחיל לזרזר בחשיכה, בהצלחה!
אמרתי לכם  אלוף  שוקי, את אוצר הידע הזה חשבת לחסוך מאיתנו ? תודה רבה על השיתוף 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|