|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אז ככה חוץ מ-3 ספינרים שהם די חראות ו2 ניקלים שאני הכנתי מפקק בירה אין לי דמויים לתחרות. חשבתי להזמין מחו"ל אבל אני רק בן 14 ואף אחד לא רוצה להזמין לי מאיביי כי הם פוחדים  בארץ הדמויים מאוד יקרים וחוץ מזה לא נראה לי שעד התחרות אני יספיק לקנות מה אני עושה?  זה לא שאין כסף פשוט אין זמן
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
אתה יכול להעלות תמונה של הספינרים הפחות טובים שלך אולי אוכל לעזור לך איך לשדרג אותם אם צריך
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 13, 2012, 10:57:26 AM על ידי יריב
|
|
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
אם יש לך כסף אז מה הבעיה תקפוץ לכל חנות דיג באזורך ההבדלים בניקלים הם אפסיים בין הארץ לחול . קח בחשבון ש4 דמויים לא מספיקים שם אחרי שעה אתה תשאיר אותם במים ופה תיגמר התחרות מבחינתך
|
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה יכול להעלות תמונה של הספינרים החרות שלך אולי אוכל לעזור לך איך לשדרג אותם אם צריך
חברים שימרו על שפה נאותה, את המונחים של הביוב תשאירו שם  אנחנו דגים במים נקיים ושומרים על שפה נקיה. עדיף להחליף את המילים הללו במילים יפות יותר ויפה שעה אחת קודם.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אז ככה חוץ מ-3 ספינרים שהם די חראות ו2 ניקלים שאני הכנתי מפקק בירה אין לי דמויים לתחרות. חשבתי להזמין מחו"ל אבל אני רק בן 14 ואף אחד לא רוצה להזמין לי מאיביי כי הם פוחדים  בארץ הדמויים מאוד יקרים וחוץ מזה לא נראה לי שעד התחרות אני יספיק לקנות מה אני עושה?  זה לא שאין כסף פשוט אין זמן למה אין זמן יש לך עוד שבוע לתחרות מאיפה אתה ?
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
אתה יכול להעלות תמונה של הספינרים הפחות טובים שלך אולי אוכל לעזור לך איך לשדרג אותם אם צריך
חברים שימרו על שפה נאותה, את המונחים של הביוב תשאירו שם  אנחנו דגים במים נקיים ושומרים על שפה נקיה. עדיף להחליף את המילים הללו במילים יפות יותר ויפה שעה אחת קודם. אתה צודק הניסוח נערך 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אתה יכול להעלות תמונה של הספינרים החרות שלך אולי אוכל לעזור לך איך לשדרג אותם אם צריך
חברים שימרו על שפה נאותה, את המונחים של הביוב תשאירו שם  אנחנו דגים במים נקיים ושומרים על שפה נקיה. עדיף להחליף את המילים הללו במילים יפות יותר ויפה שעה אחת קודם. אייל אתה מלך אחי 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
שני אני יעזור לך כמה שאני יכול עם דמויים בתחרות כמה שאוכל לתת אני אתן לך. בינתיים תנסה לארגן קצת כסף וללכת ליהודה לקנות ממנו לפחות 2-3 ניקלים ספינרים משהו
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
שני אני יעזור לך כמה שאני יכול עם דמויים בתחרות כמה שאוכל לתת אני אתן לך. בינתיים תנסה לארגן קצת כסף וללכת ליהודה לקנות ממנו לפחות 2-3 ניקלים ספינרים משהו
איתמר כבוד אחי  גם אני מוכן לעזור בכיף 
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
תגיד כבר אמרת לך שאתה מלך?  נ.ב: שחכתי בפורום אחר זכיתי בדמוי דבורה הוא יהיה טוב?
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הזמנה מאיביי לא תגיע עד לתחרות
לך לחנות דייג אם אתה יכול
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר כבוד אחי  גם אני מוכן לעזור בכיף  בשביל זה אנחנו כאן לעזור אחד לשני לא כך מוטי? 
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אז ככה חוץ מ-3 ספינרים שהם די חראות ו2 ניקלים שאני הכנתי מפקק בירה אין לי דמויים לתחרות. חשבתי להזמין מחו"ל אבל אני רק בן 14 ואף אחד לא רוצה להזמין לי מאיביי כי הם פוחדים  בארץ הדמויים מאוד יקרים וחוץ מזה לא נראה לי שעד התחרות אני יספיק לקנות מה אני עושה?  זה לא שאין כסף פשוט אין זמן למה אין זמן יש לך עוד שבוע לתחרות מאיפה אתה ? אני מכרכום. וחברים אין על הפורום הזה 
|
|
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
תבוא עם כסף דבר איתי אני אמכור לך במחיר הקרן איזה 4
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל: