MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תאמין לי אין מוסג עדי לא נותן תשובות ברורת לא הבנתי מה הקשר קלמרי חזה עוף ילדה מוציאה לברק קשור
גמר אותי מי התחיל בסלט הזה מי נו שלומי אתה צריך לתת הסבר  כי עדי לא נותן 
|
-------------------------------
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
טוב חבר'ה בואו לא נחרוג ונדבר על הנושא D:
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מה הנושא אם אפשר תיזכורת ? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מה הנושא אם אפשר תיזכורת ?  נו יריב באמת הנושא זה שניצל 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מה הנושא אם אפשר תיזכורת ?  נו יריב באמת הנושא זה שניצל  אוי זה מזכיר שקראתי איפושהו בפורום שילדה תפסה לברק של 800 - 1000 גרם עם שניצל אבל איפו זה היה 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
מה הנושא אם אפשר תיזכורת ?  נו יריב באמת הנושא זה שניצל  אוי זה מזכיר שקראתי איפושהו בפורום שילדה תפסה לברק של 800 - 1000 גרם עם שניצל אבל איפו זה היה  לא מכיר עוד פורומים שתופסים דגים כמו פה
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מה הנושא אם אפשר תיזכורת ?  נו יריב באמת הנושא זה שניצל  אוי זה מזכיר שקראתי איפושהו בפורום שילדה תפסה לברק של 800 - 1000 גרם עם שניצל אבל איפו זה היה  לא מכיר עוד פורומים שתופסים דגים כמו פה מה זאת עוד פורומים יש רק אחד
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מקרה דומה על חזה עוף  עדי אצלי הילדים דווקה אוהבים חזה עוף הם כול יום נתפסים על זה דרך הגב דג יפה על מה הוא ניתפס קלמרי  טוב חבר'ה בואו לא נחרוג ונדבר על הנושא D:
מה הנושא אם אפשר תיזכורת ?  נו יריב באמת הנושא זה שניצל  אוי זה מזכיר שקראתי איפושהו בפורום שילדה תפסה לברק של 800 - 1000 גרם עם שניצל אבל איפו זה היה  לא מכיר עוד פורומים שתופסים דגים כמו פה נכון שלומי אנחנו גם תופסים ילדים 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני לא רואה שום תמונה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני לא רואה שום תמונה  קבל תמונה עכשיו אתה רואה:
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מקרה דומה על חזה עוף  עדי אצלי הילדים דווקה אוהבים חזה עוף הם כול יום נתפסים על זה דרך הגב דג יפה על מה הוא ניתפס קלמרי  טוב חבר'ה בואו לא נחרוג ונדבר על הנושא D:
מה הנושא אם אפשר תיזכורת ?  נו יריב באמת הנושא זה שניצל  אוי זה מזכיר שקראתי איפושהו בפורום שילדה תפסה לברק של 800 - 1000 גרם עם שניצל אבל איפו זה היה  לא מכיר עוד פורומים שתופסים דגים כמו פה נכון שלומי אנחנו גם תופסים ילדים  לא מכיר עוד פורומים 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני לא רואה שום תמונה  קבל תמונה עכשיו אתה רואה: או אחשיו זה ברור איזה גודל של דג זה על שניצל ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אני לא רואה שום תמונה  קבל תמונה עכשיו אתה רואה: או אחשיו זה ברור איזה גודל של דג זה על שניצל ? רק על שניצל יריב 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
עזבו אותכם משטויות אתם יודעים איזה דגים אפשר לתפוס עם חזה בלי עוף 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
עזבו אותכם משטויות אתם יודעים איזה דגים אפשר לתפוס עם חזה בלי עוף  נו למה אנחנו הולכים לדוג בנצי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|