פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   להתפלל,לאהוב,לאכול. |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: להתפלל,לאהוב,לאכול. (נקרא 12709 פעמים) |
הדפסה |
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
סוויבל איכותי ולוודא שהוא מתגלגל חלק כדי להמנע מפלונטרים וסלסולים בחוט הראשי כמובן - ניקלים עם משולשות חזקות וחדות - 40-60 גר' עבדת עם סביבל ? אני קשרתי ישירות לטבעת  טוב שאתם מתואמים  מה השריף אומר ?
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 13, 2012, 11:28:06 AM על ידי יריב
|
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סוויבל איכותי ולוודא שהוא מתגלגל חלק כדי להמנע מפלונטרים וסלסולים בחוט הראשי כמובן - ניקלים עם משולשות חזקות וחדות - 40-60 גר' עבדת עם סביבל ? אני קשרתי ישירות לטבעת  הניקל שלי שמסתובב במים יוצר סלסול לחוט שמתבטא בפלונטרים. סוויבל היה פותר את הבעיה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
סוויבל איכותי ולוודא שהוא מתגלגל חלק כדי להמנע מפלונטרים וסלסולים בחוט הראשי כמובן - ניקלים עם משולשות חזקות וחדות - 40-60 גר' עבדת עם סביבל ? אני קשרתי ישירות לטבעת  טוב שאתם מתואמים  מה השריף אומר ? אם הייתי רואה סביבל היה נחתך מייד 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
נראה שלאור ההצלחה בצייד הזה התמכרת לעניין כבוד למאסטר על האירוח אכן חוויה אין ספק, אשרף מחפש לי דירה להשכרה בעכו - קרוב למעגן הסירות.  אם ילך טוב בעונת האינטיאס , נשקול רכישה. מאמון חושב שזה עדיף  שאלה חברים הבנתי שהיה קריעות בחוטים (גם חוט חדש לסקוויד)האם הכשל היה בגלל טסט נמוך בחוט או עבודה אגרסיבית מול הדג שקרע מעניין צריך להסיק מסקנות לעתיד. לא חושב שהיינו אגרסיביים (אני וסקוויד) זה סגנון שונה ממה שאנחנו מכירים, במיוחד לי ולכן נמנענו ככל האפשר מללחוץ יותר מידי, הבעיה שהדג אגרסיבי בצורה לא פרופורציונאלית לגודל שלו, הוא פשוט סילון. שים לב בסרטון של מאמון איך הדג מגיע כבר לסירה ופתאום מחליט לברוח החוצה. ואז מאמון אומר : מתחילים מהתחלה, או משהו כזה. לגבי חוטים והטסט שלהם - עלה כאן דיון מעניין השבוע לחץ כאןאז יש לי שאלה : לא יותר טוב לדוג עם חוט בד ? יש לי מה לומר למה ניילון ולא בד כרגע מוגבל בזמן..לקראת הערב תהיה תשובה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
הי עדי תפילה עם שחר מזכה את החייבים ואתה יצאת אחרי תפילה וזכית לחוויה מיוחדת במינה. אין ספק שעכשיו משהו השתנה אצלך והחשיבה היא בגדול. הכתיבה המשובחת שלך מעבירה את החוויה לקורא בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, אנחנו איתך על הסירה!!!!!!! יופי של דגים ,אצלי זה תמיד הבונוס! יישר כח גדול 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
הי עדי תפילה עם שחר מזכה את החייבים ואתה יצאת אחרי תפילה וזכית לחוויה מיוחדת במינה. אין ספק שעכשיו משהו השתנה אצלך והחשיבה היא בגדול. הכתיבה המשובחת שלך מעבירה את החוויה לקורא בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, אנחנו איתך על הסירה!!!!!!! יופי של דגים ,אצלי זה תמיד הבונוס! יישר כח גדול  תודה איש יקר 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סוויבל איכותי ולוודא שהוא מתגלגל חלק כדי להמנע מפלונטרים וסלסולים בחוט הראשי כמובן - ניקלים עם משולשות חזקות וחדות - 40-60 גר' עבדת עם סביבל ? אני קשרתי ישירות לטבעת  טוב שאתם מתואמים  מה השריף אומר ? אם הייתי רואה סביבל היה נחתך מייד   זה כבר דורש הסבר
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
סוויבל איכותי ולוודא שהוא מתגלגל חלק כדי להמנע מפלונטרים וסלסולים בחוט הראשי כמובן - ניקלים עם משולשות חזקות וחדות - 40-60 גר' עבדת עם סביבל ? אני קשרתי ישירות לטבעת  טוב שאתם מתואמים  מה השריף אומר ? אם הייתי רואה סביבל היה נחתך מייד   זה כבר דורש הסבר גם בערב 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
כל הכבוד חברים.  לתפארת ה-ISF ! 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
פעם בכמה זמן קורה משו מדהים משו קסום המשהו הזה זה דוח שלך עדי כמו שבדרך כלל אתה אומר אתה דייג עצלן לכן אתה לא מרבה להעלות דוחות אלה אתה בעיקר עוזר לאנשים אבל כשמגיע הדבר הקסום הזה שהוא דוח שלך אני קורא אותו בלי להניד עפעף צורת הכתיבה שלך ההרגשה שמועברת בכל מילה ומילה ההשקעה הגדולה להעלות סרטון בדיוק אחרי המשפט שמתאים לו ההשקעה בהקדמה לדוח עיקר וסוף מרתק הופכים את הדוחות שלך למרתקים ביותר האהבה שיש לך אל חבריך הדייגים והידידות כל אלה מספרים את הסיפור הזה הרבה יותר טוב בשבילך לא פלא שבתוך יום ישנם כל כך הרבה תגובות (4 עמודים במספר) עברה בי צמרמורת בפיסקה הבאה: החושך מתחיל להתפזר ולפנות מקום לשחר העולה, התפילין נשלפות, הטלית עוטפת ומגינה מצינת הבוקר, ומתחיל לשקוע בתפילת שחרית קסומה בה כל מבט לרקיע , מזכה אותי בליטוף של קרני שמש ראשונות בעת אמירת "...עיני כל אליך .....".. התגובה הזאת היא לא פירגון היא יותר מיזה היא הוקרת תודה על דוח כזה שקראתי נ.ב: אני מקנא בך על היציאה הזאת 
|
|
|
|
דקו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך רואים את מאמון בריכוז שיא עם הדג , רואים את ההתרגשות ומרגישים את פעימות הלב , אך יותר מכל רואים את העבודה המקצועית ,ככה מוציאים דג .נתת לו לנשום מכן ידעת שהוא שלך 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שי היקר  עברה בי צמרמורת בפיסקה הבאה:
החושך מתחיל להתפזר ולפנות מקום לשחר העולה,
התפילין נשלפות, הטלית עוטפת ומגינה מצינת הבוקר,
ומתחיל לשקוע בתפילת שחרית קסומה בה כל מבט לרקיע ,
מזכה אותי בליטוף של קרני שמש ראשונות בעת אמירת "...עיני כל אליך ....."..
עכשיו אתה זה שריגשת אותי  אתה יכול לשאול את סקוויד - עוד בטרם נכנסנו לסירה ותפיסות היו בגדר תקווה , הודעתי לו שיהיה דוח !!! , דו"ח שיתאר את החוויה הרוחנית הזו - הרעיון המקורי שלי היה לקרוא לדו"ח "תפילין בחומות עכו". הייתי מוכן לוותר על התפיסות אם היו מבטיחים לי שהפיסקה הזו תשפיע על מישהו. לבסוף זכיתי פעמיים, גם תפיסות וגם קירוב לבבות. תודה לבורא עולם . ותודה לך אח יקר על מילותיך המרגשות 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עדי אכן דוח ענק ומה שמבליט אותו עוד יותר זה הצניעות בכתיבה-פשוט לתאר את כל האירוע גם לפני , בזמן ואחרי דיג. לתאר את ההתלהבות האישית, את הטעויות האישיות ואת המקצועיות האישית שהתפתחה...
פשוט חווינו את חווית היציאה איתך...
ועל התוצאות יופי של תוצאות.
אכן יצאתם עם הדייג הנכון וגם עם הסקיפר הנכון=שילוב מנצח...
מברוק גדול....
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|