עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אל תעירו אותי, אני עדיין חולם  ענק - פשוט , ענק !!! תמונות מדהימות וסיפור נפלא חובה לקרוא פעמיים  שאפו 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה זורק אותי 20 שנה אחורה....
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אתה זורק אותי 20 שנה אחורה....
כן אייל אותי 100 שנה אחורה  כל הכבוד איזה דוח  ודגים שרק בחלום אנחנו נתפוס 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
מטורף מטורף מטורף אין מילים על הדוח המשולש הזה
פשוט חלום
|
|
|
|
yardy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
|
|
כמעט שכחתי- התמונה של החניתן
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כמעט שכחתי- התמונה של החניתן
אפילו החניתן נראה מפלצת 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אל תעירו אותי, אני עדיין חולם  ענק - פשוט , ענק !!! תמונות מדהימות וסיפור נפלא חובה לקרוא פעמיים  שאפו  רק פעמיים?!?
|
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוויות מענינות עברו עליך .
עשית חיים ללא ספק .
כאן בארץ מעניין המון כחולות באיזור הדרום אתמול שיא ישראלי נשבר טונה 180 קילו בטרולינג (לא שלי ) .
נתראה בהמשך
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כאן בארץ מעניין המון כחולות באיזור הדרום אתמול שיא ישראלי נשבר טונה 180 קילו בטרולינג (לא שלי ) . זה שיא בסגנון הזה (טרולינג) ? אך לא שיא לטונה באופן כללי, אני צודק ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חמודי, אחרי דיג כזה, יהיה לך קצת קושי הסתגלות בארץ, ותצטרך לעבור תרפיה רצינית אצל שרינק בשביל ליהנות בכל זאת ממה שיש פה... חוץ מזה, לא דוח אלא "סיפור חיים" מהסרטים...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה תענוג הכל נראה אחרת ..הכי אהבתי גודל החניתן הענקי ( למרות שיש דגים יותר איכותיים ) את הדג הזה כיף מאד לתפוס עם כל המופעים שלו בזמן התפיסה  זכית בחוויה מדהימה והערת אלינו בכיף  סחתין גבר  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
זה פשוט חלום רטוב אחלה תפיסות 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שמישהו יצבוט אותי...  אין מילים ירדן, דו"ח ענק  ים של חוויות ושפע תפיסות, ללא ספק חווית חוויות דיג במיטבן... לגבי היציאה הראשונה לומדים: לא מתביישים לבקש מבעל הסירה ליישר קו כרצוננו- אם זו יציאה בשכר אנחנו משלמים ויכולים לנסות להכתיב.... היה נחמד לשמוע שהקטנים ששוחררו הם 2-3 ק"ג, הדוראדו הלא קטן שבתמונה מסביר הכל...  היה מענין לראות אם יש לך תמונות של הסקרטים שעבדו שם- ומענין איך זה יעבוד כאן ברדודים... (על האלבקורים והכחולות במרחקים ידוע שעובדות...) על הסיילפיש_ים) כל מילה מיותרת- חוויה ענקית... חבל שנגמר אך טוב שהיה  ברוך החוזר לארצנו הקטנה... 
|
|
|
|
yardy
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
40
|
|
שמישהו יצבוט אותי...  אין מילים ירדן, דו"ח ענק  ים של חוויות ושפע תפיסות, ללא ספק חווית חוויות דיג במיטבן... לגבי היציאה הראשונה לומדים: לא מתביישים לבקש מבעל הסירה ליישר קו כרצוננו- אם זו יציאה בשכר אנחנו משלמים ויכולים לנסות להכתיב.... היה נחמד לשמוע שהקטנים ששוחררו הם 2-3 ק"ג, הדוראדו הלא קטן שבתמונה מסביר הכל...  היה מענין לראות אם יש לך תמונות של הסקרטים שעבדו שם- ומענין איך זה יעבוד כאן ברדודים... (על האלבקורים והכחולות במרחקים ידוע שעובדות...) על הסיילפיש_ים) כל מילה מיותרת- חוויה ענקית... חבל שנגמר אך טוב שהיה  ברוך החוזר לארצנו הקטנה...  תודה לכל החברים על הפירגונים, טוב ללכת וטוב לחזור, עונת האנטיאסים בפתח.... לגבי הסקירט הכי קרוב שמצאתי זה התמונה הזו, ניתן לראות שתי סקירטים, ורוד לבן ואדום לבן, מה שבאמת מעניין אותי לבדוק זה השילוב של הבומחטים עם הסקירט שעבד יותר טוב מאשר סקירט לבד
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
ואוווווווו אתה תותך 4 טונות אחת אחרי השניה  הייתי מת על השנייה עם הייתה שנייה בים התיכון 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|