תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/6/2012 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
כל היום | בצק מתוסף - לחם שחור | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 2 | 8 |
הדו"ח:
שלום לכולם אז אחרי הרבה זמן בלי דגים ראויים לדוח אני מחליט ללכת עם חבר לירקון קצת שהיה אקשן יורדים ליד קניון איילון ברמת גן והולכים ברגל לחפש מקום טוב אבל כל מקום שאני מוצא החבר לא אוהב אז בסוף מוצאים מקום אחרי חצי שעה של חיפושים ומתיישבים.
פותחים חכות וזורקים זריקה ראשונה ובום החכה שלי מקפצת תופס אותה ומלחמה קטנה עם שפמנון של בערך 3.5 קילו פותח תרשת וקשה להרים דג גודל שצורתו כמו נחש עם רשתאבל בסוף מצליחים תמונה ובחזרה למים אדרנלין גבוה אחרי זריקה ראשונה כזה דג זה אומר שצריך להיות טוב בהמשך.
זורקים עוד פעם ויש עוד דג אבל קצת יותר גדול מלחמה קצרה בגלל שהחכה חזקה מאוד אז אני לא נותן לו להוציא חוט.
עוד פעם יש קושי להרים אותו אבל בסוף מצליחים ויוצא שפמנון במשקל מוערך ששל 4 קילו ואני שמח למרות שנקרע לי המכנס

זורקים עוד כמה פעמים ואז זה מגיע בום החכה של החבר נמשכת עם קיפול יפה והוא עדיין עדיש ובקושי זז אז אני קופץ ונותן הוקסט טוב ומביא לחבר את החכה ובמים יש מפלצת שלא רוצה לצאת מושכים אבל לא קורה קלום הדג לא זז אפילו.אז משחררים חוט והוא מתחיל לזוז קצת אני לא בטוח עם זה דג הוא עם זה צב של 10 קילו אבל מה שבטוח זה מפלצת שלא רוצה לצאת החכה כבר בנקודת שבירה ולאחר 10 דקות של מלחמה מושכים חזק עם כמה הוקסטים שאולי יעזרו ואבל כלום לא עזר ואחרי הוקסט חזקקק הקרסים משתחררות והם חוזרות עקומות חוזרים הביתה קצת מבואסים אבל גם שמחים