סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עצוב לשמוע כמה שכיח הדיסק...החלמה מהירה מאמון...
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל החלמה מהירה והרבה בריאות דבר שני עכשיו אני מבין למה לא היית בעסק בבוקר..קפצתי לשתות קפה ואמרו לי שאתה לא נמצא כרגיל מלך נשאר מלך יופי של דו"ח ושל תוצאה בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
קודם כל החלמה מהירה והרבה בריאות דבר שני עכשיו אני מבין למה לא היית בעסק בבוקר..קפצתי לשתות קפה ואמרו לי שאתה לא נמצא כרגיל מלך נשאר מלך יופי של דו"ח ושל תוצאה בהצלחה בהמשך  את זה לא סיפרו לי  למה לא התקשרת היינו בכל זאת נפגשים 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
תרגיש טוב מאמון פריצת דיסק זה לא קל, צריך להיזהר בתנועות פתאומיות ובמיוחד עם ההוקסט המיוחד שלך . כשמוציאים את הדג זה פחות משמעותי כי אתה מקבל תמיכה מהשרירים שהם כבר מוכנים לפעולה זו (דג כבר תפוס) אפילו אם אתה יושב תשתמש בחגורה תומכת לגב תחתון.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תרגיש טוב מאמון פריצת דיסק זה לא קל, צריך להיזהר בתנועות פתאומיות ובמיוחד עם ההוקסט המיוחד שלך . כשמוציאים את הדג זה פחות משמעותי כי אתה מקבל תמיכה מהשרירים שהם כבר מוכנים לפעולה זו (דג כבר תפוס) אפילו אם אתה יושב תשתמש בחגורה תומכת לגב תחתון.
זה לא ההוקסט יוסף זה ה "היאה איג'ת"  פשוט מילת קסם 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל החלמה מהירה והרבה בריאות דבר שני עכשיו אני מבין למה לא היית בעסק בבוקר..קפצתי לשתות קפה ואמרו לי שאתה לא נמצא כרגיל מלך נשאר מלך יופי של דו"ח ושל תוצאה בהצלחה בהמשך  את זה לא סיפרו לי  למה לא התקשרת היינו בכל זאת נפגשים  התקשרתי כמה פעמים ולא ענית לי..
|
|
|
|
|
יופי של טוניות מאמון. תשמור על הגב שלך(לא להרים דברים כבדים בכלל חוץ מדגים  ) אחרי ארבע מפגשים של פיזיותרפיה דיקור סיני וקצת תרגילים בבית אני יכול להגיד שאני כמו חדש. רפואה שלמה. גיא
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
זה לא ההוקסט יוסף זה ה "היאה איג'ת"  פשוט מילת קסם  מומי תלוי באיזה טנגו רוקדים  " איג'ת " זו המילה עם השחורות היותר רצינית זה " אופפההה " וזה ריקוד הטנגו עם האינטיאסים בג'יג הכל לפי הצליל 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 07, 2012, 13:02:37 PM על ידי הנצרתי מס 1
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
יופי של טוניות מאמון. תשמור על הגב שלך(לא להרים דברים כבדים בכלל חוץ מדגים  ) אחרי ארבע מפגשים של פיזיותרפיה דיקור סיני וקצת תרגילים בבית אני יכול להגיד שאני כמו חדש. רפואה שלמה. גיא תודה גיא האמת ולרגע חשבתי שנכנסתי לעולם משלי ..אבל כל מי דיברתי איתו ( הרוב המוחלט ) או שסבל או שעוד סובל מהדבר הזה רק שנהיה בריאים זה העיקר
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ביראות והחלמה מהירה לא יקרה כלום אם תנוח ,תתחזק ולא תצא לים כמה יציאות. בסוף הדגים רק יגדלו ואז יהיה לך דג גדול יותר בצלחת (:
|
|
|
|
|
יופי של דוח מאמון  אבל זכור הבריאות קודמת. רפואה שלמה יא חביבי. אגב 1 0 לאהרון אתמול טונה 200קג במרכז.
|
|
|
|
|
דגים מכובדים מאוד איש יקר והעיקר הבריאות!!רפואה שלמה!! 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אתה גם עם ידיים קשורת , רגליים כפופות , שיניים חורקות , סירה מנוקבת , חכה מתעקמת , קרס כהה , חוט לסריגה , פיתיונות הזויים , ובגדים רפויים ...ואתה תוציא דגים ! אז מה אתה בוכה שישבת על כיסא עם קצת כאב גם...זה בית מלון בשבילך !  מאמון כמו מאמון , ושרק תהיה לנו בריא ! 
|
|
|
|
benz5
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון נשבע לך שאתה משוגע.
כאחד שעבר פריצת דיסק לפני שנים ויודע באיזה סבל מדובר אני מעריך את המאמץ לצאת לדוג למרות הכאב .
מאחל לך רפואה שלמה וחזרה לכושר .
טפל בעצמך ותהיה בריא .
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
ביראות והחלמה מהירה לא יקרה כלום אם תנוח ,תתחזק ולא תצא לים כמה יציאות. בסוף הדגים רק יגדלו ואז יהיה לך דג גדול יותר בצלחת (:
כבר הזמנתי צלחת בקוטר מטר  תודה איש..נתראה בעונת הג'יג 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »