יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מאמון יופי דייג בישיבה טובה ותיתחדש על הרולר אייל באמת יודע לפנק לפנק לפנק 
|
-------------------------------
|
|
|
zeev
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבר צחקנו לא אחת  חברים מתפוז גם בנתיבי איילון תוציא מפלצות  החלמה מהירה ורפואה שלמה
|
|
|
|
אבו הישאם
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפואה שלמה מאמון.אומנם התרופות יכולות קצת לעזור אבל עם גב תפוס חייבים לנוח ולהרגיע את השרירים עד להקלה.
|
|
|
|
|
מאמון, אני רואה שאנחנו בחבורה טובה. אני עם פריצת דיסק רצינית והייתי מועמד לניתוח. דיקור סיני עשה לי את העבודה וכמובן דייג  בריאות והצלחה !!!
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רפואה שלמה ידידי אחלה דוח ויופי של תפיסות וכבוד על הפירגון לסקוויד
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפואה שלמה שמור על הגב שלך הוא חשוב בכלל ולדייג בפרט. יופי של טוניות כרגיל
|
|
|
|
|
קודם כל תהיה בריא חוץ מזה שאתה דייג אומן  אתה מכור בצורה קשה 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ואאלה אתה מטורף אמיתי  אני מארגן לך מיטה מתקפלת לסירה  תנוח טוב כי הג'יג הולך לפרק אותך לגמרי .  תרגיש טוב מאמון ,תנוח טוב אני ממליץ לך על מנוחה ואני אשלח לך שם של משחה שאולי תעזור לך .
|
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון, רפואה שלמה קודם כל. יופי של תפיסות גם מכיסא, אבל כדאי להתחיל לנוח קצת לפני תחילת האינטיאסים  עם גב פרוץ זה יהיה קצת קשה.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תודה לכולם ואכן כרגע בתקופת מנוחה מה שכן אמשיך לדוג אבל בצורה מבוקרת מאד חברי הצוות שלי תומכים מאד ונותנים הכל ומכל הלב ... ואמת כאן מתגלה חבר אמיתי ..בזמנים הקשים  תודה חברה לכל מי שעזר ותמך או איחל בריאות הן על גבי הפורום והן מאחורי הקלעים..ויש עשרות כאלה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מאמון החלמה מהירה פרצת דיסק בעיה מוכרת חי עם זה מעל 20 שנה רק מנוחה תעזור .בקשר לרתיחות לפי מה שהבנתי יש לך עוד זמן העונה אז אל תיקח ללב רפואה שלמה.
|
|
|
|
|
מאמון איש יקר מהר מאוד תהיה צריך ללמוד לחיות עם פריצת הדיסק,לצערי אין שום תרופת פלא פרט לניתוח שהסיכוים קלושים והסיכון גדול ,אחוזי ההצלחה בנתוחים מסוג זה מעטים במיוחד. הזמן יעשה את שלו ועד מהרה תילמד לחיות עם התופעה, זה עניין של הרגל, כוח הרצון גובר על כל מיחשול. לעניין הדייג יושב, עומד, שוכב,עמידת ראש,אצלך זה לא משנה במאומה אתה ידידי רב אומן ,רב פעלולים ודייג בחסד המסוגל לדוג עם ידיים קשורות ותמיד תמצא את הדרך איך לשלוף דגים לסל. מאמון שתהיה לי בריא חביבי והמשך דייג פורה ומהנה.
הדייג והים מהצפון יוסי סרגוס
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
קודם כל תהיה בריא חוץ מזה שאתה דייג אומן  אתה מכור בצורה קשה  בחיאת שלומי...תצביע רק על בנאדם אחד כאן שלא מכור קשה לדייג  כולנו  באותה סירה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
רפואה שלמה אחי  על דייג אתה לא תוותר, אז לפחות תקפיד על מנוחה וטיפול מסייע.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
רפואה שלמה אחי  על דייג אתה לא תוותר, אז לפחות תקפיד על מנוחה וטיפול מסייע. 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|