פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מנהל תחזוקה |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מנהל תחזוקה (נקרא 7221 פעמים) |
הדפסה |
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם 
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ואני חשבתי שזה משהוא כמו
e t. phone home
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים.... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  איתמר ואני משחקים ב"מצא את הטרול ואל תרשה לו לזחול אלא מלא פיו בחול ותעיף אותו למקום בו היה אתמול..." משחק מאוד מהנה ומספק
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  איתמר ואני משחקים ב"מצא את הטרול ואל תרשה לו לזחול אלא מלא פיו בחול ותעיף אותו למקום בו היה אתמול..." משחק מאוד מהנה ומספק חשיפפפפפההה !!!! 
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
אני תוציאו ממני כלום, אבל עוד שעתיים אני בים :-)
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איפה? לא לדאוג סקויד, ציידתי אותו בג'יפיאס...  היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  סקוויד, טל מקנא לך או שנדמה לי?  ולמי שממש מסוקרן, נראה שהפעילות מושכת לכאן ספאמרים מחו"ל, נרשמים כחברים וגם מציעים ויאגרות וכו'- הצמד הלוהט חוסם ומוחק כל יום כמה כאלה- גם כדי שלא יגדילו מלאכותית את מספר החברים, וגם כדי שאנשים לא יקנו ויאגרות שאז לא יהיה להם זמן ללכת לדוג... 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
איפה? לא לדאוג סקויד, ציידתי אותו בג'יפיאס...  היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  סקוויד, טל מקנא לך או שנדמה לי?  ולמי שממש מסוקרן, נראה שהפעילות מושכת לכאן ספאמרים מחו"ל, נרשמים כחברים וגם מציעים ויאגרות וכו'- הצמד הלוהט חוסם ומוחק כל יום כמה כאלה- גם כדי שלא יגדילו מלאכותית את מספר החברים, וגם כדי שאנשים לא יקנו ויאגרות שאז לא יהיה להם זמן ללכת לדוג...  השאלה היא האם כאשר משפשפים מקל דיג עם ויאגרה , הוא לא נהיה ארוך יותר ? וחזק יותר ? כנ'ל לגבי החוט....  אולי הם מנסים לומר לנו משהו הספאמרים האלו ?  נראה לי שהאבו נפחא משתמש בויאגרה .... 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איפה? לא לדאוג סקויד, ציידתי אותו בג'יפיאס...  היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  סקוויד, טל מקנא לך או שנדמה לי?  ולמי שממש מסוקרן, נראה שהפעילות מושכת לכאן ספאמרים מחו"ל, נרשמים כחברים וגם מציעים ויאגרות וכו'- הצמד הלוהט חוסם ומוחק כל יום כמה כאלה- גם כדי שלא יגדילו מלאכותית את מספר החברים, וגם כדי שאנשים לא יקנו ויאגרות שאז לא יהיה להם זמן ללכת לדוג...  השאלה היא האם כאשר משפשפים מקל דיג עם ויאגרה , הוא לא נהיה ארוך יותר ? וחזק יותר ? כנ'ל לגבי החוט....  אולי הם מנסים לומר לנו משהו הספאמרים האלו ?  נראה לי שהאבו נפחא משתמש בויאגרה ....  אני חושב שהויאגרה הופכת את המקל ל-Fast action 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איפה? לא לדאוג סקויד, ציידתי אותו בג'יפיאס...  היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  סקוויד, טל מקנא לך או שנדמה לי?  ולמי שממש מסוקרן, נראה שהפעילות מושכת לכאן ספאמרים מחו"ל, נרשמים כחברים וגם מציעים ויאגרות וכו'- הצמד הלוהט חוסם ומוחק כל יום כמה כאלה- גם כדי שלא יגדילו מלאכותית את מספר החברים, וגם כדי שאנשים לא יקנו ויאגרות שאז לא יהיה להם זמן ללכת לדוג...  השאלה היא האם כאשר משפשפים מקל דיג עם ויאגרה , הוא לא נהיה ארוך יותר ? וחזק יותר ? כנ'ל לגבי החוט....  אולי הם מנסים לומר לנו משהו הספאמרים האלו ?  נראה לי שהאבו נפחא משתמש בויאגרה ....  אני חושב שהויאגרה הופכת את המקל ל-Fast action  אתם שניכם קרועים לגמרי  אני חושב שהשרשור הזה עושה טוב לשריטות שלנו 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה? לא לדאוג סקויד, ציידתי אותו בג'יפיאס...  היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  סקוויד, טל מקנא לך או שנדמה לי?  ולמי שממש מסוקרן, נראה שהפעילות מושכת לכאן ספאמרים מחו"ל, נרשמים כחברים וגם מציעים ויאגרות וכו'- הצמד הלוהט חוסם ומוחק כל יום כמה כאלה- גם כדי שלא יגדילו מלאכותית את מספר החברים, וגם כדי שאנשים לא יקנו ויאגרות שאז לא יהיה להם זמן ללכת לדוג...  השאלה היא האם כאשר משפשפים מקל דיג עם ויאגרה , הוא לא נהיה ארוך יותר ? וחזק יותר ? כנ'ל לגבי החוט....  אולי הם מנסים לומר לנו משהו הספאמרים האלו ?  נראה לי שהאבו נפחא משתמש בויאגרה ....  אני חושב שהויאגרה הופכת את המקל ל-Fast action  כן, אבל הוא פאסט למשך.... כמה דקות - רבע שעה, לא? בעצם, תלוי בשיטת הדיג.... אם אתה עושה ג'יג ומקפיץ או סתם מנדנד איזה מאדאי.
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
איפה? לא לדאוג סקויד, ציידתי אותו בג'יפיאס...  היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  סקוויד, טל מקנא לך או שנדמה לי?  ולמי שממש מסוקרן, נראה שהפעילות מושכת לכאן ספאמרים מחו"ל, נרשמים כחברים וגם מציעים ויאגרות וכו'- הצמד הלוהט חוסם ומוחק כל יום כמה כאלה- גם כדי שלא יגדילו מלאכותית את מספר החברים, וגם כדי שאנשים לא יקנו ויאגרות שאז לא יהיה להם זמן ללכת לדוג...  השאלה היא האם כאשר משפשפים מקל דיג עם ויאגרה , הוא לא נהיה ארוך יותר ? וחזק יותר ? כנ'ל לגבי החוט....  אולי הם מנסים לומר לנו משהו הספאמרים האלו ?  נראה לי שהאבו נפחא משתמש בויאגרה ....  אני חושב שהויאגרה הופכת את המקל ל-Fast action  כן, אבל הוא פאסט למשך.... כמה דקות - רבע שעה, לא? בעצם, תלוי בשיטת הדיג.... אם אתה עושה ג'יג ומקפיץ או סתם מנדנד איזה מאדאי. לפי דעתי כול עוד אין  בצד השני הוא נשאר פאסט 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
 |
|
|
איפה? לא לדאוג סקויד, ציידתי אותו בג'יפיאס...  היי אתה שם באדום כן כן מנהל תחזוקה תגיד אין לך שם ?? אתה גם דייג  איך מתחזקים רולר  אתה אדם  מנהל התחזוקה מתחזק את האתר בהעדרו של האלפרון איתמר ואני חולקים יחדיו בתואר המפוקפק  מי מתחזק למי שם , ואת מה ?  זה מידע חשוב לחברים....  סקוויד, טל מקנא לך או שנדמה לי?  ולמי שממש מסוקרן, נראה שהפעילות מושכת לכאן ספאמרים מחו"ל, נרשמים כחברים וגם מציעים ויאגרות וכו'- הצמד הלוהט חוסם ומוחק כל יום כמה כאלה- גם כדי שלא יגדילו מלאכותית את מספר החברים, וגם כדי שאנשים לא יקנו ויאגרות שאז לא יהיה להם זמן ללכת לדוג...  השאלה היא האם כאשר משפשפים מקל דיג עם ויאגרה , הוא לא נהיה ארוך יותר ? וחזק יותר ? כנ'ל לגבי החוט....  אולי הם מנסים לומר לנו משהו הספאמרים האלו ?  נראה לי שהאבו נפחא משתמש בויאגרה ....  אני חושב שהויאגרה הופכת את המקל ל-Fast action  כן, אבל הוא פאסט למשך.... כמה דקות - רבע שעה, לא? בעצם, תלוי בשיטת הדיג.... אם אתה עושה ג'יג ומקפיץ או סתם מנדנד איזה מאדאי. לפי דעתי כול עוד אין  בצד השני הוא נשאר פאסט  פאסט...אבל פרוגרסיב.... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|