אהלן חברים יקרים ראשית תודה רבה לכולם על התגובות החמות
תודה לכל אחד ואחד מכם מאחל לכם את אותן מילים כפול שתיים !!!
הדג נלקח הביתה , וכבר אתמול בצהריים טוגן ואני ממליץ בחום על אכילתו !
פשוט דג טעים , לא שמן , מאוד רזה , עסיסי וללא עצמות רבות ונוח בניקיונו .
המתכון רגיל לגמרי , לקמח את הדג עם תבלינים ולהכניס לשמן .
בנוסף הושארו חתיכות להכנה בתנור וכאשר מתכון זה יוכן אפיץ אותו גם כן .
פרטים על הציוד : לאחר מספר ניסיונות באזור ובעקבות שיחי הפטל החלטתי
לדוג באזור עם חכת סבידות שלושה מטרים רולר מידה 5000 חוט 0.30 P-LINE
חוט לקרסים מידה 0.40 וקרסים מידה 3/0 - 4/0 הפעם שמתי קרסים מאוד חזקות
של חברת קוברה . הקרסים נקנו במכירת החיסול של החנות בעכו FISHING HOUSE .
לאחר פתיחת קרסים החלטתי לשים קץ לבלאגן וללכת על מוצר חזק מאוד .
שנה טובה ומוצלחת לכולנו !

כי