קצת על עצמי,
שמי גיא,בן 38 ומתגורר במרחק 10 דקות נסיעה מגשר אריק והכנרת.
את חווית הדיג הראשונה שלי בכנרת כבר שכחתי למען האמת אבל כנראה שהיא הייתה חוויה מוצלחת כי מאז ועד היום אני לא מסוגל להפסיק...
אם לפחות פעם בשבוע אני לא רואה את המים הזורמים שבירדן, שומע צרצרים וצפרדעים ונעקץ לפחות 20 פעם ע"י היתושים, השבוע לא יכול לעבור...
עם סקרנות אינסופית שמניעה אותי לחקור וללמוד כול פיסת מידע שאני נתקל בה שקשורה בדיג במים המתוקים גיליתי עולם מופלא שטומן בחובו הפתעות מדהימות

לא רק דגים גדולים וחוויות מטורפות אלא גם מערכת אקולוגית מורכבת ומרתקת שמושפעת בקלות מאיתנו בני האדם.
את הפורום הזה שמחתי לקבל לידי משתי סיבות עיקריות

האחת, חלוקת הידע שצברתי עם השנים עם שאר הדייגים על מנת שיוכלו ללמוד, להכיר ולחוות ולו רק חלק קטן מההנאה העצומה בעולם המופלא הזה של דיג במים מתוקים שקיים כאן אצלנו מתחת לאף ושרבים אפילו לא יודעים על קיומו.
השנייה, הגברת המודעות לסובב אותנו והשפעתנו על המערכת הרגישה הזו שמספקת לנו הנאה כה גדולה.
שמירה על ערכי טבע מוגנים ונתונים בסכנה כאחד מתוך אידיאולוגיה שתשמר את הקיים ותמנע את ההתדרדרות שאנו רואים בכול מקום אחר שאנו מכירים.
או בקיצור, פתיחות תודעתית ובקרה עצמית.
כאן בפורום תוכלו להתעדכן על מצב הדיג בגזרת המים המתוקים שבצפון, לדון על שיטות דיג וציוד וכמובן לשאול כול מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או שלא היה לכם את מי לשאול...)

אם אתם צעירים או מבוגרים, קרובים או רחוקים, זה לא משנה...

אם אתם אוהבים לדוג במים מתוקים, זה המקום!

גלישה מהנה ומעשירה לכולם,
בברכה,
גיא