|
איזה דוחחחח  איזה תוצאה!!!!  איזה דיג!!!!!  אהבתי את המשפט: "לא היה זמ לפיפי" בהצלחה בבאות.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
argi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו שנאמר יגעת ומצאת תאמין האמנתם וזכיתם ליציאת דייג קסומה 
|
|
|
|
|
כל הכבוד דוד דוח קצר ולעניין,מחכים לדוח על אמול
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
WOw מפלצות אחת אחת
|
|
|
|
|
סחתיין יא סמאח  אחלה צייד ואחלה תוצאות 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחטיין סאמח, אתה דייג אחד הטובים שאני מכיר, לא הולך למקומות בדוקים ותמיד חוקר ומנסה להשיג מקומות חדשים ומנסה ללמוד ולא מתעצל כל הכבוד  . דבר שני כמובן סחטיין על הטוניות נראה לי פייט ממש כיפי (איך אפשר שלא להתמכר לדייג הזה??) תודה אביב בקרוב אצלך... 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה יפה נפלתם על יום מדהים וכמה טוב  ממה שהבנתי מהסקיפר ( אשרף ) שהיו המון בריחות וקריעות ..מה שאומר שיכולם לצאת עם עוד דגים אבל בכלל המספר יפה מאד  גם 4 חברה בחסקה זה יותר מדי במיוחד לדיג מסוג זה ..לטעמי מקסימום 3 אנשים בהצלחה בבאות אהלן מאמון לגבי 4 אנשים, מסכים לגמרי, רק 3 אנשים-אפילו אם מנוסים... אצלנו התכנון היה 3 אנשים, קצת חוסר תיאום הביא ל4 אנשים, אבל קיבלנו פיצוי מצד אחר עם חבורה טובה... אצלי היו שני שחרורים רגילים, קשה להגיע "לנקיון" יותר מזה. קריעות וסיבוכים נוספים אצל שאר החברה בגלל כשלים בציוד או קלאץ סגור או רולר לא איכותי וכו'. למזלנו לא היה קריעות בגלל סיבוך חוטים, למרות שהיתה פעם עם 4 נעילות במקביל...מה שכן שחרור בגלל חוטים מצטלבים כן קרה... 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד סאמח  אני שמח בשבילך.יום נדיר היה לכם עם כל כך הרבה תקיפות. מחכה בקוצר רוח שיגיעו להרצליה. תמשיך להנות ולפנק אותנו עם דוחות של אקשן!!! גיא אהלן גיא טוב לראות אותך פה... אם בדרך להרצליה הפלמידות יעצרו בג'סר, אני אספר לך שהם בדרך אליך......  בינתיים לא ממש מבקרות...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסף וסאמח - שמח לשמוע על היציאה המהנה שלכם אין ספק שחברו להם 2 אנשים יוצאים מן הכלל  חוויה מדהימה שמקווה לממש גם כן ביום מן הימים. כל הכבוד - ותודה על התמונות  אכן עדי, אתה חייב לממש...אל תהסס אפילו, אבל צא עם סקיפם ואנשים שמנוסים בסגנון זה...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זה הדוח הקצר הזה סאמח?! הפלמידות עייפו אותך?!!  אחרי שחווית אתה יודע, אין כמו האדרנלין של מרדפי טוניות בז'רז'ור (לידיעת אנשי המרכז והדרום: בצפון טוניות מכונות "פלמידות"...), ואין כמו המלחמה שהן נותנות בסגנון הדיג הזה עם חוט לא עבה ומקלות ארוכים... חוויה של דיג במיטבו.... ומענין מה דייג החוף שלנו יוסף חושב על החוויה הזו....  שמח עבורכם על שעליתם על הרתיחות וחוויתם את התפיסות, סך הכל הוצאתם יפה מאוד ולגבי ההנאה- מידיעה אישית נהניתם מאוד...  אכן רפי, אדרנלין במיטבו שנה שעברה קיבלתי יופי של שעורים עם מאמון וגם הלך טוב... הלך טוב גם עם איתור הלהקות (גם של הדגים וגם של הציפורים)...כרגע זה היישום העצמאי... יוסף לדעתי נפל בקסם של השיטה הזו...אין לו ברירה.... אני כמובן מת על סגנון זה ונהניתי מאוד... הדוח אכן "ח'פיף" מחוסר זמן.....מה לעשות, מצטער הפעם... 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה זה הדוח הקצר הזה סאמח?! הפלמידות עייפו אותך?!!  אחרי שחווית אתה יודע, אין כמו האדרנלין של מרדפי טוניות בז'רז'ור (לידיעת אנשי המרכז והדרום: בצפון טוניות מכונות "פלמידות"...), ואין כמו המלחמה שהן נותנות בסגנון הדיג הזה עם חוט לא עבה ומקלות ארוכים... חוויה של דיג במיטבו.... ומענין מה דייג החוף שלנו יוסף חושב על החוויה הזו....  שמח עבורכם על שעליתם על הרתיחות וחוויתם את התפיסות, סך הכל הוצאתם יפה מאוד ולגבי ההנאה- מידיעה אישית נהניתם מאוד...  גם בדרום הטוניות נקראות פלמידות {לפחות איפה שאני דג } הם מאותה משפחה אבל לפי מה שאני מכיר הפלמידה נראית שונה קצת {היא יותר צרה וארוכה} בכל אופן למרות שלא הרחבתה בדו"ח נראה שהייתה שם חגיגה האם השתמשתה בכבל{wire} איזה גייגים ואיזה קרסים?   ?  שוקי, אכן מחוסר זמן לא שמתי דוח מפורט. תשאל מה שאתה רוצה ובכיף אענה... לגבי ו"וואיר" לא צריך כי השיניים שלהם קטנות ואין פחד שיחתכו חוט-בניגוד לפלמוד למשל...וניקלים כפי שכתב יוסף (האלקו+מאיא)...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
[ אהלן דירגאם, ברוך הבא איש הלוקוסים... הדוח נכנס........
|
|
|
|
|
סתחתיין חברים ניראה שהיתה לכם חוויה בלתי רגילה יופי של תפיסות אכן ניראה שהדייג הזה מלא באנדרנלין ולחץ בזמן שמגיעים לרתיחה וכולם באטרף אני חייב להרגיש את החוויה הזאת אתם משגעים אותי כבר.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|