סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ענק סאמח יתותח. מחכה בקוצר רוח לתמונות
עודכן שלומי 
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סאמח מאוד נהניתי מהדייג והנה קצת תמונות
יוסף, היה כיף להכיר מעבר לעולם הווירטואלי...היה מאוד כיף לכולנו איתך  אינשאללה עוד יציאות משותפות כאלו
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן, סגנון שמאוד מומלץ לנסות (לפחות, אם לא להתמכר לו) 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מדוח לדוח על מרדפי הטוניות אני מתחיל כבר להשתגע מזה. יאללה שיגיעו כבר לכאןןן גם . איך אני שמח בשבילך סאמח על יום מלא אקשן. איזה ציוד השתמשת? המון בהצלחה בהמשך אחלה חוויה עברתם  אהלן דודו תודה על השמחה שלך בשבילי, אתה אחלה איש... ציוד, חוט טרבוקו 45 רולר מעאפן כלשהו עם ידית קטנה שמעייפת את קצוות האצבעות (צריך משהו עם ידית גדולה כמו לג'יגינג) מקל רון טומפסון sea boat" אני חושב... אני בודק בגזרת ג'יסר אם וכמה יש אותם...אם כן אתה מוזמן...ועוד הזמנה גם לג'יגינג כמובן... גזרת עכו, היא הכי טובה ויש עליה קבלות אבל לא הולך להשקיע בזה השנה כנראה בגלל ההתמקדות בפרוייקט ג'יסר 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה סאמח אנחנו מגיעים....מברוק
יאללה ערן בהצלחה, אתה חייב סגירת חשבון (שדומני עוד לא עשית, נכון?  )
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סחטיין סאמח, אתה דייג אחד הטובים שאני מכיר, לא הולך למקומות בדוקים ותמיד חוקר ומנסה להשיג מקומות חדשים ומנסה ללמוד ולא מתעצל כל הכבוד  . דבר שני כמובן סחטיין על הטוניות נראה לי פייט ממש כיפי (איך אפשר שלא להתמכר לדייג הזה??)
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יפה יפה נפלתם על יום מדהים וכמה טוב  ממה שהבנתי מהסקיפר ( אשרף ) שהיו המון בריחות וקריעות ..מה שאומר שיכולם לצאת עם עוד דגים אבל בכלל המספר יפה מאד  גם 4 חברה בחסקה זה יותר מדי במיוחד לדיג מסוג זה ..לטעמי מקסימום 3 אנשים בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
כל הכבוד סאמח  אני שמח בשבילך.יום נדיר היה לכם עם כל כך הרבה תקיפות. מחכה בקוצר רוח שיגיעו להרצליה. תמשיך להנות ולפנק אותנו עם דוחות של אקשן!!! גיא
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יוסף וסאמח - שמח לשמוע על היציאה המהנה שלכם אין ספק שחברו להם 2 אנשים יוצאים מן הכלל  חוויה מדהימה שמקווה לממש גם כן ביום מן הימים. כל הכבוד - ותודה על התמונות 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
נחמד מאוד כל הכבוד חברה אחלה בוניטוס
תמשיכו לככב ולהנות .
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה זה הדוח הקצר הזה סאמח?! הפלמידות עייפו אותך?!!  אחרי שחווית אתה יודע, אין כמו האדרנלין של מרדפי טוניות בז'רז'ור (לידיעת אנשי המרכז והדרום: בצפון טוניות מכונות "פלמידות"...), ואין כמו המלחמה שהן נותנות בסגנון הדיג הזה עם חוט לא עבה ומקלות ארוכים... חוויה של דיג במיטבו.... ומענין מה דייג החוף שלנו יוסף חושב על החוויה הזו....  שמח עבורכם על שעליתם על הרתיחות וחוויתם את התפיסות, סך הכל הוצאתם יפה מאוד ולגבי ההנאה- מידיעה אישית נהניתם מאוד... 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מה זה הדוח הקצר הזה סאמח?! הפלמידות עייפו אותך?!!  אחרי שחווית אתה יודע, אין כמו האדרנלין של מרדפי טוניות בז'רז'ור (לידיעת אנשי המרכז והדרום: בצפון טוניות מכונות "פלמידות"...), ואין כמו המלחמה שהן נותנות בסגנון הדיג הזה עם חוט לא עבה ומקלות ארוכים... חוויה של דיג במיטבו.... ומענין מה דייג החוף שלנו יוסף חושב על החוויה הזו....  שמח עבורכם על שעליתם על הרתיחות וחוויתם את התפיסות, סך הכל הוצאתם יפה מאוד ולגבי ההנאה- מידיעה אישית נהניתם מאוד...  גם בדרום הטוניות נקראות פלמידות {לפחות איפה שאני דג } הם מאותה משפחה אבל לפי מה שאני מכיר הפלמידה נראית שונה קצת {היא יותר צרה וארוכה} בכל אופן למרות שלא הרחבתה בדו"ח נראה שהייתה שם חגיגה האם השתמשתה בכבל{wire} איזה גייגים ואיזה קרסים?   ? 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יוסף וסאמח - שמח לשמוע על היציאה המהנה שלכם אין ספק שחברו להם 2 אנשים יוצאים מן הכלל  חוויה מדהימה שמקווה לממש גם כן ביום מן הימים. כל הכבוד - ותודה על התמונות  תודה עדי אני מאוד אשמח אם תצטרף דרך אגב זאת פעם ראשונה שלי בסגנון הזה
|
|
|
|
|
מה זה הדוח הקצר הזה סאמח?! הפלמידות עייפו אותך?!!  אחרי שחווית אתה יודע, אין כמו האדרנלין של מרדפי טוניות בז'רז'ור (לידיעת אנשי המרכז והדרום: בצפון טוניות מכונות "פלמידות"...), ואין כמו המלחמה שהן נותנות בסגנון הדיג הזה עם חוט לא עבה ומקלות ארוכים... חוויה של דיג במיטבו.... ומענין מה דייג החוף שלנו יוסף חושב על החוויה הזו....  שמח עבורכם על שעליתם על הרתיחות וחוויתם את התפיסות, סך הכל הוצאתם יפה מאוד ולגבי ההנאה- מידיעה אישית נהניתם מאוד...  רפי זאת חוויה מדהימה מאוד נהניתי מהפייט וכשדג הצליח להשתחרר נשארתי COOL כאילו שלא קרה כלום
|
|
|
|
|
מה זה הדוח הקצר הזה סאמח?! הפלמידות עייפו אותך?!!  אחרי שחווית אתה יודע, אין כמו האדרנלין של מרדפי טוניות בז'רז'ור (לידיעת אנשי המרכז והדרום: בצפון טוניות מכונות "פלמידות"...), ואין כמו המלחמה שהן נותנות בסגנון הדיג הזה עם חוט לא עבה ומקלות ארוכים... חוויה של דיג במיטבו.... ומענין מה דייג החוף שלנו יוסף חושב על החוויה הזו....  שמח עבורכם על שעליתם על הרתיחות וחוויתם את התפיסות, סך הכל הוצאתם יפה מאוד ולגבי ההנאה- מידיעה אישית נהניתם מאוד...  גם בדרום הטוניות נקראות פלמידות {לפחות איפה שאני דג } הם מאותה משפחה אבל לפי מה שאני מכיר הפלמידה נראית שונה קצת {היא יותר צרה וארוכה} בכל אופן למרות שלא הרחבתה בדו"ח נראה שהייתה שם חגיגה האם השתמשתה בכבל{wire} איזה גייגים ואיזה קרסים?   ?  לא השתמשנו ב- WIRE ניקילים 50-70 גרם HALKO+MAYA עבדו מצויין
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|