|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מצד שני, אם מוטי במשמרת, ייש לדרום/מרכז סיכוי....  ;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ההפך. מי שתפס הכי הרבה זה אייל. מוטי עם 6 סטים היה חלש  אלי חכה חכה יש גומלין אני משחיז קרסים מעכשיו  בזבוז זמן יקר
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
מוטי תכין גם את התולעים יותר חשוב מהכל
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדרום הכי טובים! תראו להם מה זה
מחמם מרחוק?
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי תכין גם את התולעים יותר חשוב מהכל
אחי לא צריך תולעים אני הולך בגדול הפעם יהיה  אני הולך לחנות לקנות דגים 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
סקוויד נעשה כמו פעם שעברה, ניתן להם לדבר כמה הם יקרעו אותנו כל השבוע , ונראה אם הם ידברו אחרי המפגש  מוטי גם בלי לקנות דגים אנחנו לא נפסיד תהיה בטוח
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יאללה אלי אם זה יהיה קרוב אליי אני מגיע ואז נקרע לצפון את הצורה
כנ''ל  תסבירו לי שניכם מה זה קרוב ? המיפגש הקודם היה מרחק הטלת בומבט ממכם, ולא באתם  ולגבי הצפוניים, אם לא מסתדר לכם זה הפסד טכני 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כנ''ל  תסבירו לי שניכם מה זה קרוב ? המיפגש הקודם היה מרחק הטלת בומבט ממכם, ולא באתם  ולגבי הצפוניים, אם לא מסתדר לכם זה הפסד טכני  עדי שהצפוניים לא יהיו אין מצב ,אני מכין את הציוד חברים 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
דרך אגב במפגש שהיה ,הייתי עם מקל אחד מאוד פשוט ורולר אוקומה אקסייד בקיצור מה שאני אומר פה דרומיים תכינו איזה ציוד שאתם רוצים זה לא ישנה את העובדה שנקרע אותכם
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
יש לי רעיון גדול מרכז /ודרום יש מקום בצפון לדייג ויש גם דגים  אני מחכה שתגיעו לכאן ואז אנחנו ננצח בכל מצב 
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
חברים מאוד רוצה אבל השבוע אני עובד לילה בשבוע הבא אין בעיה בכלל בכיף  וגם יהיה זמן לאנשים להתארגן  השבט אמר דברו  מצד שני, אם מוטי במשמרת, ייש לדרום/מרכז סיכוי....  ;D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ההפך. מי שתפס הכי הרבה זה אייל. מוטי עם 6 סטים היה חלש  אלי חכה חכה יש גומלין אני משחיז קרסים מעכשיו  מוטי תרגיע שלא תשחיז יותר מדי
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מוטי צודק גומלין צריך להיות בחוף הבית של המנצחים במיקרה הזה הצפונים 
|
|
|
|
|
|
|
כנ''ל  תסבירו לי שניכם מה זה קרוב ? המיפגש הקודם היה מרחק הטלת בומבט ממכם, ולא באתם  ולגבי הצפוניים, אם לא מסתדר לכם זה הפסד טכני  צודק עדי אבל פשוט זה היה באמצע שבוע ויום אחרי זה יש לי לימודים אז לא יכולתי להגיע אין לי בעיה באותו מקום אפילו באשדוד או אשקלון או זיקים אבל רק שזה יהיה בסופ"ש
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
כנ''ל  תסבירו לי שניכם מה זה קרוב ? המיפגש הקודם היה מרחק הטלת בומבט ממכם, ולא באתם  ולגבי הצפוניים, אם לא מסתדר לכם זה הפסד טכני  צודק עדי אבל פשוט זה היה באמצע שבוע ויום אחרי זה יש לי לימודים אז לא יכולתי להגיע אין לי בעיה באותו מקום אפילו באשדוד או אשקלון או זיקים אבל רק שזה יהיה בסופ"ש זה היה ביום חמישי ולרובנו זה סופ"ש
|
|
|
|
|
|
|
כנ''ל  תסבירו לי שניכם מה זה קרוב ? המיפגש הקודם היה מרחק הטלת בומבט ממכם, ולא באתם  ולגבי הצפוניים, אם לא מסתדר לכם זה הפסד טכני  צודק עדי אבל פשוט זה היה באמצע שבוע ויום אחרי זה יש לי לימודים אז לא יכולתי להגיע אין לי בעיה באותו מקום אפילו באשדוד או אשקלון או זיקים אבל רק שזה יהיה בסופ"ש זה היה ביום חמישי ולרובנו זה סופ"ש ובשבילי זה לא סופ"ש אז אם אפשר בסופ"ש אני מגיע
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חברים אני רוצה להסביר ,יש אנשים ששומרים שבת ויום שישי אפשר רק בבוקר זה גם לא מתאים ,כי יש לעשות דברים לשבת ועוד דבר אני לא אוהב על האש בבוקר  אז יום חמישי זה הכי נורמלי וטוב לכולם במיוחד שזה בלילה  חברים אני גם המאמץ שאני עושה להגיע למפגש הוא קשה מאוד גם אני אחרי העבודה זה לא קל אבל בשביל מפגש חברים אני מוכן להכל 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|