פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הפלג הצפוני נותן בראש - אחד, שניים, ושלוש ......ועשרים ושניים |
עמודים: 1 ... 3 4 [5]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הפלג הצפוני נותן בראש - אחד, שניים, ושלוש ......ועשרים ושניים (נקרא 13883 פעמים) |
הדפסה |
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
מוטי שמע הם מתביישים, אחרי שהם דיברו כל השבוע כמה הם הולכים לקרוע אותנו ובסוף הם קיבלו  אם אני הייתי במקומם גם אני לא הייתי מדבר
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי שמע הם מתביישים, אחרי שהם דיברו כל השבוע כמה הם הולכים לקרוע אותנו ובסוף הם קיבלו  אם אני הייתי במקומם גם אני לא הייתי מדבר אהההההההההההההההההההה בסדר עכשיו אני מבין 
|
-------------------------------
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אך אך שיקה דיבורים כמו חול (ים) יש הרבה גיבורים כמוך שמנגבים את הדמעות עם סבידה  תשאל את החברה מהדרום  מוזר מאוד חברים הדרום לא מגיב המרכז לא מגיב מה קורה כאן  הם תמנו ראשם בחול 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אך אך שיקה דיבורים כמו חול (ים) יש הרבה גיבורים כמוך שמנגבים את הדמעות עם סבידה  תשאל את החברה מהדרום  מוזר מאוד חברים הדרום לא מגיב המרכז לא מגיב מה קורה כאן  הם תמנו ראשם בחול  הם בכלל יצאו לדיג בחמישי שעבר?? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
לא ברחנו אנחנו עדיין כאן חברים.
קודם כל שמחים שנהניתם,חבל שלא נחכו יותר חברים במפגשים,גם שלכם וגם שלנו. הים היה באמת מבורבר נורא ואנחנו נחכה לגומלין.
אין ספק ש 1:0 לצפוניים.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אלי אחי הכל בהומור אח יקר  אתה צודק חבל שלא היו עוד ,אבל לא נורא היה בסדר גמור אחלה מפגש 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא ברחנו אנחנו עדיין כאן חברים.
קודם כל שמחים שנהניתם,חבל שלא נחכו יותר חברים במפגשים,גם שלכם וגם שלנו. הים היה באמת מבורבר נורא ואנחנו נחכה לגומלין.
אין ספק ש 1:0 לצפוניים.
זו הגישה  התחרות הזו מיועדת למפגשים והנאה, לא לנקודות ותוצאות...  בסיבוב הבא, הכול יכול להיות... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צפון 
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום