פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הפלג הצפוני נותן בראש - אחד, שניים, ושלוש ......ועשרים ושניים |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הפלג הצפוני נותן בראש - אחד, שניים, ושלוש ......ועשרים ושניים (נקרא 13911 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נחמד אלה תמונות אבל הסרגוסים היו ממש קטנים באיזה מספר קרסים השתמשתם ?
לא ניסתם לכוון לסרגוסים הקצת יותר גדולים עם קרסים יותר גדולות?
היו קטנים אבל היו גם גדולים ,הקטנים קבלו תמונה וחזרו לים  אבל יותר טוב מכלום 
|
-------------------------------
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני מחכה לדוח של המרכז ,  גם דוח ללא דגים זה דוח 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עבדנו עם כל מיני סוגי קרסים ממידה 3 ועד 8 קרסים עם צוואר ארוך יעודים לתולעים וגם סירקל הדגים נתפסו אל כולם כולל סרגוס פיצפון שניתפס על סירקל גודל 4
|
|
|
|
|
עבדנו עם כל מיני סוגי קרסים ממידה 3 ועד 8 קרסים עם צוואר ארוך יעודים לתולעים וגם סירקל הדגים נתפסו אל כולם כולל סרגוס פיצפון שניתפס על סירקל גודל 4 פשש יפה
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
אחלה של מפגש 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אומנם קצת באיחור מה לעשות צריך להשלים שעות שינה חזרתי ב 3 לפנות בוקר וקמתי לעבוד ב 6  אבל היה שווה כל רגע  מקום מדהים מזג אוויר ניפלא אוכל ושתיה בשפע דגים ששיתפו פעולה חברים מדהימים ואוירה מעולה בקיצור היה אחלה מפגש שווה את החוסר בשעות שינה מקווה למפגש נוסף בקרוב 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מצטער שזה בקצרה פשוט אין לי זמן לחברה הדרום מרכז תפסיקו כבר עם האיומים תבוסה של 22 -0 אפילו בכדורסל זה נדיר תתחילו לקחת את עצמכם בידיים ובואו לצפון למפגש דייג כולל דגים לא רק בשר אלכוהול שתיה קלה צלעות כבש סטייק אנטריקות T-BON או שזה גם לא היה לכם  לחברה הנהדרים שהם ראשון: צור שניים : אייל ואביב שלישי : טל רביעים : מוטי פופר(אני זוכר את שמו  ) והבן של מוטי (שגם את שמו אני לא זוכר  ) ואחרון חביב אני :יריב סוגר את הנבחרת קצת באיחור  היה כף קצר מדי אבל מעוד מהנה שבת שלום וחג שמח לכול צוות צפון מרכז דרום ושאר חברי הפורום 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
יפה מאוד אין ספק שחובת ההוכחה היא עלינו לא רק בדיג גם באירגון מפגש כמו שצריך עם על האש וכל השאר
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי פופר(אני זוכר את שמו ) והבן של מוטי (שגם את שמו אני לא זוכר } אנחנו מדברים על פופר- שזה ליאור  והבן שלי שזה שחר  היה אחלה מפגש יריב
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מוטי פופר(אני זוכר את שמו ) והבן של מוטי (שגם את שמו אני לא זוכר } אנחנו מדברים על פופר- שזה ליאור  והבן שלי שזה שחר  היה אחלה מפגש יריב תודה על התיזכורת אולי הבירה עלתה לי לראש 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי פופר(אני זוכר את שמו ) והבן של מוטי (שגם את שמו אני לא זוכר } אנחנו מדברים על פופר- שזה ליאור  והבן שלי שזה שחר  היה אחלה מפגש יריב אהההה ועוד משהו יריב הביא סטייק בגודל של המנגל חברים 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
מוטי פופר(אני זוכר את שמו ) והבן של מוטי (שגם את שמו אני לא זוכר } אנחנו מדברים על פופר- שזה ליאור  והבן שלי שזה שחר  היה אחלה מפגש יריב אהההה ועוד משהו יריב הביא סטייק בגודל של המנגל חברים  מוטי כבר אמרתי שזה תעונה של פגע וברח הפרה חצתה את הכביש שלא במעבר חציה ולא רציתי סתם לעזוב אותה מדממת למות אז לקחתי חתיכה למזכרת וכך נולד הסטייק לא ביג דיל 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי פופר(אני זוכר את שמו ) והבן של מוטי (שגם את שמו אני לא זוכר } אנחנו מדברים על פופר- שזה ליאור  והבן שלי שזה שחר  היה אחלה מפגש יריב אהההה ועוד משהו יריב הביא סטייק בגודל של המנגל חברים  מוטי כבר אמרתי שזה תעונה של פגע וברח הפרה חצתה את הכביש שלא במעבר חציה ולא רציתי סתם לעזוב אותה מדממת למות אז לקחתי חתיכה למזכרת וכך נולד הסטייק לא ביג דיל  
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|