שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
ישלי חכת לייט 10-30 השאלה שלי היא ככה אני מעוניין לדוג איתה בפיתיונות, אז ישלי כמה שאלות. ישלי חבר שהוא גם ככה ועובד עם החכה שלו עם מצוץ מהחוף והוא מביא תוצאות טובות. השאלה שלי עם זה מסוכן לחכה או משהו עם אני ידוג איתה עם מצוף כי היה לי חבר שאין לי מושג איך היה לו חכת אולטרא לייט ונשברה לו החכה  . אני גם מפחד מזה, השאלה שלי אם זה ילך טוב במרינות במגדלאור או חוף כאילו למה זה יותר יתאים. שאלה שלישית - משקולות של בוס יתאימו, ואיך אני יודע כמה הן שוקלות?
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ישלי חכת לייט 10-30 השאלה שלי היא ככה אני מעוניין לדוג איתה בפיתיונות, אז ישלי כמה שאלות. ישלי חבר שהוא גם ככה ועובד עם החכה שלו עם מצוץ מהחוף והוא מביא תוצאות טובות. השאלה שלי עם זה מסוכן לחכה או משהו עם אני ידוג איתה עם מצוף כי היה לי חבר שאין לי מושג איך היה לו חכת אולטרא לייט ונשברה לו החכה  . אני גם מפחד מזה, השאלה שלי אם זה ילך טוב במרינות במגדלאור או חוף כאילו למה זה יותר יתאים. שאלה שלישית - משקולות של בוס יתאימו, ואיך אני יודע כמה הן שוקלות? 10 - 30 זה לא לייט ואי אפשר להשוות לאולטראלייט יכול לעבוד טוב, אם תעבוד נכון. מצוף הטלה במשקל 20 גר' יתן לך הטלות רחוקות לגבי משקל המשקולת... תשקול ותדע 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
ישלי חכת לייט 10-30 השאלה שלי היא ככה אני מעוניין לדוג איתה בפיתיונות, אז ישלי כמה שאלות. ישלי חבר שהוא גם ככה ועובד עם החכה שלו עם מצוץ מהחוף והוא מביא תוצאות טובות. השאלה שלי עם זה מסוכן לחכה או משהו עם אני ידוג איתה עם מצוף כי היה לי חבר שאין לי מושג איך היה לו חכת אולטרא לייט ונשברה לו החכה  . אני גם מפחד מזה, השאלה שלי אם זה ילך טוב במרינות במגדלאור או חוף כאילו למה זה יותר יתאים. שאלה שלישית - משקולות של בוס יתאימו, ואיך אני יודע כמה הן שוקלות? 10 - 30 זה לא לייט ואי אפשר להשוות לאולטראלייט יכול לעבוד טוב, אם תעבוד נכון. מצוף הטלה במשקל 20 גר' יתן לך הטלות רחוקות לגבי משקל המשקולת... תשקול ותדע  אני יכול פשוט לחבר משקולת ולראות אם כבד לא? ועם אני ידוע מצוף אני צריך משקולת?
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ישלי חכת לייט 10-30 השאלה שלי היא ככה אני מעוניין לדוג איתה בפיתיונות, אז ישלי כמה שאלות. ישלי חבר שהוא גם ככה ועובד עם החכה שלו עם מצוץ מהחוף והוא מביא תוצאות טובות. השאלה שלי עם זה מסוכן לחכה או משהו עם אני ידוג איתה עם מצוף כי היה לי חבר שאין לי מושג איך היה לו חכת אולטרא לייט ונשברה לו החכה  . אני גם מפחד מזה, השאלה שלי אם זה ילך טוב במרינות במגדלאור או חוף כאילו למה זה יותר יתאים. שאלה שלישית - משקולות של בוס יתאימו, ואיך אני יודע כמה הן שוקלות? 10 - 30 זה לא לייט ואי אפשר להשוות לאולטראלייט יכול לעבוד טוב, אם תעבוד נכון. מצוף הטלה במשקל 20 גר' יתן לך הטלות רחוקות לגבי משקל המשקולת... תשקול ותדע  אני יכול פשוט לחבר משקולת ולראות אם כבד לא? ועם אני ידוע מצוף אני צריך משקולת? אתה יכול להשתמש במשקולת של 20 גר בלי מצוף
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
מצוף של 2 גרם עם 2 משקולות פאקמן לבוס יעבוד טוב?
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
לא שלומי בקושי אתה תיזרוק אתה תצטרך להתאמץ הרבה בשביל זריקה לך למוכר תגי לו תביא לי משקולת של 20 גרם וזהו לא היה סיבוך ואת החכה הייתי מיעד למרינה בכדי לזהות אכילו קטנות של בורים או בננות
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
לא שלומי בקושי אתה תיזרוק אתה תצטרך להתאמץ הרבה בשביל זריקה לך למוכר תגי לו תביא לי משקולת של 20 גרם וזהו לא היה סיבוך ואת החכה הייתי מיעד למרינה בכדי לזהות אכילו קטנות של בורים או בננות אני רוצה מהחוף בשביל סרגוסים, במרינה עם בוריס זה רק בוס. ובננות אחי אתה הולך לא משנה לאיזה חוף עם שניצל אתה זורק 15 מטר מגלגל והם מתפסות, פעם אחת תפסתי בלי פיתיון חח! כי תמיד אני זורק בשביל ההתחלה בלי ומגלגל ישר בשביל שלא יהיה סיבוכים או משהו.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
לא שלומי בקושי אתה תיזרוק אתה תצטרך להתאמץ הרבה בשביל זריקה לך למוכר תגי לו תביא לי משקולת של 20 גרם וזהו לא היה סיבוך ואת החכה הייתי מיעד למרינה בכדי לזהות אכילו קטנות של בורים או בננות אני רוצה מהחוף בשביל סרגוסים, במרינה עם בוריס זה רק בוס. ובננות אחי אתה הולך לא משנה לאיזה חוף עם שניצל אתה זורק 15 מטר מגלגל והם מתפסות, פעם אחת תפסתי בלי פיתיון חח! כי תמיד אני זורק בשביל ההתחלה בלי ומגלגל ישר בשביל שלא יהיה סיבוכים או משהו. יש מצב אבל רק בחשבון שלא תזרוק כל כך רחוק
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
לא שלומי בקושי אתה תיזרוק אתה תצטרך להתאמץ הרבה בשביל זריקה לך למוכר תגי לו תביא לי משקולת של 20 גרם וזהו לא היה סיבוך ואת החכה הייתי מיעד למרינה בכדי לזהות אכילו קטנות של בורים או בננות אני רוצה מהחוף בשביל סרגוסים, במרינה עם בוריס זה רק בוס. ובננות אחי אתה הולך לא משנה לאיזה חוף עם שניצל אתה זורק 15 מטר מגלגל והם מתפסות, פעם אחת תפסתי בלי פיתיון חח! כי תמיד אני זורק בשביל ההתחלה בלי ומגלגל ישר בשביל שלא יהיה סיבוכים או משהו. יש מצב אבל רק בחשבון שלא תזרוק כל כך רחוק משקולת 20 גרם ו2גרם מצוף לא יעשו את העבודה? בכל מקרה בוא למסרים.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
Eddie
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני משתמש ככה לפעמים.. אין בעיה עם זה והמשקלים אצלי אפילו נמוכים יותר 7-21 אני שם משקולת 20 גרם הזריקות מגיעות 80-50 מטר שזה מספיק ביותר
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אני משתמש ככה לפעמים.. אין בעיה עם זה והמשקלים אצלי אפילו נמוכים יותר 7-21 אני שם משקולת 20 גרם הזריקות מגיעות 80-50 מטר שזה מספיק ביותר
אם אני יהיה עם משקולת 30 גרם ומצוף יהיה יותר טוב לא? בכל מקרה, אין סכנת שבירה לחכה או משהו?
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
שלומי יש סכנת שבירה משקלי הזריקה שלך הם 10-30 לא אז איך אתה תשים משקולת שלושים גרם ומצוף החכה תישבר ולא תעמוד בעומס
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
שלומי יש סכנת שבירה משקלי הזריקה שלך הם 10-30 לא אז איך אתה תשים משקולת שלושים גרם ומצוף החכה תישבר ולא תעמוד בעומס
עם 20 לא יעוף טוב אז לא נראה לי ששווה אבל ננסה מתישהו. בכל מקרה תודה
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
עם 20 לא יעוף טוב אז לא נראה לי ששווה אבל ננסה מתישהו. בכל מקרה תודה עם 20 יעוף מעולה אל תדאג
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
עם 20 לא יעוף טוב אז לא נראה לי ששווה אבל ננסה מתישהו. בכל מקרה תודה עם 20 יעוף מעולה אל תדאג אם נלך לפתיונות אני יקח אותך למקום מעולה בפארק
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|