תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
17/5/2012 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
18:30 | תולעים - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 1 | חמוד |
הדו"ח:
שלום לכולם הרבה זמן לא הייתי פה

אתמול עייף מת יציאה מתבטלת אמרתי לו נילך כבר איזה יום אל תדאג

הוא מתחיל והתמכר לדייג, קונה חכת בוס של DAIWA חמודה מאוד ומתחיל לדוג כבר יש סיבוך הטבעת נשברת מנסים בכל זאת ולא הולך לו, מסדר את הריג זורק סתם במרינה (רציתי ללכת למגדלאור הכי טוב שם

זורק אומר לי בוא נילך אני אומר בסדר מגלגל מרגיש נגיחות החכה מתקפלת (מקל חזק מאוד) מרגיש משהו חזק מאוד אמרתי זה סרגוס בטוח איזה דג יתפס שמה ועוד על תולעים? מביא לידי ולפני זה משתחרר מתבאס מאוד

עולים למעלה למגדלאור שם תולעת חמודה זורק פותח קלאץ כי היה רוח והיה קשה קצת לזהות אכילות, סוגר אותו ואני שוכח שסגרתי מרוב שאני מתהפנט מהים

רואה את המקל מתכופף למים וחשבתי שאם כבר ישמע בזז אז אני ידע שזה דג לא התייחסתי פתאום בום מקבל מכה אמרתי זהו קם מגלגל נגיחות בדרך שאני מביא אותו ואני שמח!

מביא הוקסט טוב שלא ישתחרר והוא מותש אחרי כמה שניות מקרב אותו אליי לא רואה כלום בחולות כמו עיוור מכווןלכיוון הסלעים ומגלגל פתאום בום הוא נופל לסלע עם החוט אבל ישר מגלגל מרים אותו ישר תופס את החוט ומביא אותו למקום מבטחים, חשבתי סרגוס אבל דניס חתיכה מאוד חמודה. אחרי זה עם הבאסה של החבר זריקה 2 אכילות אבל לא נתפס, כנראה להקה וגם מה שברח לי בהתחלה היה דניס כנראה.
היה כיף מאוד בסה''כ אני לא הייתי פעיל כי לא היה לי זמן, אבל אני יחזור מדי פעם לבקר ולפרסם דוחות.
מקווה שנהנתם.
הקטנתי את התמונה=הדג נהיה קטן בתמונה.
התמונה מה4S אז היא שוקלת הרבה ואפשר עד 150KB.
אז אני מעלה מאתר רגיל.