תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/5/2012 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:30-9:00 | ניקל קטן - GT 7.5 G GOLD GLOW IN DARK | בינית ארוכת ראש (קרסין) | המון כולל אחד 1ק"ג + | |
6:30-9:00 | ניקל קטן - קסטמסטר | אמנון מצוי (עדדי) | כמות, כמה סוגים של מושטים |
הדו"ח:
שלום חברים,
אני אנסה לתת כמה שיותר אינפורמציה על היציאה המוצלחת.
אני ואחי הגענו לנקודה בסביבות 6:15 בבוקר, מארגנים את הקיאק והציוד ונכנסים למים סביבות 6:45.
אני התחלתי עם ספינר ואחי עם כפית ולאחר כ20 דקות ללא נגיעה עברתי לקסטמסטר.
ראיתי המון פעילות על שטח העליון של המים (קפיצות ובלאגנים) אז לא נתתי לדמוי לשקוע.
אחרי זמן קצר התחלתי לגלגK לעט לתת הקפצות קטנות על הקרקע ו

נתתי לאחי את הקסטמסטר (שכח את קופסת דמויים שלו בבית) וניסיתי את ה GT לפעם הראשונה.
פשוט לא הפסקנו להכניס ביניות ומושטים מכל הסוגים אחד אחרי השני וגם אחי עם הקסטמסטר.
שתינו קצת בירה פה ושם והמשכנו לעשות ג'יג על הקרקע ולתפוס דגים מכל הסוגים וכל הגדלים.
בסביבות 7:30 כך במרחק של משהו כמו 100מ מהחוף אני מקבל פיצוץ מטורף! המקל שלי נמצא חצי במים, ואחי אומר תפסת שפמנום...האמת גם אני חשבתי כך עד שהדג התחיל לרוץ לצדדים ולא כלפי מעטה.
היה מלחמה פשוט מדהימה עם אולטרה לייט וחוט 1.5 ק"ג.....אחרי כמה דקות הדג עלה למעלה ומרוב התלהבות וצרחות ראינו אנשים יוצאים מאוהלים

בינית ענקית, משהו כמו 40 ס"מ פיתאום הופיעה ליד הקיאק.. ישששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!

איזה הרגשה! כל הבוקר דגים קטנים ופתאום הפתעה מהשמיים!
בקיצור חברים העונה התחילה צאו לכינרת!
עם ספינר לא תפסנו כלום, גלגול עטי וג'גינג על הקרקע הניב תוצאות.
חשוב להגיד שכל הדגים הקטנים שוחררו!!!!
בהצלחה לכולם!
תמונות :

[imghttp://i1092.photobucket.com/albums/i420/NutzyNutz/20120512_084743.jpg][/img]
צאו לכינרת!