פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   טרכונים באולטראלייט |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: טרכונים באולטראלייט (נקרא 5165 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אחלה דוח ואחלה דגים  תספר לנו קצת על עצמך  מאיפה אתה ?
|
-------------------------------
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
אחלה דוח 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נראה שמבחינת אקש'ן מוטי, קיבלתם פיצוי מלא על חורף יבש... מתאר לעצמי לפי התמונה איזו ארוחה משפחתית של טרחונים מטוגנים עם צ'יפס וסלט + בירות...  מסוקרן, היה הבדל בכמות התקיפות בין הציקדות לניקלים- או שכל מה שנזרק למים הותקף?! ואם כבר סקרנות- עם איזה חוט עבדת?! אהלן רפי אין ספק שהציקדות מובילות הרעידות שלו מלווה בהקפצות משגעות את הטרכונים ,אני עבדתי עם חוט שהיה לי 10 ליברות של SUFIX ולידר 25 פלווקארבון ,למרות שעדיף לעבוד עם 8 או 6 ליברה בדייג מיסוג זה פשוט מה שהיה בסטוק אחי אתה יודע כמה ציוד עולה . יום טוב מה זה "ציקדות" ?? אולי אני מכיר בשם אחר?
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הנה מומי
אם קונים ציקדות אני הייתי הולך בעיקר על אלה של סטרייק פרו הם מציונות
הציקדה מושכת הרבה תשומת לב בגלל שלושת החורים שיש להם בגב
גם עושה וויראציות במים גם יש לך אפשרות לחבר את החוט לאיזה מקום שתרצה בהתאם לסגנון שאתה עובד איתו אני הייתי הולך על האמצעי וישכאלה שעובדים עם היצקדה בצורת ג'יגינג וזה גם עובד טוב על הטרכונים
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
נראה שמבחינת אקש'ן מוטי, קיבלתם פיצוי מלא על חורף יבש... מתאר לעצמי לפי התמונה איזו ארוחה משפחתית של טרחונים מטוגנים עם צ'יפס וסלט + בירות...  מסוקרן, היה הבדל בכמות התקיפות בין הציקדות לניקלים- או שכל מה שנזרק למים הותקף?! ואם כבר סקרנות- עם איזה חוט עבדת?! אהלן רפי אין ספק שהציקדות מובילות הרעידות שלו מלווה בהקפצות משגעות את הטרכונים ,אני עבדתי עם חוט שהיה לי 10 ליברות של SUFIX ולידר 25 פלווקארבון ,למרות שעדיף לעבוד עם 8 או 6 ליברה בדייג מיסוג זה פשוט מה שהיה בסטוק אחי אתה יודע כמה ציוד עולה . יום טוב מה זה "ציקדות" ?? אולי אני מכיר בשם אחר? קבל סדרה קטלנית , הטובה בשוק כיום - יהיה קטלני גם בביניות http://www.ecogear.jp/eng/ecogear/hardbaits/vx.html
|
|
עריכה אחרונה: מאי 15, 2012, 11:23:49 AM על ידי dani77
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הנה מומי
גם עושה וויראציות במים גם יש לך אפשרות לחבר את החוט לאיזה מקום שתרצה בהתאם לסגנון שאתה עובד איתו אני הייתי הולך על האמצעי וישכאלה שעובדים עם היצקדה בצורת ג'יגינג וזה גם עובד טוב על הטרכונים
תודה אחי, מכיר את זה ולא ידעתי שככה קוראים ל"ציקדה הזאת נראה שמבחינת אקש'ן מוטי, קיבלתם פיצוי מלא על חורף יבש... מתאר לעצמי לפי התמונה איזו ארוחה משפחתית של טרחונים מטוגנים עם צ'יפס וסלט + בירות...  מסוקרן, היה הבדל בכמות התקיפות בין הציקדות לניקלים- או שכל מה שנזרק למים הותקף?! ואם כבר סקרנות- עם איזה חוט עבדת?! אהלן רפי אין ספק שהציקדות מובילות הרעידות שלו מלווה בהקפצות משגעות את הטרכונים ,אני עבדתי עם חוט שהיה לי 10 ליברות של SUFIX ולידר 25 פלווקארבון ,למרות שעדיף לעבוד עם 8 או 6 ליברה בדייג מיסוג זה פשוט מה שהיה בסטוק אחי אתה יודע כמה ציוד עולה . יום טוב מה זה "ציקדות" ?? אולי אני מכיר בשם אחר? נראה טוב צריך לבדוק את העניין לפי הסרטון שרץ שם נראה שאני יקנה אחד לנסיון תודה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
 |
|
|
הנה מומי
תודה אחי, מכיר את זה ולא ידעתי שככה קוראים ל"ציקדה הזאת נראה שמבחינת אקש'ן מוטי, קיבלתם פיצוי מלא על חורף יבש... מתאר לעצמי לפי התמונה איזו ארוחה משפחתית של טרחונים מטוגנים עם צ'יפס וסלט + בירות...  מסוקרן, היה הבדל בכמות התקיפות בין הציקדות לניקלים- או שכל מה שנזרק למים הותקף?! ואם כבר סקרנות- עם איזה חוט עבדת?! אהלן רפי אין ספק שהציקדות מובילות הרעידות שלו מלווה בהקפצות משגעות את הטרכונים ,אני עבדתי עם חוט שהיה לי 10 ליברות של SUFIX ולידר 25 פלווקארבון ,למרות שעדיף לעבוד עם 8 או 6 ליברה בדייג מיסוג זה פשוט מה שהיה בסטוק אחי אתה יודע כמה ציוד עולה . יום טוב מה זה "ציקדות" ?? אולי אני מכיר בשם אחר? נראה טוב צריך לבדוק את העניין לפי הסרטון שרץ שם נראה שאני יקנה אחד לנסיון תודה בבקשה שמחי לעזור
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איפה החגיגות האלו כשאני מגיע לים ?!?  כול דיג צריך איזה יום כזה פעם בכמה זמן  איך אתה עובד עם דמויים של 9 גרם עם מקל של 0.5-3.5 גרם ?  הנה מומי
מסכים איתך לגבי הציקדות של סטרייק פרו שמוכיחות את עצמן גם במים המתוקים וגם בים. העניין של החורים בגב שגורמים לתקיפות זה שטות מוחלטת ולא ברור לי מאיפה היא התחילה...  החורים מיועדים לשינוי מיקום החיבור של החוט כשהחור הקדמי גורם לדמוי לשחות בצורה הכי קרובה לזו של ניקל ועם ויברציות עדינות ואילו החור האחורי גורם להורדת הראש של הדמוי כלפי מטה והויברציות שהדמוי עושה חזקות יותר. ברוב המקרים הולכים על החור האמצעי שמכסה את הטווח הגדול ביותר של שימושים. מה שגורם לויברציות אלו המים שזורמים מצדי הגוף ומניעים אותו מצד לצד וככול שנקודת החיבור קרובה יותר לאמצע,כך התנודה של הגוף בקצוותיו גדולה יותר. החורים לא עושים כלום.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
איפה החגיגות האלו כשאני מגיע לים ?!?  כול דיג צריך איזה יום כזה פעם בכמה זמן  איך אתה עובד עם דמויים של 9 גרם עם מקל של 0.5-3.5 גרם ?  הנה מומי
מסכים איתך לגבי הציקדות של סטרייק פרו שמוכיחות את עצמן גם במים המתוקים וגם בים. העניין של החורים בגב שגורמים לתקיפות זה שטות מוחלטת ולא ברור לי מאיפה היא התחילה...  החורים מיועדים לשינוי מיקום החיבור של החוט כשהחור הקדמי גורם לדמוי לשחות בצורה הכי קרובה לזו של ניקל ועם ויברציות עדינות ואילו החור האחורי גורם להורדת הראש של הדמוי כלפי מטה והויברציות שהדמוי עושה חזקות יותר. ברוב המקרים הולכים על החור האמצעי שמכסה את הטווח הגדול ביותר של שימושים. מה שגורם לויברציות אלו המים שזורמים מצדי הגוף ומניעים אותו מצד לצד וככול שנקודת החיבור קרובה יותר לאמצע,כך התנודה של הגוף בקצוותיו גדולה יותר. החורים לא עושים כלום. גיא אני לא אמרתי שהם אלה שמביאים תפסיות רק אמרתי שהם עושים וביראציות ומושכים את תשומת לב של הדגים שיש בסביבה בהצלחה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כוח טרכון קטן=כוח לברק גדול מברוק ויופי של תפיסות...מרשים ביותר 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
קראתי קצת בתוך הלינק של אקוגיר החור הראשון לעבודה מהחוף החור השני לגי'ג בגדול... התנועה בחור השני (זה המיועד לגי'ג) אגרסיבית יותר אבל, מי המציא לזה את השם "ציקדה" ?!
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
החורים מיועדים לשינוי מיקום החיבור של החוט כשהחור הקדמי גורם לדמוי לשחות בצורה הכי קרובה לזו של ניקל ועם ויברציות עדינות ואילו החור האחורי גורם להורדת הראש של הדמוי כלפי מטה והויברציות שהדמוי עושה חזקות יותר. ברוב המקרים הולכים על החור האמצעי שמכסה את הטווח הגדול ביותר של שימושים הסבר מדוייק, כהדיוט גמור בזירזור זו השאלה הראשונה ששאלתי כשנתקלתי בדמוי זה . אהלן רפי אין ספק שהציקדות מובילות הרעידות שלו מלווה בהקפצות משגעות את הטרכונים ,אני עבדתי עם חוט שהיה לי 10 ליברות של SUFIX ולידר 25 פלווקארבון ,למרות שעדיף לעבוד עם 8 או 6 ליברה בדייג מיסוג זה פשוט מה שהיה בסטוק אחי אתה יודע כמה ציוד עולה . מוטי : השימוש בפלורקרבון ולא רק בזרזור הוליד המון דיונים ודעות מגוונות בנוגע לשיפור סיכוי התפיסות. כמה חשיבות יש לדעתך בשימוש בפלוקרבון בזרזור - עד היום שמעתי דעות מנוגדות בנושא זה. והאם דווקא עם טרכונים יש חשיבות גבוהה יותר לפלורקרבון (יש הממליצים דווקא עם לברקים).
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
moti9
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב חברים לגבי השם ציקדות שמעתי בעל חנות קורא לדמוי הזה בשם "ציקדה" .
לגבי השאלה עם צריך חוט פלורוקארבון שהוא פחות ניראה במים כן תמיד עדיף למרות שלדעתי אם יש אטרף של דגים זה לא כל כך ישנה .
|
|
|
|
moti9
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי איך זורקים דמוי 9 גרם במקל אולטרא ?=בעדינות