avinoam
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רכשתי כלי חדש ומופלא. זהו הניסיון הראשון שלי איתו. כשיהיה לי קצת יותר זמן( אולי לקראת הערב) אני אעלה סקירה של המכשיר והאופציות הרבות הגלומות בו.  מתחיל בציור על הסכין ועובר לחריטה 
|
-------------------------------
וכל מה שבראתי – בשבילך בראתי. תן דעתך שלא תקלקל ותחריב את עולמי, שאם קלקלת – אין מי שיתקן אחריך" (מדרש קהלת רבה, ז' י"ט). אל תחששו לבנות ולשפצר לבד. זכרו, את הטיטאניק בנו מהנדסים ואת התיבה בנה חובבן... 
|
|
|
avinoam
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הסכין עשויה מנירוסטה אם כי אני בטוח שלא מנירוסטה 316 כך שלא אמורה להיות בעיה של חלודה בנקודת החריטה. בתמונה החריטה לא נראית משהו אבל במציאות יצאה תוצאה נחמדה ביותר. אפשרות נוספת היא למלא את החריטה בצבע שחור אבל יצא יפה מאוד גם ככה. אני אנסה למצוא מצלמה רצינית בבית ולצלם שוב...
|
וכל מה שבראתי – בשבילך בראתי. תן דעתך שלא תקלקל ותחריב את עולמי, שאם קלקלת – אין מי שיתקן אחריך" (מדרש קהלת רבה, ז' י"ט). אל תחששו לבנות ולשפצר לבד. זכרו, את הטיטאניק בנו מהנדסים ואת התיבה בנה חובבן... 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סכין קטלנית ואהבתי את החריטה!, ממש פיקאסו 
|
|
|
|
|
avinoam
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה(: הסכין משמשת אותי כבר שנה וחצי ביציאות הדיג עם הקיאק ובצלילה חופשית. אני לא מבין למה סקווידוויד גוזר קופון על הדג האהוב עליי  אייל, שנה לאלתר את התמונה למשהו עם זרועות ארוכות ודביקות ואם אפשר משהו שמתיז דיו שחור. עד היום מכנסי העבודה שלי עם כתם שחור גדול באזור הברך כמזכרת לחווית דיג הקלמארים מהשנה הקודמת לשנה דאשתקד  בכל מקרה, לא יכותי להתאפק, סגרתי את הספרים לעשרים דקות וקפצתי למחסן. זוהי התוצאה... הדיוק יגיע עם הזמן ועם הביטים הדקים יותר שיגיעו במהרה בימינו מאיביי אמן  ...  הציור הנבחר מוצמד לדופן הפנימית וזוהי התוצאה לאחר החריטה   
|
|
|
|
|
פשש כל הכבוד אבינעום ממש יפה ובאיזה חומר מילאת את הכוס?
|
|
|
|
avinoam
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אממ קפה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אממ קפה  אני חושב שהוא התכוון לפני החריטה (החומר הלבן עם הציור)
|
|
|
|
avinoam
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדפסתי ציור על דף, הכנסתי את הדף לתוך הכוס וכדי שהנייר יהיה צמוד לדופן הפנימית מילאתי את הכוס בנייר טואלט
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
לראות ולהתרגש . זה אומר דבר אחד שהחיבור שלך לעולם הדייג הוא מהלב וזה כשלעצמו דבר מאוד גדול
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
avinoam
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לראות ולהתרגש . זה אומר דבר אחד שהחיבור שלך לעולם הדייג הוא מהלב וזה כשלעצמו דבר מאוד גדול
הדיג משני לקסם שיש בים... מבחינתי גם יציאה ללא דגים היא יציאה מוצלחת (אמנם נשמע כמו מנטרה שחוקה עד דק אבל אלו פני הדברים...)
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
לא כול דבר שנאמר יש בו גם כוונה . יחידי סגולה הולכים לים רק בשביל הדחדשות \ ריעינון הגוף . זה כמו להגיד אני לו צריך כסף \ אמצעי . בתפיסת הדג יש משו מיוחד שגורם לגוף לחידוש מצברים בלתי מוסבר . וכול זה בלי קשר אם משחררים את הדג או לא ..
ומתוך כך אני מאחל לכולם ללכת לים וגם להצליח לדוג . רמי
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא כול דבר שנאמר יש בו גם כוונה . יחידי סגולה הולכים לים רק בשביל הדחדשות \ ריעינון הגוף . זה כמו להגיד אני לו צריך כסף \ אמצעי . בתפיסת הדג יש משו מיוחד שגורם לגוף לחידוש מצברים בלתי מוסבר . וכול זה בלי קשר אם משחררים את הדג או לא ..
ומתוך כך אני מאחל לכולם ללכת לים וגם להצליח לדוג . רמי
רמי אתה צריך לכתוב בתדירות גבוהה יותר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|