פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קומוניסטים מאבא -קצר ולעניין |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: קומוניסטים מאבא -קצר ולעניין (נקרא 4363 פעמים) |
הדפסה |
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 6/5/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:30-9:50 | בצק מתוסף - מתכון סודי של מש סטטיה | אראס (סיכן הודי/משורטט) | | 0.450 |
הדו"ח:עיר את אבא ואומר לו לך לים !  קם מתארגן והולך לבד (אני חולה מת  ) הוא אמר שהוא הגיע לים ב 6 נכנס לסלעים בתוך הים ופתח את החכה וזרק תוך 5 דקות רתיחות של החיים yahoo:ואבא שלי מוציא שתי בננות כל מכה הם קטנות אז כולם שוחררו  ואז אחרי 2 שעות של מצוף שהופך לצוללן חופשי הכל נעלם  עובר מקום וזורק קצת פיזור ומתחילים לבוא הקומוניסטים אחרי שתי שעות נוספות של קומוניסטים אבא שלי מתקפל וחוזר הבית ואני צריך לנקות את כולם 
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2012, 10:09:58 AM על ידי Baracuda
|
|
-------------------------------
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח 
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
יופי של דו"ח  אתה יודע איך להקטין תמונות 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני פשוט אוהב את המשפחה שלך  אותי מעירים מקסימום בשביל קורנפלקס יופי של דו"ח
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
אני פשוט אוהב את המשפחה שלך  אותי מעירים מקסימום בשביל קורנפלקס יופי של דו"ח 
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני פשוט אוהב את המשפחה שלך  אותי מעירים מקסימום בשביל קורנפלקס יופי של דו"ח תאמין לי אני ממש מבין אותך 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר וקולע, אכן הזכרת שזה הזמן שמתחילה עונת האראסים.... אגב, מה המתכון של הסודי של הבצק- ומדוע הוא סודי?!  שים לב שאתה משודל כרגע לחשוף סוד משפחתי...  לסיום, אם אתה מנקה אותם- בזמן הנקיון הקפד להקדים ולגזום היטב את הקוצים....
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
קצר וקולע, אכן הזכרת שזה הזמן שמתחילה עונת האראסים....
לסיום, אם אתה מנקה אותם- בזמן הנקיון הקפד להקדים ולגזום היטב את הקוצים....
בשבת האחרונה דייג שאבקה הוציא לפחות 20 קילו. שעתים בים  לפי דעתי הם פה בהמוניהם. נחילים נחילים, אךך.. הקיץ פה אחלה יציאה , אתה הראשון העונה שנותן דוח קומוניסטי אמיתי  ד"ש לאבא... תשלח תמונה שלו 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
קצר וקולע, אכן הזכרת שזה הזמן שמתחילה עונת האראסים.... אגב, מה המתכון של הסודי של הבצק- ומדוע הוא סודי?!  שים לב שאתה משודל כרגע לחשוף סוד משפחתי...  לסיום, אם אתה מנקה אותם- בזמן הנקיון הקפד להקדים ולגזום היטב את הקוצים.... רפי יש לי תיקון , העונה של האראסים הענקיים מתחילה שהעשב שהם אוכלים נאסף על הסלעים, מיניסיון שלי האראסים שתופסים על עשב הרבה יותר גדולים מהארסים שתופסים על בצק. היא מתחילה שהעשב מתחיל להיות על הסלעים (לא העשב הירוק והספוגי, העשב שנראה כמו עץ ויש בוא תולעים קטנות) ונגמרת שנגמר הקיץ (בדרך כלל). עם העשב הזה תופסים גם חלאמות (לי בעונה שעברה חלאמה שברה את המקל, אין על הפייט של הדגים האלה )
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2012, 15:35:44 PM על ידי אביב.
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
קצר וקולע, אכן הזכרת שזה הזמן שמתחילה עונת האראסים.... אגב, מה המתכון של הסודי של הבצק- ומדוע הוא סודי?!  שים לב שאתה משודל כרגע לחשוף סוד משפחתי...  לסיום, אם אתה מנקה אותם- בזמן הנקיון הקפד להקדים ולגזום היטב את הקוצים.... רפי יש לי תיקון , העונה של האראסים הענקיים מתחילה שהעשב שהם אוכלים נאסף על הסלעים, מיניסיון שלי האראסים שתופסים על עשב הרבה יותר גדולים מהארסים שתופסים על בצק. היא מתחילה שהעשב מתחיל להיות על הסלעים (לא העשב הירוק והספוגי, העשב שנראה כמו עץ ויש בוא תולעים קטנות) ונגמרת שנגמר הקיץ (בדרך כלל). עם העשב הזה תופסים גם חלאמות (לי בעונה שעברה חלאמה שברה את המקל, אין על הפייט של הדגים האלה ) אביב ערסים ועשבים זה רק בחטיפה אחרת אני לא יודע איך אתה תופס אותם ומה זה חלאמות ? 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אאה סליחה תיקון, חלאמה זה סולבי ,
ומשולשת קטנה עם עשב עליה עושה את העבודה ( לא בחטיפה)
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מי שחולה כשהולכים לדוג, מגיע לו לנקות אראסים  תרגיש טוב 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|