אני מתלבט בין 5 דמויים מתוך ה5 אני יקח רק 2 IMA -Nabarone Ima-Komomo Zipbaits-ZBL-System-Minnow-139F Ima-Keep Ima-Popkey על איזה 2 מהם אתם ממליצים לי לקחת ? תודה רבה !!
Tide Minnow 125 SLD-F צבע בורי - פלמידות גומברים לברק ולוקוסים tackle house node 130 צבע לבן גב צהוב- פלמידות בלי סוף !! גומברים וברקודות מס' 1 . mega bass x 120 גב ירוק גוף שקוף (דמוי לעבודה במים רדודים אבל לא מדי) כל דג שיש במים נתפס עליו . כל השלושה דמויים לזריקה רחוקה . לדעתי אלו השלושה עם הכי הרבה תפיסות בארץ ..
תודה רבה אני דווקא שמעתי הרבה על הIMA NABARONE ובכלל על כל הדמויים שלIMA אני צריך לבחור 2 מתוך כל מה שהצעתם ואני חושב והנברון מס' 1 אם אני טועה תתקנו אותי .. שוב תודה רבה
חשבתי לקנות את הנברון ואת המגה בס שהמלצתם לי עליו אבל יש לי 2 שאלות 1 אפשר לעבוד איתם מהחוף ? אם כן מה המרחק שאני יזרוק איתם +- 2 הם מתאימים גם לקיץ או בעיקר לחורף ? תודה
אין לי נסיון עם הנברון. עם ה-X120 אפשר לעבוד מהחוף, מרחקי זריקה תלויים בהמון משתנים (דייג, חכה, רולר, חוט, רוח....) כך שאי אפשר לנבא במדויק. אצלי ביום טוב וקצת רוח גבית תראה אותו עף (חוט 20 ליברה) כ-50 מטר לא מדוד... מתאים לכל השנה בקיץ יצאו עליו גומברים וטרכונים ובחורף כל השאר.
-------------------------------
קישור לערוץ ה-Youtube שלי Reels: Shimano Rarenium CI4 1000FA Shimano Sustain 3000FE Shimano Twin Power SW-5000XG Rods: Graphiteleader Calzante EX-762UL-T TENRYU Pleiadis PL83L YamagaBlanks BlueSniper 95M BlackHole Dark Horse P
מחזק את דני זה טוב, לפי תגובותייך אתה מחזק גם את היבט השיתוף והסיוע שמאפין את הפורום, וגם את היבט המקצוענות והאיכות שמאפין אף הוא את הפורום אהלן ג'מאל וברוך הבא