הייתי שמח לשמוע את דעת כל יפיופי הנפש, מה ההבדל בין דייג בפתיונות/ז'רז'ור/צלילה/ חטיפה.
למי זה באמת משנה ,לכם או לדג שנדקר בכל מצב בלי להבין מאיפה זה בא לו ,ובסוף הוא נכנס בכל מקרה לציידנית?
אבל בבקשה, בלי תשובות מצחיקות שמעליבות את האינטיליגנצה האנושית.
תודה
לכל גסיי הרוח החזיריים שבשביל עוד כמה בורים במקרר יעשו הכל ואז יתקפו את מי שמעיר להם.
ההבדלים המהותיים בין כל השיטות לזוועת החטיפה הוא
1-היכולת לבחור במי אני פוגע אייך ואיפה בגוף הדג תמיד יש יוצאים מן הכלל כמו תפיסה מהעין אבל אלה היוצאים מן הכלל ולא דרך השיטה. . .
2-בגלל צימצום הפגיעה בדג לדקירה בפה רוב הפעמיים נוכל להחזירו לביתו אם נחפוץ גם בחטיפה אפשר! ? ! ?
מקווה שאלו סיבות מספיק אינטלגנטיות ואנושיות בשבילך
]
למה אנשים דגים עם קרסים שלא פוגעות של תפוס ושחרר?
ובצלילה אחרי שיורים חץ בדג הוא יכול לשרוד?
ובז'רז'ור כמה פעמים הדג משתולל וחוטף את אחד המשולשים בגוף/ בזנ /בעין?
בקיצור אם כבר אז בכלל קרסים משולשות או זוגיות זה לא חוקי בכלל.
וסתם לידיעה לא מכל פציעה דגים מתים,כמו כל יצור חי אחר .
כמה פעמים בורים בפתיון משאירים את הפה שלהם על הקרס?
או כל דג אחר שבא לפתיון וחוטף את הקרס בעין?
בקיצור דייג בכללו הוא אכזרי לדגים,אז לבוא ולומר שחטיפה זה אכזרי זאת צביעות בעיניי, ונסיון להרגיע את המצפון.
יום טוב
[/quote]
כי גם אנחנו אוהבים בורי
בצלילה אני בוחר במה אני יורה. .
קורה לא הרבה אבל קורה תאמין או לא דגים אוהבים לתקוף עם הפה אתה יודע איפה שהשניים וזה אני עוד לא ראיתי דג בולע פיתיון מהזנב
לא יודע כמה אתה יודע על החיים בטבע במיוחד במדבר הימי שלנו פציעה בדרך כלל אומרת מוות גם לטורפים וגם לנטרפים אלה לא יוכלו לצוד ואלה לא יוכלו לברוח. . .
גם אם הספורט אכזרי זה לא אומר שהוא צריך להיות ברוטלי ואטום. . .
וז'רז'ור זה לא טריפה במשולשת ללא פתיון?
מה אתה נותן לדג פלסטיק לאכול זה מזהם את הים.
דייג פיתיונות מהחוף כמה פעמים איבדת עופרות ,אתה יודע איזה זיהום זה לים?
כמה פעמים "שכחת איזה שקית ניילון על החוף, או שיחררת בלון ואת הבלון בלע צב ים נדיר ומת מזה?
כמה פעמים בז'רז'ור תפסת דג והוא נלחם והשתחרר ,אתה יודע עד כמה הוא נפצע והאם הוא ישרוד או שיטרוף אותו איזה דג גדול אחר בגלל הפציעה שנגרמה לו?
בקיצור דייג בכלל הוא אכזרי, אנחנו קוראים לזה דייג אז אולי זה נשמע יותר עדין אבל זה צייד לכל דבר.
יום טוב
בורי בוספור לא אוכל בצק והוא טעים מה לעשות
איפה שחטפתי אותם היו רק הם ולא שום דג אחר , ולמזלי מעטים השאירו קשקש הרוב הגיעו למקפיא.
[/quote]
זהו שלא
נו באמת
מה עדיף שיסתבך במשולשות ענק שאתה משאיר על הסלעיים
הבהרתי למעלה רוב הסיכויים בזרזור לתפיסה מאזור הפה ולכן פגיעה מינמלית גם בשחרור
צייד דייג סמנטיקה העיקר לא להפוך לחיות. . .
בתאבון
אני מסכים שהשיטה לא נחמדה בלשון המעטה ,אבל שאין בינה לבין כל שאר שיטות הדייג הבדל גדול מבחינת הדג.
היא אסורה בבריכות דגים כי שם בגלל הצפיפות זה לא יהיה כלכלי לבעלי הבריכות.
וזה באמת לא שייך לדו"ח שלי ממש לא ,פשוט אני אוהב לראות אנשים שמשכנעים את עצמם שיש הבדל בין שיטות הדייג מבחינת הדגים, יש יותר כואב ופחות כואב.
שיש שחור בהיר ויש שחור כהה

האמת שהפורום הזה באמת משובח אבל אם ככה חייבים לשנות את שמו
מפורום הדייג הספורטיבי לפורום הדייג ההומני

בכלל לדאוג שהדוחות יהיו רק של תפיסות ושחרורים, הרי דייג ספוטיבי הוא דייג של תפוס ושחרר, לא תפוס וטגן.
[/quote]
צודק גם אני לא מבדיל בין דקירה בפה אצל רופה השיניים לביין שיפוד שפיץ של 10 ס"מ לבטן בתאונת עבודה.
בוא תחליט אתה מה כלכלי לבעלי הברכות.
והאמת לי נראה שזה מאוד שייך לדוח שלך וגם אני לא אוהב לראות אנשים שמשכנעים את עצמם בלי קשר למציאות.
תתפלא אני שחום ויפה

.
משובח הומני אנושי שיתופי מלמד מקדם מקבל משפר ועוד מאה דברים מה גם שיש פה כמה וכמה דייגים שגם יודעים להוציא דגים נראה לי די ספורטיבי
תחשוב על זה