תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
24/4/2012 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:30 | דמוי דג קטן - DUO Manic BAY RUF 88 | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | 1.300 |
הדו"ח:לאחר תקופה ארוכה ללא העלת דו"ח החלטתי להעלות עידכון לגבי הדג שכל דייגי החוף מחכים לו!
אז ככה יום לפני יושב בחנות של חבר שלי "קניון לחיות ציוד דייג וצלילה (עכו)" ומחליט לקחת סט אולטרא לייט חדש
אחרי שחרשתי את כל החנות ויש מבחר מאוד גדול ומבלבל מקבל החלטה ולוקח סט של DAIWA לעונת הטרחונים (פירוט המוצרים בהמשך...)
יום למחרת מחליט ללכת לחנוך את הסט החדש, מתעורר ב4:30 בבוקר עדין חושך איימים וקור כאילו אמצע ינואר

, מנסה להיתקשר לצוות שלי והם מפקירים אותי לבדי!! יוצא לדרך מגיע לנקודה ב5:00 מחבר את הסט החדש ומתרגש כמו ילד קטן ויאלה לדרך, בדרך לריף בועט בכמה סבידות שנמשכו כנראה לאור של הפנס הם ממש עברו לי בין הרגלים לא להאמין איזה מחזה חח! מתחיל לעבוד אחרי 3 זריקות מקבל את הפצצה על הסט החדש

והרולר מתחיל לשירר מתחנן שלא יפוצץ לי את המקל אחרי מלחמה של 3 דקות בערך החמוד מגיע על הגב גמור

שולף רשת ולשחילר

ואני מבסוט עד השמיים ומת כבר להיתקשר לצוות להודיע לו שהםםם הפסידווווווווווו אחר כך מנסה עוד כמה זריקות עד שניהיה לי פלונטר מהסרטים ולמי יש כוח לקשור עוד פעם שוק לידר?!?!? אז אני הולך להביא את הסט השני שלי מהרכב ועד שחזרתי לריף הטרחונים כבר היו ברשתות של הדייגים עם הסירות

אבל אני עדיין שמח ואומר לעצמי יש גם את מחר

אני הולך לעבודה מבסוט ומאושר ומבחינתי עונת הטרחונים בפתח לכולם הם כאן אומנם לא בשיא אבל כאן אז צאו לים לחפשם!!!!
הסט:
מקל: DAIWA Crossbeat 1-10
רולר: DAIWA CALDIA 2000x
חוט: SUNLINE CASTAWAY 0.6 10LB
שוק לידר: VARIVAS 356 3#