בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  "היציאה הראשונה שלנו לז'רז'ור"- מאז ועד הלום, נוסטלגיה וגם כרטיס ביקור...
עמודים: 1 2 3 [4] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: "היציאה הראשונה שלנו לז'רז'ור"- מאז ועד הלום, נוסטלגיה וגם כרטיס ביקור...  (נקרא 13750 פעמים) הדפסה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: "היציאה הראשונה שלנו לז'רז'ור"- מאז ועד ה
« הגיב #45 ב- : דצמבר 26, 2013, 01:59:50 AM »
היצאה הראשונה שלי לגרגור באה בעקבות הדוחות של מאמון בתפוז ואז קראתי את המאמרים שלו וקניתי מקל דאם ורולר אבו גרסיה , ואז היה מפגש פשפשוק בחוף תל ברוך שם קניתי מיצל 1.8 1-8 גרם עם רולר אבן גרסיה 1000 ומאז דרך ארוכה ונפתחו הפורמים האלה כאן הההה

וחשבת שבזה יצאת בזול?! מעמון - פה זה "נגעת - נסעת"... אביל
כתבת בעקבות מה היא באה -
עכשיו הזמן לספר עליה, על היציאה הראשונה - בה כמו רוב החברים כנראה לא הבאת דגים...
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

עבר חלף זמן....
התווספו חברים חדשים...
מעניין יהיה לשמוע עוד קצת...
ירון ס

חבר פורום
**

מנותק מנותק

לשמור על הים שלנו חברים!

יציאה ראשונה בלתי נשכחת...
« הגיב #47 ב- : אוקטובר 27, 2014, 15:24:35 PM »
את היציאה הראשונה שלי לזירזור אני בטוח שאזכור כל החיים.. אני חותם על תוצאה כמו אחרי היציאה הראשונה כל יציאה.. לא נהיה חזירים... מוציא לשון

קודם כל נתחיל באיך בכלל הגעתי לזירזור.. לפני תשע שנים בערך הייתי דג בעיקר בבוס או בדיג חופי עם דגש על דגים גדולים.. אז עוד היית מוציא פה ושם דגים יפים מהחוף גם בלי לדוג על חי.. היום עדיין יש תוצאות אבל פחותות..
אני יושב עם אבא על המזח במרינה הרצליה וזורק החוצה פתיונות. מאחור אני רואה אנשים שמזרזרים.. מסתכל עליהם ואומר לעצמי "איזה דיג לא שליו" ובטח יותר קשה להם מאשר לי להוציא דג פעם בשנה מי יתקוף את הבובות האלו בכלל פעם במאה שנה..
הגיע החושך ואני רואה נער עם חכת זירזור ותיק, הוא שואל "יש משהו?" ואני אומר לו כן אחי כמה קרסים יפים בדלי.. שואל אותו את אותה השאלה והוא אומר לי כן יש לי דגים אמרתי לו נראה והוא מוציא לי 3 גומברים של מעל קילו...
באותו רגע קיבלתי שוק נער מוציא בזירזור שלושה גומברים כאלו ואני פה מתייבש שעות על קרסים???

ישר אמרתי לעצמי חייב לנסות את זה כנראה זה באמת עובד..
התחלתי להתעניין ולבדוק ותוך שבוע קניתי סט של מקל ג'י לומיס ורולר פין נור.
חיפשתי דמויים ובגלל שלא הבנתי ולא רציתי שיעבדו עליי קניתי שלישיית דמויים של יוזורי באריזה במחיר שביקשו על אחד..
הגעתי ביום שישי בערב למרינה והתחלתי לזרזר.. עם חוט ניילון 0.30.. זריקות של שלושים מטר גג.. וככה שעתיים ובערך, ואזזז... בזזזזזזזזזזזזזזזז הרולר מוציא לי חוט ואני מרגיש דג גדול על חכה שנראתה לי כל כך קטנה.. נזכרתי שהמוכר אמר לי שארגיש כיף עם דג על החכה הזאת רק הוא לא תיאר לי כמה.. גומבר של מעל קילו אצלי בתיק ואני מאושר.... מזופט

חולפות כמה דקות ושוב פעם בזזזזזזזזזזזזזזזז יותר חזק מקודמו.. מביא את הדג אליי והוא בתיק גומבר של מעל 2 קילו!!!!
כל הדייגים באקסטזה ואף אחד לא ננעל, חלק מהדייגים שואלים את חבריהם לידי "באיזה דמוי הוא משתמש? איזה צבע?"
והבחור לידי שואל אותי מה זה הדמוי הזה אמרתי לו זה דמוי מהקופסא של השלישיות דמויים של יוזורי מכיר? והוא עושה לי כזה פרצוף חמוץ.. אמרתי לו אחי אני ממש לא מבין בזה והאמת פעם הראשונה שאני מזרזר ושאני מבין רק בסרף ובבוס בגדול.. והוא כזה מעקם פרצוף ואומר לי "אחי יש לך מזל של מתחילים.."

ביציאה השניה יום למחרת שוב גומבר של בערך קילו..
ואז נגמר המזל ומעל חודש לא הוצאתי כלום... דופק את הראש

זאת היציאה הראשונה שלי לזירזור שבחיים לא אשכח.. לא להרבה אנשים יצא לחוות חוויה כזאת בדיג ראשון התמזל מזלי והיה לי סופ"ש מדהים של דיג חדש ומעניין!!!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

בעניין: יציאה ראשונה בלתי נשכחת...
« הגיב #48 ב- : אוקטובר 27, 2014, 21:54:55 PM »
את היציאה הראשונה שלי לזירזור אני בטוח שאזכור כל החיים.. אני חותם על תוצאה כמו אחרי היציאה הראשונה כל יציאה.. לא נהיה חזירים... מוציא לשון

קודם כל נתחיל באיך בכלל הגעתי לזירזור.. לפני תשע שנים בערך הייתי דג בעיקר בבוס או בדיג חופי עם דגש על דגים גדולים.. אז עוד היית מוציא פה ושם דגים יפים מהחוף גם בלי לדוג על חי.. היום עדיין יש תוצאות אבל פחותות..
אני יושב עם אבא על המזח במרינה הרצליה וזורק החוצה פתיונות. מאחור אני רואה אנשים שמזרזרים.. מסתכל עליהם ואומר לעצמי "איזה דיג לא שליו" ובטח יותר קשה להם מאשר לי להוציא דג פעם בשנה מי יתקוף את הבובות האלו בכלל פעם במאה שנה..
הגיע החושך ואני רואה נער עם חכת זירזור ותיק, הוא שואל "יש משהו?" ואני אומר לו כן אחי כמה קרסים יפים בדלי.. שואל אותו את אותה השאלה והוא אומר לי כן יש לי דגים אמרתי לו נראה והוא מוציא לי 3 גומברים של מעל קילו...
באותו רגע קיבלתי שוק נער מוציא בזירזור שלושה גומברים כאלו ואני פה מתייבש שעות על קרסים???

חיפשתי דמויים ובגלל שלא הבנתי ולא רציתי שיעבדו עליי קניתי שלישיית דמויים של יוזורי באריזה במחיר שביקשו על אחד..
הגעתי ביום שישי בערב למרינה והתחלתי לזרזר.. עם חוט ניילון 0.30.. זריקות של שלושים מטר גג.. וככה שעתיים ובערך, ואזזז... בזזזזזזזזזזזזזזזז הרולר מוציא לי חוט ואני מרגיש דג גדול על חכה שנראתה לי כל כך קטנה.. נזכרתי שהמוכר אמר לי שארגיש כיף עם דג על החכה הזאת רק הוא לא תיאר לי כמה.. גומבר של מעל קילו אצלי בתיק ואני מאושר.... מזופט

חולפות כמה דקות ושוב פעם בזזזזזזזזזזזזזזזז יותר חזק מקודמו.. מביא את הדג אליי והוא בתיק גומבר של מעל 2 קילו!!!!
כל הדייגים באקסטזה ואף אחד לא ננעל, חלק מהדייגים שואלים את חבריהם לידי "באיזה דמוי הוא משתמש? איזה צבע?"
והבחור לידי שואל אותי מה זה הדמוי הזה אמרתי לו זה דמוי מהקופסא של השלישיות דמויים של יוזורי מכיר? והוא עושה לי כזה פרצוף חמוץ.. אמרתי לו אחי אני ממש לא מבין בזה והאמת פעם הראשונה שאני מזרזר ושאני מבין רק בסרף ובבוס בגדול.. והוא כזה מעקם פרצוף ואומר לי "אחי יש לך מזל של מתחילים.."

זאת היציאה הראשונה שלי לזירזור שבחיים לא אשכח.. לא להרבה אנשים יצא לחוות חוויה כזאת בדיג ראשון התמזל מזלי והיה לי סופ"ש מדהים של דיג חדש ומעניין!!!

אתה חושב שרק אתה היית חותם על יציאה כזו... גילגול עיניים
אני מוכן להיות חתום כערב על יציאה כזו...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
ירון ס

חבר פורום
**

מנותק מנותק

לשמור על הים שלנו חברים!

« הגיב #49 ב- : אוקטובר 27, 2014, 23:19:17 PM »

אתה חושב שרק אתה היית חותם על יציאה כזו... גילגול עיניים
אני מוכן להיות חתום כערב על יציאה כזו...

יאללה סבבה תביא רק חוזה ונחתום שנינו.. נתחלק בדגים חצי חצי.. בירה
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #50 ב- : נובמבר 09, 2014, 12:14:03 PM »

אהבתי...
אכן תחושה חלומית להתחיל בסגנון חדש ולהצליח כך....
אולי מזל של מתחילים ואולי תחושה של ותיקים...
העיקר שהרווחת את טירוף החושים הזה ביציאה הראשונה... אתה בסדר
שאול פופלבסקי
מתעניין
*

מנותק מנותק

היציאה הראשונה שלי בזרזור  
אחרי שחזרתי לדוג לפני שש שנים התמכרתי לכך בגלל סבא של חבר לימד אותי תבסיס
ומאז הייתי דג כול יום אחרי בית ספר אתם בטח שואלים איך זה מתקשר לזרזור?  מה?
אז באותה יציאה בחור בא אלינו עם חכה קלילה רולר קטן וחתיכת פלסטיק שדומה לשרימפס אחרי כמה זריקות הוא ננעל על משהו והופ יוצא לו קלאמרי יפה אחר רכך עוד כמה זריקות והופה עוד אחד ואני מתסכל עליו ונדהם  jawdrop
חוזר הביתה וישר פותח גוגל במחשב ומחברת ועיפרון ליידי נכנס למאמרים ורואה דגים ענקיים ואני תופס סרגוסים בחכת חוף פשוטה נכנס למאמר של מאמון עושה סיכום ומתחיל לחסוך כסף אני בא לחנות עם 100 שקל ולמזלי המוכר בחנות היה לא אחר מאשר חן הסיני בראוו הוא ממליץ לי על חכת מיטשל 5-15 ומסתבר שעולה 200  
מתחיל להתחנן לאמא ולבסוף משתכנעת  yahoo בין לבין חן מלווה אותי לקופה ואומר לי תכנס לIFF קוראים לי שם חן הסיני תקרא שם קצת ולעזרה תוכל תמיד לפנות אליי כולי מתלהב מהחכה החדשה נוסע הביתה מקבלת מקום VIP נכנס לפורם מתחיל לקרוא לשאול שאלות   מוציא לשון
שבוע אחרי זה אבא מביא לי 200 שקל ומה אני עושה כמובן? קונה דמויים  גיחוך
מצוייד בידע מזערי קונה כמה דמויים פשוטים סיליקונים וניקלים וחוזר הביתה מאושר עד הגג מחבר את הרולר חוף למקל ויום למחרת מתחיל לזרזר לא תופס כלום וזונח תזרזור  
יום בהיר אחד הולך לדוג עם סבתא והיא אומרת לי קח איתך דמויים לא סתם שילמת הרבה כסף אלייהם
מתחיל לזרזר עם בומבט ורגלו רואה דג סלע גדול שמנסה לחמוד את הרגלו אך מפספס ואני כולי מתרגש ומתבאס בו זמנית ממשיך לזרזר מחליף דמויים כמעט  כולם הלכו  מתפקע
מחליט להחזיר לרגלו ובומבט מזרזר איתם פתאום מטר ממני רואה ספלשים מרים מהר ורואה גומבר קטן כולי מתלהב ורץ לסבתא ומאותו יום מתלהב
אחרי כמה זמן פוגש מזרזרים בחוף מדברים קצת ואומרים לי על חנות שמאז הפכה להיות חנות הבית שלי אוסמה אני בא אליו וגיג אחד קטן תופס לי תעין גיג פשוט של גאן
יום אחרי זה 7:00 אני בים וסורק כול סנטימטר וסנטימטר שיש רואה רתיחה זורק מגלגל אין כלום זריקה שנייה זורק חושב לעצמי אולי עדיף לגלגל לאט מגלגל לאט מקבל פיצוץ מסתכל בגל ורואה לברק ממהר איתו הולך אחורה לחוף והוא בידי רץ שמח לסבתא ומראה לה ומאז אני הולך פה ושם ןעד עצם היום הזה  חמסה חמסה
Spining
חבר פורום

מנותק מנותק

היציאה הראשונה שלי לז׳רז׳ור:

טוב אז זה אתחיל כך: הייתי הולך לדוג פיתיונות מדי פעם ביים ומוציא בדרך כלל טלוויזיות מרמירים אוטאוטים בננות ...... לא משהו רציני
פעם אחת הלכתי בפסח לירדן ותפסתי הרבה חפפים.
אהבתי את הדייג...
לאחר מכן היסתקלתי באינטרנט וביוטיוב דייג וראיתי סגנון שהוא : ז׳ירז׳ור
היסתקלתי סרטונים ומאוד עיניין אותי אז שאלתי את אבא שלי : ״אתה מקיר דייג בז׳ירז׳ור זה סוג של דמויים כאלו״
הוא ענה : כן דגתי כחה ברוסיה בנהרות ובכנרת . אמרתי לו שאני רוצה לדוג ככה .
הוא לקח אותי לחנות דייג קנינו כמה קרסים לטלויזיות ואז היסתקלנו רולרים וחכות ז׳ירז׳ור אמרנו למוכר שאנחנו רוצים לאתחיל לז׳רז׳ר בים הוא אמר שלא שווה לכך לא תיתפסו כלום ותיתיעשו ויתפרשו אבל אתם יכולים לקנות חכה למושטים בכנרת אמרנו טוב.
הוא מחר לנו חקה של d.a.m וניקלים של גרם שתיים שלוש
בסוף השבוע נסענו לכינרת פתחנו הואל ועל הבוקר התחלנו לדוג הדמויים אפו חלש מאוד וקרוב מאוד פיתאום נעילה יש לי מושט ככה תפסתי 4-7 מושטים ו 3-4 ביניות כולם שוחררו .
אחר כך בדקנו את המשקלי זריקה של החקה והם היו 10-20 גרם בקיצור המוחר עבד אלינו ומחר לנו חקה של 1.80 עם משקלי זריקה 10-20 וניקלים של 1-3 גרם  עם הזמן כנינו עוד חכות עד היום הזה....
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

היציאה הראשונה שלי בזרזור  
אחרי שחזרתי לדוג לפני שש שנים התמכרתי לכך בגלל סבא של חבר לימד אותי תבסיס
ומאז הייתי דג כול יום אחרי בית ספר אתם בטח שואלים איך זה מתקשר לזרזור?  מה?
אז באותה יציאה בחור בא אלינו עם חכה קלילה רולר קטן וחתיכת פלסטיק שדומה לשרימפס אחרי כמה זריקות הוא ננעל על משהו והופ יוצא לו קלאמרי יפה אחר רכך עוד כמה זריקות והופה עוד אחד ואני מתסכל עליו ונדהם  jawdrop
חוזר הביתה וישר פותח גוגל במחשב ומחברת ועיפרון ליידי נכנס למאמרים ורואה דגים ענקיים ואני תופס סרגוסים בחכת חוף פשוטה נכנס למאמר של מאמון עושה סיכום ומתחיל לחסוך כסף אני בא לחנות עם 100 שקל ולמזלי המוכר בחנות היה לא אחר מאשר חן הסיני בראוו הוא ממליץ לי על חכת מיטשל 5-15 ומסתבר שעולה 200  
מתחיל להתחנן לאמא ולבסוף משתכנעת  yahoo בין לבין חן מלווה אותי לקופה ואומר לי תכנס לIFF קוראים לי שם חן הסיני תקרא שם קצת ולעזרה תוכל תמיד לפנות אליי כולי מתלהב מהחכה החדשה נוסע הביתה מקבלת מקום VIP נכנס לפורם מתחיל לקרוא לשאול שאלות   מוציא לשון
שבוע אחרי זה אבא מביא לי 200 שקל ומה אני עושה כמובן? קונה דמויים  גיחוך
מצוייד בידע מזערי קונה כמה דמויים פשוטים סיליקונים וניקלים וחוזר הביתה מאושר עד הגג מחבר את הרולר חוף למקל ויום למחרת מתחיל לזרזר לא תופס כלום וזונח תזרזור  
יום בהיר אחד הולך לדוג עם סבתא והיא אומרת לי קח איתך דמויים לא סתם שילמת הרבה כסף אלייהם
מתחיל לזרזר עם בומבט ורגלו רואה דג סלע גדול שמנסה לחמוד את הרגלו אך מפספס ואני כולי מתרגש ומתבאס בו זמנית ממשיך לזרזר מחליף דמויים כמעט  כולם הלכו  מתפקע
מחליט להחזיר לרגלו ובומבט מזרזר איתם פתאום מטר ממני רואה ספלשים מרים מהר ורואה גומבר קטן כולי מתלהב ורץ לסבתא ומאותו יום מתלהב
אחרי כמה זמן פוגש מזרזרים בחוף מדברים קצת ואומרים לי על חנות שמאז הפכה להיות חנות הבית שלי אוסמה אני בא אליו וגיג אחד קטן תופס לי תעין גיג פשוט של גאן
יום אחרי זה 7:00 אני בים וסורק כול סנטימטר וסנטימטר שיש רואה רתיחה זורק מגלגל אין כלום זריקה שנייה זורק חושב לעצמי אולי עדיף לגלגל לאט מגלגל לאט מקבל פיצוץ מסתכל בגל ורואה לברק ממהר איתו הולך אחורה לחוף והוא בידי רץ שמח לסבתא ומראה לה ומאז אני הולך פה ושם ןעד עצם היום הזה  חמסה חמסה

חתיכת הסטוריה...
אם התחלת עם חן הסיני אז היה לך מורה טוב...
חייב להודות, היה מעניין לקרוא...
ומה שבטוח - סבתא שלך היא גברת לעניין...
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

מישהו מהחבר'ה החדשים יחסית אולי נותן לנו איזה סיפור טוב? 
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 3 [4] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!