תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
17/4/2012 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
2100 | אחר - | קלמארי (דיונון) | 2.5 קג |
הדו"ח:
במהלך החורף האחרון תוצאות הרבה לא היו בזירזור דגים והייתי מתנחם בקאלאמר והסבידות שיצאו לא מעט ,
במוצ"ש האחרון יצאתי לאילת לנופש במסגרת העבודה .וככה יצא לי להפגש עם אריק אלוף הקאלאמר שכבר הוציא קאלאמר בגודל מפלצתי שבוע קודם , עם הרבה מוטיבציה קובע עם אריק מרכיב את הבובה {אגב פשוטה של הבזול } חוט מוביל מטר וחצי פלוקארבון
ומתחיל לעבוד , בשונה מהים התיכון הים האדום שקט צלול מאוד וכך ניתן לראות את הפעילות של הדגים .זהוא ביום מכייף במלון
בערב יוצא למזח הפנסיונרים ניפגש עם אריק קצת בדיחות צחוקים ומתחילים עבודה .יצאו לא מעט חתיכות של קאלאמר כייף של עבודה .
במהלך העבודה אני על הסלע ממש קרוב למים מבחין ממש צמוד לסלעים בקאלאמר ענק סורק את הסלעים מיד מנצל את המצב זורק את הבובה לידו ולא עושה הקאלאמר נירתע קצת לאחור חוזר ותוקף את הבובה ואז מרגיש את המשיכות והסמכטות שלו ,אני עם מקל אולטרייליט 1 עד 10 גרם מקבל כיפוף של החיים ומשיכות שלא מביישות מלחמה של גומבר , שפריצים ומשיכות מביא אותו לאט לאט המקל בצורת עיגול צועק לאריק שמביא את הגאנץ ושולף אותו . אחלה חוויה ,אחלה מקום ,אחלה רוגע וכייף של מקום מזח הפנסיונרים הרגשתי כאילו אני כבר בפנסיה ...........