פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   קחו את האישה לסרט |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: קחו את האישה לסרט (נקרא 3275 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
קיבלתי משימה למצוא לנו סרט קולנוע אחרי הרבה זמן ללא בייביסיטר, הערב יש הזדמנות. אחרי חיפושים וקריאת אינספור תקצירים לסרטים המוקרנים כרגע, סוף סוף מצאתי משהו שיתאים לשנינו לדוג סלמון בתימן
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה המבקרים הללו בטוחים שכולנו רוצים לראות סרטים עמוקים עם קונפליקטים ותהיות פילוסופיות?  תנו לנו חבורה של כוסיות, קצת ***** ,  טוב, נו הרבה *****. וזהו. אה, ושלא יגמר מאוחר, שנספיק לצאת לים אחרי זה.
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
משימה כזאת לא הייתה לי מזמן,אבל קבלו אתם עוד משימה, מיצאו לי אשה לקחת לסרט 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
חמודי פעם בגיל הזה היינו ועוד איך לוקחים בנות לסרט רק כדי שנוכל להתמתח עם אתה מבין למה אני מתכוון
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חמודי פעם בגיל הזה היינו ועוד איך לוקחים בנות לסרט רק כדי שנוכל להתמתח עם אתה מבין למה אני מתכוון אביב צודק באופן חלקי , אמנם לקחנו בנות לסרט , אבל לא היינו צריכים לדאוג  היום אנחנו מתחילים את הבוקר ישר לתוך סרט 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
חמודי פעם בגיל הזה היינו ועוד איך לוקחים בנות לסרט רק כדי שנוכל להתמתח עם אתה מבין למה אני מתכוון אביב צודק באופן חלקי , אמנם לקחנו בנות לסרט , אבל לא היינו צריכים לדאוג  היום אנחנו מתחילים את הבוקר ישר לתוך סרט  עדי ניסח את זה טוב, אז יש אפילו שתי פלוסים בגיל שלי
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חמודי פעם בגיל הזה היינו ועוד איך לוקחים בנות לסרט רק כדי שנוכל להתמתח עם אתה מבין למה אני מתכוון אביב צודק באופן חלקי , אמנם לקחנו בנות לסרט , אבל לא היינו צריכים לדאוג  היום אנחנו מתחילים את הבוקר ישר לתוך סרט  עדי ניסח את זה טוב, אז יש אפילו שתי פלוסים בגיל שלי כןןןןןןןןן אבל הגיל שלך לא נמשך לנצח.... אז תתחיל להתאמן
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
חמודי פעם בגיל הזה היינו ועוד איך לוקחים בנות לסרט רק כדי שנוכל להתמתח עם אתה מבין למה אני מתכוון אביב צודק באופן חלקי , אמנם לקחנו בנות לסרט , אבל לא היינו צריכים לדאוג  היום אנחנו מתחילים את הבוקר ישר לתוך סרט  עדי ניסח את זה טוב, אז יש אפילו שתי פלוסים בגיל שלי כןןןןןןןןן אבל הגיל שלך לא נמשך לנצח.... אז תתחיל להתאמן 
|
|
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
טוב להיות בצד היבש
|
|
אני לא יודע מה האישה של עדי חושבת על הדיג אבל עם אני יקח את אשתי לים לדוג אני יוכל סרטים או שהסרט שאני יראה זה ים כחול עמוק 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל: