תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
15/4/2012 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
23-06 | תולעים - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 4 | 0.5 |
- | מרמיר (שישן מסורטט) | 3 | 0.3 |
הדו"ח:
שלום לכל חברי הפורום
עוד דו"ח על יציאה די סטנדרטית לים
מגיעים לנקודה ביום שישי ה13 לקראת 23- החוף עמוס באוהלים קמפרים חינגות הילולות ושאר מנהגי פסח- היה כיף לראות את זה ולשמוע את מערכות ההגברה פועלות ומיקרופונים עפים באוויר- שמח, אוויר חג
כל אחד פותח חכה, אני עובד עם קרסים 4 ומעלה- למרות שגם ה4 נראות גדולות
דקה או פחות אחרי ההטלה מזהה כיפופים יפים, לא מסודרים.
בגלל שזאת ההטלה הראשונה עדיין לא מצליח להבין אם זה סחף ואצות שנדבקו לחוט, אולי פגעתי בשקית, אולי סרטנים
אחרי חצי שעה בערך של התארגנות בחוף - מטבח קפה וכו' מוצא זמן לבדוק את החכה, מתחיל לגלגל עד התנגדות-
הוקסט ארוך ואיטי מרים את המשקולת מהקרקעית, מרגיש משקל- יוצא הסרגוס הגדול- לא נשקל אך עובר את ה200 גר' להערכתי
(כשיש משקל רב אני מעדיף לא לגמור על הרולר ולא לעקם את הידית שלו כמו שהייתי עושה בעבר
העבודה היא עם החכה, בהורדה של החכה אוסף חוט כמו מטורף- הכל כדי לשמור על מתח בחוט, חשוב לציין שהעבודה היא עם קלאץ טיפה פתוח, הכוונה שיסתובב קצת על ריק כשיש התנגדות- כשאוסף חוט במהירות אז הקלאץ' מונע את קריעת הדג)
נראה שנכנסות ויוצאות להקות, הדיג לא היה רציף- לפעמים יש אכילות- לפעמים שעתיים כלום.
נראה שיש דגים חברים- תנסו לגוון ולמצוא נקודה מעניינת, אצלי למשל לקח הרבה זמן למצוא את הנקודות שלי, אם באחת מהן מפסיק הדיג בודק נקודה אחרת, בהצלחה לכולם ושבוע טוב