תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
8/8/2011 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
גיג קטן - גיג כתום צהוב בחסות סקוויד | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | נחמד | |
גיג קטן - כנ"ל | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | מכובד |
הדו"ח:
ראשית כל תודה לשניי אנשים יקרים
רפי- שנתן את ברכתו
סקוויד - שתרם ממרכולתו.......

הכל התחיל בוירוס שחטפתי ביום שני שהשאיר אותי בבית {עם גיחות קטנות לים

חוץ מקולה
כל השבוע מפנטז על הים ויודע שזאת התרופה הכי טובה בישבילי
וככה עבר חלף לו השבוע
והנה יום חמישי הגיע אני כהרגלי שופך ושופך אך לא מתכוון לוותר מתחיל לארגן ציוד וזוכה למבטים של משוגע מצד האישה שלא מבינה עד כמה המחלה קשה
מדבר עם שמוליק ליקראת ערב וקובעים ב- 2 במעגן
מדבר בערב עם רפי מקשקשים קצת על דה והא או שזה ההפך לא חשוב
רפי נותן את ברכתו ואני בתמורה מבטיח דו"ח
כרגיל מגיע השעה 12 וחצי ואני כבר בדרך 1 אני כבר בסירה מסדר כיסאות סנדוויצים אסיסטים
ושאר ירקות שמוליק ודוד מגיעים מניעים ויוצאים הפלגה של בערך שעה קצת פחות
ואנחנו בנקודה עושים בולוס אך ללא תוצאות רק אצלי הבטן מתהפחת ולא מפסיקות הבחילות
דבר שלא מוכר לי כלל
אור ראשון מפציע וקופסת ההפתעות יוצאת מלווה במקל גיגינג מאסטר בחסות סקוויד ואווט 5.3 סקסית וכסופה
פותח את הקופסאוישר קופץ לי לראש הגיג שאייל נתן לי ליבדוק
הורדה ראשונה הקפצה ועוד הקפצה ובשלישית באה הנעילה כרגיל דוד בהצהרה הינה באה עוד א.נ מסריחה
ואני עם חיוך מרוח מצד לצד שולל מכל וכול את ההערה כי אני יודע איך הבת יונה מתנהגת שהיא עולהוכך עלה לו הלוקוס הראשון
כמובן שאחריי זה מזווד את החברה בברזלים שחוץ מלעלות ולרדת לא בדיוק עובדים
נותן לשמוליק אינציקו עם ברכה והוא מנגד מעלה נסיכה וורודה
חוזר למנצנץ שסקוויד תרם וכבר בירידה תקיפה מנסה לינעול אותו אך ללא הצלחה משחרר שוב מהר 1-2-3
ושוב נעילה דוד כהרגלו הנה שוב מגיעה א.נ מסריחה ורק אני בשלי יודע אצל מי צלצלה השיחה ולפתע פתאום
אחריי מלחמה לא אופיינית מופיע על המים אדום שמן שמקבל נשיקה
לאחר מכן הייתה לשמוליק מלחמה שלא משתמעת לשניי פנים אך בלי הוק סט זאת קצת בעיה כי חייב אבל חייב לתת נעיצה
עוד בריחה אצלי הניבה עוד חצי שעה של עבודה ללא הצלחה אך הכי חשוב הבחילה נעלמה מכרסם להנאתי 3 סנדוויצים ועגבנייה טרייה תופס פיקוד על ההגה וקדימה לכיוון המיטה
עד לפעם הבאה
עמיקו {עידן פרנקו} צוות "חארטה" משחיז קרסים